DameTime Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 1 hour ago, Prijatelj Mitar said: Tijana Boskovic u odbojci > Luka Doncic u kosarci. Njen tim je ipak uzeo i medalju. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 (edited) USA zasluženo uzela zlato. Izdominirale su u ovoj završnici turnira. Mislim da je njihova najveća snaga u defanzivi, imaju odličan blok i stabilan prijem. Uspjele su i Bošković da limitiraju ozbiljno. Edited August 8, 2021 by Betolingar Misdongard 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 31 minutes ago, Betolingar Misdongard said: USA zasluženo uzela zlato. Izdominirale su u ovoj završnici turnira. Mislim da je njihova najveća snaga u defanzivi, imaju odličan blok i stabilan prijem. Uspjele su i Bošković da limitiraju ozbiljno. Bas sam se zacudio kad sam ih danas video na "pobednickom stepeniku", ali treba priznati da USA ima odlican sistem kad je odbojka (narocito zenska) u pitanju, da je to tamo izuzetno popularan sport, i u tolikoj zemlji sa toliko sredstava to mora dati rezultat. Brazilke su sigurno bile i indisponirane jer je jedna od njihovih liderki diskvalifikovana zbog dopinga. U svakom slucaju, prija sto smo u takvom drustvu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Na momente je bilo gotovo neprijatno gledati kako su razmontirale Brazilke... Počev od prijema, preko postavljanja bloka do samog napada. Drews i Larson su opake odbojkašice i prolazile su kako i gde su htele. Kod Brazilki je najveći problem bila pozicija tehničara, bar meni tako deluje - ograđujem se da odbojku ne pratim baš mnogo. Tu su bile baš tanke i videlo se da, osim što su se Amerikanke čvrsto branile i sve vraćale, one nisu ni imale neke ideje u napadu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Dobra je i ona sa ružnim osmjehom:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Most Valuable Player - Earvin Ngapeth (FRA) Best Outside Hitters - Earvin Ngapeth (FRA) and Egor Kliuka (ROC) Best Middle Blockers - Ivan Iakovlev (ROC) and Barthelemy Chinenyeze (FRA) Best Libero - Jenia Grebennikov (FRA) Best Setter - Luciano De Cecco (ARG) Best Opposite - Maxim Mikhaylov (ROC) MVP: Jordan Larson (USA) Outside hitters: Jordan Larson (USA), Michelle Bartsch-Hackley (USA) Setter: Jordyn Poulter (USA) Middle blockers: Carol Gattaz (BRA), Haleigh Washington (USA) Libero: Justine Wong-Orantes (USA) Opposite: Tijana Boskovic (SRB) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts