Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dvomec koji je trebalo dobiti bukvalno pet razlike, mi pogadjamo tri puta okvir gola, sutiramo kad treba da dodamo samom coveku na pet metara i primamo dva gola iz dve polusanse.

Ne-ve-ro-va-tno.

• Like 1
Posted
Just now, McLeod said:

Dvomec koji je trebalo dobiti bukvalno pet razlike, mi pogadjamo tri puta okvir gola, sutiramo kad treba da dodamo samom coveku na pet metara i primamo dva gola iz dve polusanse.

Ne-ve-ro-va-tno.

Zli jezici bi rekli da ti navijas za taj klub!

Posted (edited)

Ali svejedno, ovo ide na dusu Dudicu, koji je zaljubljen u sebicnog Vidosavljevica, a ni minut nema za Ortiza.

Edited by McLeod
Posted

Jeste Radnički bolji ali Mornar jednostavno zna šta hoće, organizovano je čekao svoje šanse i dočekao.. Simović oba puta nadigran od Ondonga, za dva gola. Jbg nedopustivo za iskusnog igrača i kapitena. Nije igrao protiv Halanda.

Posted
3 minutes ago, McLeod said:

Ali svejedno, ovo ide na dusu Dudicu, koji je zaljubljen u sebicnog Vidosavljevica, a ni minut nema za Ortiza.

Ortiz jedino što je pokazao u ovome što je igrao do sad je smušenost i nedovoljan kvalitet, po meni nije ni čudo što ga nema večeras. Druga stvar što smo drugu sezonu zaredom bez normalnog špica (Milutin i nije špic)...

Inače, Mornar bi se idealno uklopio u SLS seljacizam....

Posted

Ali nije ni igrao ni minut u ove dve utakmice. Plus je jedini koji je da kazes spic, i to je i fora.

Isto, ovaj Evandro je promasaj decko, ne vidi se.

Posted
Just now, StefanPG said:

A ne no 10 produzi e kakav kralj…

Pa da je stvarno deset produzio ne bi bilo malo, bukvalno se dva minuta nije igralo od nadoknade zbog izlezavanja.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, Constantin said:

Barani su mi baš vickasti...ako sudija produži utakmicu 5 minuta i oni leže 5 minuta, sudija mora da svira kraj po isteku petog minuta. Ne ide to tako...

Gde si ti video Crnogorce da ne vole da leze 😄 Bilo bi lepo da ga uvalja Radnicki sad u produzecima da ne ode bezveze na penale

• Like 1
Posted

Sprecio Aleksic bruku Radnickog, za sada. Ocajno igraju, u ovom revansu jedva da su i napravili neku sansu, a imali su dosta opasnih napada i dobrih situacija. Ne ume niko da da zavrsni pas ili da sutne normalno, decision making katastrofalan. I stranci igraju jako lose, gomila nepreciznih pasova. Ipak je od svih najgori Vidosavljevic.