Alek The Great Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Ali ja zameram vama koji ovde pisete o glupostima i pridajete znacaj nebitnim stvarima i ljudima. Ja ne razumem ni te ljude koji dodju na stadion i umesto da bodre svoj klub, pevaju nase pesme, oni rade to sto rade. Ova publika ne oseca igru i umesto da kad vidi da ekipa pada podigne je pesmom i hukom, ona radi sasvim suprotno. Ako neko zeli promene stadion sigurno nije mesto gde se one ostvaruju.Sad malo o onome zbog cega smo se i okupili ovde. Igrali smo visok presing i dok smo mogli tim tempom stvarali smo sanse. Izmene nisu nista promenile. Morala se iskoristiti bar jos jedna sansa. No mislim da smo bolja ekipa i da i tamo pobeda ne bi trebalo da bude problem.Sent from my SM-G970F using Tapatalk 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Nik ti baš dobro stoji. 11 2 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 (edited) 41 minutes ago, Alek The Great said: Ali ja zameram vama koji ovde pisete o glupostima i pridajete znacaj nebitnim stvarima i ljudima. Ja ne razumem ni te ljude koji dodju na stadion i umesto da bodre svoj klub, pevaju nase pesme, oni rade to sto rade. Ova publika ne oseca igru i umesto da kad vidi da ekipa pada podigne je pesmom i hukom, ona radi sasvim suprotno. Ako neko zeli promene stadion sigurno nije mesto gde se one ostvaruju. Sad malo o onome zbog cega smo se i okupili ovde. Igrali smo visok presing i dok smo mogli tim tempom stvarali smo sanse. Izmene nisu nista promenile. Morala se iskoristiti bar jos jedna sansa. No mislim da smo bolja ekipa i da i tamo pobeda ne bi trebalo da bude problem. Sent from my SM-G970F using Tapatalk Izvini, ali: 1. ovaj mulj od drzave, vlasti, olosa i tuzan zivot naroda je sve samo ne glupost i nebitna stvar, vec sve suprotno. Fudbal u Humskoj je trenutno nebitna stvar, a na sta lici, mogu slobodno reci i glupost. 2. to je skoro pa jedino mesto gde moze nesto da se promeni. Kada bi se sa oba stadiona orilo "Vucicu pederu", mnoge stvari bi drugacije izgledale. To zna i zvalavi, zato je spreman i da gazi preko mrtvih da bi odbranio "tisinu" na tribinama. Edited July 23, 2021 by Klipan 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 dve struje i na topicu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 19 minutes ago, Sprivel said: dve struje i na topicu? Ljubomoran? 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Nije ono juče uopšte loše bilo. Još 4-5 superkvalitetnih pojačanja i biće ovo fina ekipica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Ode Stojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Quote Utakmica protiv Dunajske Strede bila je poslednja za Vladimira Stojkovića u dresu Partizana, jer će u subotu i zvanično postati član Al Feihe iz Saudijske Arabije. Ovaj klub je već neko vreme na pripremama u Srbiji, a kako je trener Vuk rašović, a njegov pomoćnik Ljubiša Ranković, jasno je odakle je potekla inicijativa za transfer kapitena crno-belih Putuj igumane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 1 minute ago, Sir Alex Ferguson said: Putuj igumane ko će sad na gol? Popović Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Najverovatniie, mozda i Stevanovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Bolje Stevanović Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Ocigledan nedostatak kvaliteta Hoce oni ali jbg treba i neko znanje U napadu zavrsnica debelo skripi ali smo zato pozada nesigurni Hvala ljudima sa istoka na navijanju i otporu gamadi Jug sipu ga Vucicu znas vec 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Quote Desnom beku je u zvaršnici okršaja sa DAC-om, u kvalifikacijama za Ligu konferencija, stradala zadnja loža i prema prvim procenama lekara moraće da pauzira bar četiri sedmice. Miljkovic povredjen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Apropo cetvrtka: povedoh bratance na istok i ulece uniformisana stoka sa juga da nas "vaspitava" E, necete, majke vam ga, ipak sam ja stari Commando iz BJ..... Jedino mi bilo zao sto su deca to gledala - ne znaju me u tom "udri stoku" modu. Hanuma i snajka me docekase sa "Pizda ti materina luda - kud povede decu sa sobom?" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Interesantan intervju Ivana Golca o fudbalu i muzici https://www.nedeljnik.rs/velika-ispovest-ivana-golca-vidi-ove-tvoje-pankere-iz-jugoslavije/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 25, 2021 Author Share Posted July 25, 2021 Partizan: Popovic - Urosevic, Sanicanin, Vujacic, Lutovac - Zdjelar, Jojic - Jovic , Natcho, Holender - Gomes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Dajte link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Natho klasa od igraca! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 17 minutes ago, Jakob Aman said: Dajte link http://livetv.sx/rs/eventinfo/1091427_vojvodina_partizan/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Jel ovo pustaju navijanja Firmasa na Areni sa yt, da prikriju "Uprava napolje"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Opet Arena utišava ton sa tribina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 25, 2021 Author Share Posted July 25, 2021 Sta radi Jojic, kakvi su ovo "boli me uvo" potezi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts