NikadProtivKaline Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 gde nestade prenos? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Arena Premium 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 (edited) ja gledao na rts2, rekli su da ce preci na rts1 i evo ide moj rodjak sa sela ili sta vec edit: sad je pocelo Edited July 3, 2022 by NikadProtivKaline Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Srnic 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Licidni Srnaldo,😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Ovaj Picini je po meni mnogo los u defanzivi,nece ni da se potrudi,a je l video neko Bukarija na utakmici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 (edited) Ali reakcije Picinija u odbrani hahahahahaha placem Lepo smo pricali , levi bek, desni bek i napadac... Mrkela je trebao biti najuren jos odavno! Edited July 3, 2022 by iamsho4sho Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 znaci kad zavaljaju erakovica nedostajace nam cela odbrana + spic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Pavkov sramota za fudbal,smesno izgleda na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Ali ovaj Picini kakvo drvo jbt?! Coveka bre boli ona stvar da se Trudi,trci,udje u duel ... Najurio bih ga koliko sutra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 (edited) Pavkov nije ni pipnuo loptu 60 min.. ludilo , mucicemo se sa golovima ove godine samo tako.. Sramota uprave,velika sramota, bas ove godine kada se mora uzeti titula.. Celo leto ladili jajca i nisu mogli da nadju napadaca i levog ,desnog beka... Kakvi neradnici!! Bice najureni iz kluba ! Sta je sa Benom? Edited July 3, 2022 by iamsho4sho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Jbt kao da je vreme stalo,jos plesu Gobelja I Roda Po Boku. SRNIC HAHAHHAHAH E da,Mali Erak je sjajan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Sramota sa kakvom cemo mi odbranom i napadom pokusati da udjemo u LS.. Jedna velika sramota. A ovamo Terzinjo prica kako nikad jaci tim nismo imali. :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Jel realno da igra Srnic u ekipi? Dejane ....strasno sta ti radis covece... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Zaključak se sam nameće: još jedan odlično odrađen prelazni rok! Mrkela prešao igricu, obavlja funkciju za koju nije imao nijedan dobar posao već koliko godina i još dobija dobre pare za to... ako to nije eurojackpot, ne znam šta jeste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Moli boga da nam se ne desi neki novi Serif... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 (edited) Ovakav spic nam treba, kao Kasijera. Da ucestvuje u igri i gradjenju napada. Mi imamo dva target mena, sto mozda i ne bi bilo toliko lose da su bar efikasni, ali ni to. Edited July 3, 2022 by Venger 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Just now, Venger said: Ovakav spic nam treba, kao Kasijera. Da ucestvuje u igri i gradjenju napada. Sigurno ce ga naci mrkelinjo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Kakva ekipa covece za LS,Gobelja,Srna,Picini,Pavkov.... Nit beka nit spica.Kad uvaljaju malog Eraka nit odbrane. Dominacija Terze,cuvenog Mrkele I Mistera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Zasluzeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Bravo, momci... ajmo još jedan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Ko zna-zna. Bravo Katai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Moji utisci nakon generalne probe: -Pozicija spica nam gori. Imamo tacno 0 upotrebljivih igraca u spicu. Mozemo komotno da izadjemo sa 10 igraca na teren, ne bi se primetila neka razlika. Spic hitno! Neki dobar ako moze. -Erakovic vredi svaki evro, koliko god da ga plate. Steta sto ide. -Gobeljic na trenutke zalicio na profesionalnog fudbalera. -Bukari slab. -Mustafa prilicno dobar, ali dzabe mu svi prodori i sve korisno sto uradi kad sve prospe u zavrsnici. Mora da radi na tome, ali okej igrac skroz. -Sad mi je jos vise zao sto nismo doveli Kasijeru. Dobar igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 (edited) Nismo doveli Kasijeru jer vredi skoro 5 miliona, ali opet, dali smo 5 miliona za Motiku i Bukarija, a sve to isto mogu da isporuce Lucic i Mustafa, genijalci iz uprave. Naravno, i dalje mislim da Motika i Bukari mogu MNOGO bolje od ovoga sto smo videli, tako da polako sa ocenjivanjem, ali kad pljunes 5 miliona ocekujes da se vidi osetniji kvalitet nego sto si ranije imao u timu. Gobeljic odigrao vise nego za citavu polusezonu, to govori o viziji tima. Sa druge strane, bilo je dosta dobrih stvari, posebno u 1/2, ovaj Zenit je tip ekipe sa kojom bi smo se klali za poziciju 3 u LS, ako se slucajno udje tamo i pokazali su nam da smo i dalje nezreli za LS, ali ipak smo bolji nego ranije, sto je valjda i jedino bitno za klub, da se bude bolji konstantno nego sto si bio ranije. Spic je goruci problem, ovo je vec sada bezobrazluk sta uprava radi sa ovom pozicijom. Bice ovo ok, ali Liga Evrope je i dalje po meri i realnost za ovaj klub, da se ne zanose LS , tamo bi imali 0 1 5 , mozda 1 0 5 , a ne znam kome se gleda netakmicarski fudbal, ma koliko para dobio, neke stvari se ne kupuju novcem. Edited July 3, 2022 by Ljubitelj baklave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Nista novo, i dalje ce se moliti bogu za zdravlje dragovica, ivanica i kataia uz kangu i kamgwu. Ostali su tu da odrade ugovore koje im je ološ iz uprave namestio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts