Jakob Aman Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Debelo su se ogresili o Djordja Jovanovica. Njemu je i te kako mesto u Partizanu. Posebno sad kad nemamo drugog spica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Ovo sto mi igramo nije fudbal Iole ozbiljnija ekipa bi rasrafila ovaj soci ali i nas Bice zanimljivo i tvrdo u revansu reko bi da su sanse 50 - 50 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Zec u šumi će izgleda biti Santa Klara, 2-0 protiv Olimpije u prvom meču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Radovan Radaković ima tešku operaciju u Turskoj. Pomoć se može pružiti porukom 1082 na 3030. https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/1082/radovan-radakovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Kada bi utakmice trajale 60-65 minuta, imali bi evropsko proleće svake godine. Imali smo solidnu kontrolu nad utakmicom, onda se dešava taj neverovatni penal. I ajde, izjednačili smo, imamo momentum da ih dovršimo, ali ne, mi moramo da se povučemo i gledamo kako nam lopta zuji oko gola. Nisam dovoljno sutračn da procenim da li je više do psihe, ili fizičke spreme, ili kombinacija, ali šta god da je, ne valja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Bez obzira na sve manjkavosti koje ovaj tim ima, mislim da ce domaci teren doneti prevagu i da cemo se provuci. Za nesto vise su neophodni jos jedan kvalitetan stoper, taj krilni napadac i urazumljeni Suma ali to bi vec bilo previse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Jedan bek koji igra u oba pravca bi mi bio prvi pik. Mogu se ovi proći, ali bojim se da ne popustimo odmah pa upadnemo u nervozu. Da l' je Suma skupio snage za pola sata? Već nekoliko nedelja je uz tim. 1 hour ago, realno *w said: Nisam dovoljno sutračn da procenim da li je više do psihe, ili fizičke spreme, ili kombinacija, ali šta god da je, ne valja. Obično je kombinacija a sada bih rekao da je pre svega snaga, i u prethodnim mečevima smo padali u poslednjih 20-30 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Nije problem u Suminoj spremnosti vec u glavi. Izgleda da se sprema sudski spor. Ne bi iznenadilo ni da mu se duguje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 18 hours ago, Jakob Aman said: Debelo su se ogresili o Djordja Jovanovica. Njemu je i te kako mesto u Partizanu. Posebno sad kad nemamo drugog spica. Sam je on krivac za sve to, covek van terena ima probleme sa porocima.. zato ga neki jaci klubovi i izbegavaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 8 hours ago, realno *w said: Kada bi utakmice trajale 60-65 minuta, imali bi evropsko proleće svake godine. Imali smo solidnu kontrolu nad utakmicom, onda se dešava taj neverovatni penal. I ajde, izjednačili smo, imamo momentum da ih dovršimo, ali ne, mi moramo da se povučemo i gledamo kako nam lopta zuji oko gola. Nisam dovoljno sutračn da procenim da li je više do psihe, ili fizičke spreme, ili kombinacija, ali šta god da je, ne valja. Voli Stanoje da zaključa, najviše je do toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Ajd' neka zaključava tako da se ne tresemo do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 6, 2021 Author Share Posted August 6, 2021 To "zakljucavanje" bukvalno ne lici ni na sta. Svaki napad su imali visak i samo pukom srecom nismo primili gol. Mada ima i do toga sto smo igrali sa 10 igraca, poslednjih 15tak minuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 17 hours ago, Barkley#34 said: Ajd' neka zaključava tako da se ne tresemo do kraja. Ja bih volio da uopšte ne dira ključ Ali to sam samo ja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Nisi samo ti. Stanoje kaže da je Suma prvo hteo d'ide, a pošto je to propalo sad hoće da se bori za mesto u timu. Znači, ništa od njega u revanšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 1 hour ago, Barkley#34 said: Nisi samo ti. Stanoje kaže da je Suma prvo hteo d'ide, a pošto je to propalo sad hoće da se bori za mesto u timu. Znači, ništa od njega u revanšu. Suma do sada nije pokazao ono zbog cega je doveden u Partizan, za to bi, da se ja pitam, ostatak ugovora odradio u FK Cokotu sa merakom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Imao je Suma dobre momente. U prvom mandatu je apsolutno pogrešno korišćen. Po povratku je vraćen na pravo mesto i imao vredne nastupe, mada ih nije bilo mnogo. Očigledno je dobar igrač ali nije procvetao... možda nije bio ruža. Nadam se da bi nam i sad značio, kad ustreba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Suma starter večeras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 8, 2021 Author Share Posted August 8, 2021 Sastav za Pazar: Popovic - Urosevic, Sanicanin, Vujacic, Terzic - Zdjelar, Jojic - Pantic, Natho, Lutovac - Gomes. Suma na klupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Terzic krilo Lutovac bek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Sram te bilo Stanojevicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Ovo je u svim ligama penal. Ne razumem zasto onda igraci kriju ruke iza ledja.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 8, 2021 Author Share Posted August 8, 2021 Lopta leti 20-25m. Manite me priče o prirodnom položaju ruke... Mogao ju je 5x skloniti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 8, 2021 Author Share Posted August 8, 2021 Majstor pokazuje da je majstor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Jojic bas propao. Natho klasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts