Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, iamsho4sho said:

mislim da ovo nije bio penal

Čim ga je raskrvario onda je bio ozbiljan udarac. Čak i da je Ben bio i još dalje od lopte, opet bi bio penal.

Posted

Moj subjektivni osecaj da je Magiko namerno promasio. Videlo se po faci da je kiseo osecaj dobiti dva penala uz VAR jer bi ih ionako dobili

Posted
1 minute ago, iamsho4sho said:

Ajde, a ono u Bragi jeste, a ovde je udarac bio i intenzivniji. 

Ne sme igrač tako da skače, tj sa visoko podignutim rukama. Imali smo na EP protiv Hravata istu situaciju.

• Like 1
Posted
Just now, Don Juan said:

Ja ne znam koji će kurac sudija na ovom meču, ovo su bili tako očigledni penali da ne znam šta gleda, ako ovo nije video.

Zavisi i gde je bio na terenu u trenutku prekršaja. Možda imao loš ugao. Onaj prvi penal je kriv golman, ne bi nikada stig'o loptu Eraković. Sudija je samo gledao da vidi jačinu kontakta, a jačina je bila takva da je za penal.

Posted
Just now, Volter said:

Zavisi i gde je bio na terenu u trenutku prekršaja. Možda imao loš ugao. Onaj prvi penal je kriv golman, ne bi nikada stig'o loptu Eraković. Sudija je samo gledao da vidi jačinu kontakta, a jačina je bila takva da je za penal.

Ma sudija je rekao da se igra dalje, pa ga zvali iz VAR sobe, kao i u drugom slučaju.

Posted
2 minutes ago, iamsho4sho said:

Zato sto se videlo da nije bilo namerno,i igrac je isao na loptu glavom, nije video pozadi Bena.

Nema veze što nije namerno, u pitanju je neoprezna igra.

• Like 1
Posted

Isti kao u Bragi. E sad što naši mesari nisu navikli da je to penal druga je stvar.
Ovo je veci penal nego onaj u Bragi.
I ja mislim, lopta je išla Benu na glavu, udarac je bio jak.. Ne gleda se namera tu.
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...