Miki28 Teoljub Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 7 minutes ago, Snjofko said: Ljudi se ponasaju kao da Dzordan ostalih devet sezona nije ni igrao 🤣 Iako je Dzordan GOAT, 6/6 je najgluplji argument ikada i naravno da bi 6/15 u finalima bio sto puta bolji rezultat. Morao odlazit u penziju da bi drugi Allstar igraci uzeli titulu. 6/6 i 6 FMVP. GOAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Dao sam otkaz na poslu, da bih mogao u fulu da ispratim Bronovo obaranje rekorda, a i u fantaziju sam u zoni ispadanja, ide pun fokus na to. 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Da je smeker, dao bi 117 poena veceras, to bi bas bilo istorijski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 14 minutes ago, Snjofko said: Da je smeker, dao bi 117 poena veceras, to bi bas bilo istorijski. Oce, sa klupe u farkama 32 minutes ago, Dracarys said: Dao sam otkaz na poslu, da bih mogao u fulu da ispratim Bronovo obaranje rekorda, a i u fantaziju sam u zoni ispadanja, ide pun fokus na to. E nek je sa srecom mada si mogao sacekat jos 10 dana👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Fantasticni Bron je vodio Lejkerse do pobede sa TD i 28 poena, cime je smanjio zaostatak za KAJ na 88 poena. NBA tlo se sve vise podrhtava, MJ se hvata za glavu i kroz zube govori svojim agentima da uzrokuju novu Koronu. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarusMNE Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 (edited) Jes', vele da oće da istopi 6 FMVP prstenova da se naprave meci od njih da ispuca LBJ Edited February 1, 2023 by LazarusMNE 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 kad god grof za jabbara napise KAJ, pomislum kako ljudi koji su ga gledali, imaju neku potpuno drugu asocijaciju. @Kronostime, jel ti zvuci nesto vruce ovaj KAJ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Oj, Đordane, guzicu ti spremi, Đejms Karima prestiže u Kriptokom areni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Opet sjajno vece LeBrona, opet Lejkersi pobedili. Dao je 26 poena i treba mu jos 62 poena do KAJ. Izgleda da ce pred ocima Janisa da obori rekord. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Sinoc sam izasao malo, nije da sam ocekivao da ce Bron oboriti nocas rekord, proveo sam se, moram da kazem da sto sam stariji, sve mi je lakse smuvati devojke, nije da sam nesto star, samo 26 godina, ali deluje mi kao na filmu. Samo joj kazem nesto, npr. "madam, mogu li da poljubim ruku", naravno pred svima i sve se kikocu. Secam se ranije dok sam bio tinejdzer, trebalo mi je 2h da skupim hrabrost da pridjem devojci za susednim stolom posle x piva. Danas sam druga licnost, emocije su mi skoro odstranjene, samopouzdanje na velikom nivou. Postoji jos samo emocija za Bronom koji je nocas postigao 27 poena i potrebno mu je 36 poena do rusenja najveceg rekorda u NBA. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 @Dracarys Od svega napisanog najneverovatnije mi zvuči da smo ti i ja izgleda isto godište 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 . 3 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 2 hours ago, DameTime said: @Dracarys Od svega napisanog najneverovatnije mi zvuči da smo ti i ja izgleda isto godište 😄 Hoces da kazes da ne verujes mojim pricama? Ako si 96', onda jesmo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 2 minutes ago, Dracarys said: Hoces da kazes da ne verujes mojim pricama? Ako si 96', onda jesmo. Nisam rekla da ne verujem 😛 Ne mislim ništa loše, samo osećam vibracije da si maaalčice stariji od mene, tipa 2-3 godine. Jesam 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 4 minutes ago, DameTime said: Nisam rekla da ne verujem 😛 Ne mislim ništa loše, samo osećam vibracije da si maaalčice stariji od mene, tipa 2-3 godine. Jesam 🙃 Imas na pdf, obavestenja, temu na kojoj je bilo glasanje kojoj starosnoj dobi pripadaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 @Dracarys znaci pocela kosarka da se prati od '12/'13 sezone👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 3 minutes ago, Miki28 said: @Dracarys znaci pocela kosarka da se prati od '12/'13 sezone👍 Ranije sam krenuo, putem igrice NBA2K, uzimao sam Klivlend zbog LeBrona, bio mi je zanimljiv, jer si sa njim mogao sve da uradis, da ides na kucanje, da sutiras trice, podelis dobar pas. To govori da je najkompletniji igrac ikada. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 5 minutes ago, Dracarys said: Ranije sam krenuo, putem igrice NBA2K, uzimao sam Klivlend zbog LeBrona, bio mi je zanimljiv, jer si sa njim mogao sve da uradis, da ides na kucanje, da sutiras trice, podelis dobar pas. To govori da je najkompletniji igrac ikada. Opa znaci 2k9👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 15 minutes ago, Miki28 said: @Dracarys znaci pocela kosarka da se prati od '12/'13 sezone👍 Kakve veze ima i da je počeo 2012. da prati košarku? Ne, nego ćemo sa 26 da pišemo: evo ja već 40 godina gledam NBA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Kakve sad ti imas veze sa ovom pricom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Zanima me čemu ovakav komentar? 24 minutes ago, Miki28 said: @Dracarys znaci pocela kosarka da se prati od '12/'13 sezone👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Jel se na tebe odnosi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Ne mora da se odnosi na mene da bih reagovala na komentar koji smatram potcenjivačkim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Niti se na tebe odnosi niti je potcenjivacki a ako ne znas sta je bilo 2012/13 jbg, sta da radim. Sve u svemu bespotrebno podizes tenziju Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Važi, ja podižem tenziju, a ne komentari koji u najmanju ruku zazvuče neprijatno. Evo neka bude da sam ja pogrešno protumačila, daću ti taj benefit of the doubt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts