Markoss Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 4 minutes ago, Kooineeperk said: Mislis li isto sto i ja? Jok. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 6 minutes ago, Markoss said: Jok. 😄 Pa reci onda 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 igrace Lazetic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 Hrabro, nema šta. Podrška za klinca! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 7 hours ago, Abizolirni said: Ne moze to dugorocno da opstane jer ce onda svaki igrac traziti 20 ili 30 % vecu platu. Ovako je 600 K zacementirano i gotovo. Prvi Dragovic bi onda rekao ja vrijedim 1,5 M. i das Dragovicu a onda kad se on povredi, ti ubacis juniora na njegovo mjesto jer ne mozes vise nikom dati normalnu platu a da je na toj poziciji. Pa kakva mi je razlika da igra Rale Pankov aka kiksiram svaku tekmu po 2-3 puta i Erakovic ili neki klinac iz skole?? Mi svakako imamo 2 krstena stopera, Babica koji ne znamo kakav je i Rasu Pankov kog bolje da ne znamo kakav je. Tu je naravno i Erakovic al eto, uz Erakovica jos 1-2 omladinca i pici. Na livadama nasim ce se snaci sigurno a za evropu mu dodje ista stvar kao Pankov. 21 hours ago, Misterija Organizma said: Gde je otišao Krsticic? Nigde, na Krstovica sam mislio, lapsus. 9 hours ago, pavijan2 said: Može on kao bonus sutra. Gori od Živkovića neće biti. Ne moze, nema odgovarajuceg menadzera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 1 hour ago, Redstar0356 said: Babica Babic je u Almeriji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Hrabro ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Da smo prava Zvezda sad bi zapevali" zgazi ih sve" ali ovi kombinatorci su spremni na sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Pa ja tek sad citam da Mrkela ima cudne transfere i u privatnom zivotu, covek je lagano ostavio Lidiju Vukicevic.... Inace danas svadba Terzic jr.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Brate, provjeri datum tu gdje citas 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Ipak Erakovic pocinje kao bonus. Nazalost, startuje i Krsticic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Koji će nam đavo sad Krstičić u tim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 3 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Koji će nam đavo sad Krstičić u tim? Ako kaniš pobediti ne smeš izgubiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 1 hour ago, Marokanac said: Brate, provjeri datum tu gdje citas 🙂 Video sam da je davno, al danas mi izasla vest kako prosetao neku novu, i da je sa njom posle lidije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Borjan – Eraković, Dragović, Degenek, Rodić – Sanogo, Krstičić – Ivanić, Kanga, Katai – Dioni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Je li ovo sa tri u odbranu? Ko onda pokriva desnu stranu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Ova je formacija kao gore, Erakovic ce na desnog beka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Kakvi su nam desni bekovi, svejedno je dal ce igrati, bonus ili Gajic-Gobeljic. Eto sanse da Kanga igra malo ispred, mozda danas napokon vidimo gol sa distance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 19 minutes ago, Crni said: mozda danas napokon vidimo gol sa distance. Popovic mi deluje slab na te suteve, mozda to i jeste ideja. Hajde da vidimo. Uz ovako defanzivnu formaciju bolje da je onda Zivkovic umesto Dionija, brzi je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 1 minute ago, Kooineeperk said: Popovic mi deluje slab na te suteve, mozda to i jeste ideja. Hajde da vidimo. Uz ovako defanzivnu formaciju bolje da je onda Zivkovic umesto Dionija, brzi je... Spremniji je Dioni, videcemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Očekivao sam Lazetića ali ide se ipak na manji rizik. Koliko vidim komšije kreću bez Šćekića na sredini pa tu vidim šansu da Kanga i Krstičić preuzme kontrolu,naravno Sanogo da koriguje kad zatreba. Dioni je jači u duel igri od RŽ pa je ocekivano da on počinje. Očekujem remi a nadam se čudu da ih pregazimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Deki izgleda hoce da igra igru koju su ovi igrali prethodna par derbija, da ih prebije na sredini i na kontre preko krila koja su nam ionako 2 najbolja igrac by far. Dioni je verovatno tu zbog bunarenje i preskakanja sredine, nasi ne znaju da bace loptu u prostor sto se videlo protiv Brage gde je Zivkovic za dz utrcavao 4/5 puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 daj link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Само кратко, биће права штета да им не притиснемо свим силама последњу линију која нема ни близу квалитет како се представља у медијима… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Jel ima neki link? Jos ako ima na youtube? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts