Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kakva penal serija Mitlanda protiv Notingema 😄

0:3 u penal seriji pred svojom publikom. Dvije stative i jedno klizanje igrača pri šutu. 

Drago mi zbog Foresta, ozbiljan rezultat u evropi su napravili. 

• 3 weeks later...
Posted

Lagani prolazi Frajburga i Aston Vile, minimalac Notingema i preokret Brage u gostima protiv Betisa. Primili su dva gola u prvih 26. minuta a zatim preokrenuli na ubedljivih 2-4.

U polufinalu igraju Notingem - Aston Vila i Braga - Frajburg.

Posted (edited)
On 2/27/2026 at 8:24 AM, Barkley#34 said:

Najbolje moguće izdanje Petkovića > najbolje moguće izdanje Girouda

Ne uspoređujem ih kao igrače, niti njihove karijere i postignuća. Nisu u istom svemiru. Uspoređujem talent, tehniku, viziju..... najbolju predstavu koju su jedan ili drugi mogli pružiti kada su bili na vrhuncu forme.

Edited by Bugl Khan
Posted
On 1/30/2026 at 2:53 PM, Markoss said:

Aporpo price Zvezda vs Dinamo, samo bacite pogled na rezultate ovih prvih, i ovih drugih protiv istih rivala. Sasvim je solidan uzorak, moze da se izvuce lep zakljucak.

I to u momentima kada je Zvezda bila u najvecoj krizi u poslednjoj deceniji, a uporedo se igrala nikad jaca HNL.

Dinamo je tukao Fener 3:1, FCSB 4:1, Genk 3:1 i Rijeku 2:0. Fener, FCSB, Genk i Rijeka su tukli Nottingham Forest, Stuttgart, Freiburg, Nicu, Utrecht, Feyenoord, Spartu, Rangers, Basel, Bragu, Omoniu, i Celje. Oni su pak tukli Porto, Celtu, Fiorentinu, Rayo Vallecano, Celtic, Aberdeen, Sturm, RB Salzburg, Rapid Wien, Young Boys, Legiu, AEK.......

• 3 weeks later...
Posted

Biće zanimljivo večeras na Vila parku. Navijam za Notingem, volio bi da uzmu ovo. Bilo bi interesantno ih vidit u lš sledeće sezone.

• 2 weeks later...
Posted

Gledao sam Vilu u finalu KEŠ 1982. kad im niko nije davao 5% šanse protiv Rumenigea, Brajtnera, Henesa i ostalih ala Bajern Minhena. Pobedili su Nemce 1:0 i uzeli KEŠ. 

Imam neki osećaj sa će i danas da dobiju Nemce 1:0 😋

Posted

Mislim ocekivano je ovo. Frajburg je mid nemacki klub. Razlika izmedju PL i drugih liga nikad nije bila veca.

Posted

Ne pamtim da je u evrokupovima neka ekipa koja je bila prvi favorit za osvajanje, taj status ovako ubedljivo i povtrdila. Imam osecaj da se Vila bukvalno prosetala do trofeja, cini mi se da nijednog trenutka u eliminacijama nisu bili ozbiljnije ugrozeni.

Ozbiljan posao radi Emeri.

• Like 2
Posted
13 minutes ago, holden c. said:

Ne pamtim da je u evrokupovima neka ekipa koja je bila prvi favorit za osvajanje, taj status ovako ubedljivo i povtrdila. Imam osecaj da se Vila bukvalno prosetala do trofeja, cini mi se da nijednog trenutka u eliminacijama nisu bili ozbiljnije ugrozeni.

Ozbiljan posao radi Emeri.

Ma Vili je bilo stalo do ovog trofeja. Timovi poput Uniteda se tripuju nešto pa kao igraju s pola gasa. 

Posted

Vila je prošle godine namučila PSG žestoko u LŠ tako da je normalno da je bila favorit za ovo takmičenje i zaslužena ga i osvojila