Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, Drug Crni said:

Ferencvaroš bez dvojice najboljih igrača danas - Nguena i Traorea. Eto prilike za Čuku..za neki častan poraz

Na sve to jos i Silja Pesic na klupi...

Posted (edited)

Naravno,zaboravio sam napisati da je najveća šansa Čuke neznalica na klupi Fradija. Stanković im je najjači adut,što se i vidi..Mađari ušli u meč sa isuviše respekta. Previše oprezno igraju protiv ovih levata..a i fale im dva najbolja igrača..mada očekujem da kad ih pritisnu,krenu i golovi

Edited by Drug Crni
Posted
10 minutes ago, Irski_srbin said:

Zrinjski od 0-3 do 4-3 🫣

Da li ce UEFA eventualno da ispita uplate na ovu utakmicu?? 

Ili pak nece jer se zna odakle dolazi AZ??

• Ha-ha 1
Posted

Uzrazito mi je zao sto sam navijao za to da imamo sto vise ucesnika u Evropi, jer ovo sto rade Cukaricki,Vojvodina i TSC je sibicarenje ne bi li se prodamo neki igrac, a dugorocne strategije nema ni u snovima. Sve pogubili dabogda.

• Ha-ha 1
Posted
Just now, Fat Zadd said:

Da li ce UEFA eventualno da ispita uplate na ovu utakmicu?? 

Ili pak nece jer se zna odakle dolazi AZ??

Koje točno uplate? Iz 2 u 1 ne treba 7 golava. Više od x golova? Što?

Posted

Da se ne lazemo niko nije ocekivao niti je bilo realno da bilo koji od nasih klubova ostvari pobedu ili bilo koji drugi pozitivan rezultat ovo kolo, pa i ranije. Realno, ove sezone  je najveca bruka srpskog fudbala ona petarda Partizana u Danskoj. Ovo ostalo je sve normalno i ocekivano. Drugi par opanaka je sto mi ne zasluzujemo vise od 2 tima u evropi.

Posted
On 9/21/2023 at 8:38 PM, Bad said:

Uzrazito mi je zao sto sam navijao za to da imamo sto vise ucesnika u Evropi, jer ovo sto rade Cukaricki,Vojvodina i TSC je sibicarenje ne bi li se prodamo neki igrac, a dugorocne strategije nema ni u snovima. Sve pogubili dabogda.

Budimo realni, grupe su im takve da bi i Partizan sa sve Leonardom i Djurdjevicem tu bio teski autsajder.

Pisao sam vec na temi "ABA liga", problem sa sportom u Srbiji i jeste sto je pravljen (barem fudbal i kosarka) samo za dva kluba, ovo ostalo sluzi da bi negde mogli da igraju sportisti koji ne mogu da se uguraju u "dva najveca kluba". Da bi postojao neki klub koji moze da uradi nesto u Evropi, on mora prvenstveno da ima stadion na kojem moze da igra (Vojvodina ima ruinu, TSC je iz malog mesta, Cukaricki ima klasican drugoligaski stadion iz Beograda), a onda mora da ima jedno par desetina hiljada ljudi koje zanimaju rezultati tog kluba ILI bogatog biznismena koji ulaze u klub.