Константин Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 7 minutes ago, Liska Manjina said: Momak nije ni za Grafičar a verovatno ćemo ga platiti 100K + procenti. Koliko je samo takvih bilo u proteklih par godina, od onog panja Vidića pa na dalje. Сјећам се кад је почела Звезда ТВ, укључим да видим како изгледа и гост нико пречи на новој ТВ, него та пањина Видић за којег сигуран сам ни његови најмилији нису посумњали да ће заиграти у Звезди. Ладно промоција дрвне грађе и мафијашких комбинација. Та врста бахатости не постоји чак ни у политици. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Kako vam se čini ovaj Banjac iz TSC-a? Koliko se sećam, mi smo ga ganjali dok je bio u Inđiji. Odlično je igrao protiv nas, deluje kao fudbalski pismen igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 20 minutes ago, Liska Manjina said: Kako vam se čini ovaj Banjac iz TSC-a? Koliko se sećam, mi smo ga ganjali dok je bio u Inđiji. Odlično je igrao protiv nas, deluje kao fudbalski pismen igrač. Nema kvaliteta ili ti citaj Tsc nije raspolozen za muljazu i ugradjivanje Terzica. Okrecemo se pojacanjima iz Macve, Backe, Trajala, Borca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Nikolić je napustio pripreme zbog povrede, kako stvari stoje teško da će skoro na teren, a navodno su bili Česi zainteresovani za njega. Banjac može da bude interesantan, ali ne kao prva opcija, nego kao igrač za rotaciju. Moj ipak stav je da treba da u tim slučajevima forsiramo naše mlade igrače. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 1 hour ago, Liska Manjina said: Kako vam se čini ovaj Banjac iz TSC-a? Koliko se sećam, mi smo ga ganjali dok je bio u Inđiji. Odlično je igrao protiv nas, deluje kao fudbalski pismen igrač. dok ne pristane na ponuđene"uslove" ništa od njega a kad pristane neće mu ni Mesi biti ravan! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Banjac ima fino izrađenu ljevicu. Nijesam ga gledao dovoljno da znam kakav je u ostalim segmentima igre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 (edited) Banjac nas razbio pre mesec dana Vozdovac pobedio Maribor Edited January 27, 2022 by vlaDixXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Banjac kad se pominjao dok igrao za Indjiju, vecina fudbalskih strucnjaka je ovde pisala da je panj i da nema sta da trazi kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 20 minutes ago, Igor_ said: Banjac kad se pominjao dok igrao za Indjiju, vecina fudbalskih strucnjaka je ovde pisala da je panj i da nema sta da trazi kod nas. Ko je ovde fudbalski stručnjak? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 (edited) 5 hours ago, Liska Manjina said: Kako vam se čini ovaj Banjac iz TSC-a? Koliko se sećam, mi smo ga ganjali dok je bio u Inđiji. Odlično je igrao protiv nas, deluje kao fudbalski pismen igrač. Meni Banjac najprijatnije iznenadjenje SL. Prvi igrac kog bih doveo iz lige. Mada opet, liga se toliko srozala da ne pamtim koji je poslednji igrac kog smo doveli iz SL, a da je mogao da bukvalno doprinese i sa klupe. Tako da treba biti pazljiv. Generalno smo prerasli ligu. Edited January 27, 2022 by Markoss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 5 minutes ago, Markoss said: Meni Banjac najprijatnije iznenadjenje SL. Prvi igrac kog bih doveo iz lige. Mada opet, liga se toliko srozala da ne pamtim koji je poslednji igrac kog smo doveli iz SL, a da je mogao da bukvalno doprinese i sa klupe. Tako da treba biti pazljiv. Generalno smo prerasli ligu. Gobelja kadar nevera😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Ljudi,Banjac je bio opcija jos dok je igrao za Indjjiju,kao sto @Igor_rece..otisao na kraju u TSC. Njegove reci su otprilike isle u pravcu vece minutaze i prilike da igra..da je zbog toga izabrao TSC..dok bi u Zvezdi dobio manje prostora..sta je istina,ko ce ga znati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 7 hours ago, Markoss said: Meni Banjac najprijatnije iznenadjenje SL. Prvi igrac kog bih doveo iz lige. Mada opet, liga se toliko srozala da ne pamtim koji je poslednji igrac kog smo doveli iz SL, a da je mogao da bukvalno doprinese i sa klupe. Tako da treba biti pazljiv. Generalno smo prerasli ligu. Nisam 100% siguran al mislim da si ti prvi bio protiv da se dovede iz Indjije. Oprosti ako gresim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Red je da poželimo uspešnu karijeru Marku Lazetiću! Nije on kriv što je današnja Zvezda takva kakva jeste. Želim mu da nadmaši stričeve i postane ozbiljan evropski fudbaler! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 (edited) 1 hour ago, Igor_ said: Nisam 100% siguran al mislim da si ti prvi bio protiv da se dovede iz Indjije. Oprosti ako gresim. Jesam. Ti si ga prepoznao na vreme sudeci po ovim postovima. Svaka cast. Edited January 27, 2022 by Markoss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Bravo Srnaldo 🤣. Ajde da vidimo Živkovića na krilu šta zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Ovi su za nas LŠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 (edited) 5 minutes ago, K.Dot said: Ovi su za nas LŠ. Ne preteruj. Ništa specijalno nisu bolji, mogli su vrlo lako da prime dva komada do sada. Ono što brine je što su nas dosta lako probili i kod gola i kod šanse pre nekoliko minuta. Ogromna je razlika Živković na krilu i u špicu. Ovde ima naznaka da ima neke nade. Elem, ove je dobio Maribor pre par dana. Odnosno par dana pre našeg meča sa Mariborom. Edited January 28, 2022 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Napad je sasvim ok, odbrana bas losa. Kako ore Sanogo Ohiiiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Evo ga Ohi za 1-1. Raduje što pogađa i što lagano rešava ove situacije. Biće golova sa njegove strane na proleće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Ohi je za nas LŠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Bravo i za Ivanića,lepa asistencija .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 (edited) 1 minute ago, K.Dot said: Ohi je za nas LŠ. Tu se slažemo 😁 Ne zna se ko bolje centrira Rodić ili Gajić 🤣 Edited January 28, 2022 by Don Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 14 hours ago, Markoss said: Jesam. Ti si ga prepoznao na vreme sudeci po ovim postovima. Svaka cast. Ne, apsolutno nisam imao pojma ko je dok nije krenulo da se pise o njemu. Samo mi je zadivljujuce kako svaki put igrac prvo nema kvaliteta za Zvezdu, a onda odjednom ima kvaliteta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Evo ga opet asistencija Ivanića i Katai laganica za 2-1. Pre toga Eraković im dodaje loptu za kontru. Mora ozbiljno da popravlja ovakve stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts