goofy Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Što ne odložite? Nisam mogao da odolim, morao sam... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 5 minutes ago, goofy said: Što ne odložite? Nisam mogao da odolim, morao sam... Pa ne odlazemo mi ko Partizan zbog povreda, samo zbog zaraznih virusa jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Veliki hendikep je Kataijev izostanak, prakticno ofanzivno nenadoknadiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Kakva je situacija sa Benom? Da li se zna nesto za Pavkova? Bas steta za Kataia, u brutalnoj je formi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Sa Indjijom u gostima u prvoj rundi kupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Sada ima dve opcije, ili Rišario levo ili da gurne Ivanića levo, i da zagrize metak sa Stanićem na sredini. Dakle gledaćemo Rišarija levo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Bitna stvar, Done - Risairo, ne Risario. 😃 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 1 hour ago, Manoly said: Bitna stvar, Done - Risairo, ne Risario. 😃 Mislim da je ipak najpravilnije Zivkovic 😄 Osim ako nece biti jedini koga zovemo po imenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Bez dragovica, Degeneka i borjana protiv Ludogoreca." Stomacni virus" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Vjerujem u golmana Popovića. Mislim da je bolji golman od mnogih koji su prošli kroz klub u poslednjih 15-20 godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Ma Popovic je u najmanju ruku slicnog kvaliteta kao Borjan, mada ja mislim da je i bolji, samo sto nije imao srece da bude u klubu kad je ova Borjan era. To nam je najmanji problem, pitanje kako cemo druge nadomestiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 2 hours ago, Manoly said: Bitna stvar, Done - Risairo, ne Risario. 😃 Hvala 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 1 hour ago, Mile1 said: Bez dragovica, Degeneka i borjana protiv Ludogoreca." Stomacni virus" Otkud ovo? Dragovic dao gol u nedelju, Degenek bio na klupi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Dal je realno ovo vise, šta Zvezdu još može da strefi, nista u Bugarskoj već nemamo šanse def, da se bar oporave za treće kolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Nista, nema kompletne odbrane i Kataija, mozda jos nekog. Odigrati koliko je moguce u datim okolnostima i videcemo za koliko je to dovoljno. Poraz nece biti katastrofa vec i realnost u ovakvoj nenormalnoj situaciji. Da se oporave svi za trece kolo, to je valjda posle rep pauze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 (edited) Makar su konacno priznali da je korona virus a ne stomacni virus. Verujem u malog Erakovica da ce biti pribran da sacuva i Pankova Ajde sad kad je zvanicno, Borjan je dobio koronu prosle nedelje a u klubu su izasli sa informacijom da je u pitanju stomacni virus Ozbiljni diletanti vode Nas klub Edited September 28, 2021 by Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
29.05.1991 Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 1 hour ago, pantelia said: Otkud ovo? Dragovic dao gol u nedelju, Degenek bio na klupi Korona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Ogromna neodgovornost. Tako je to kad se ne vodi racuna ne nose maske. Ne znam da li su vakcinisani.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Ovo je jednostavno moralo da se desi. Ja se samo nadam da je kraj ovom spisku, ali se plašim da nije. Ništa brz oporavak, a u Bugarskoj biće šta će biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 20 minutes ago, Mile1 said: Makar su konacno priznali da je korona virus a ne stomacni virus. Verujem u malog Erakovica da ce biti pribran da sacuva i Pankova Ajde sad kad je zvanicno, Borjan je dobio koronu prosle nedelje a u klubu su izasli sa informacijom da je u pitanju stomacni virus Ozbiljni diletanti vode Nas klub Brate, korona je sad, da je bila kad je objavljeno ne bi Dragovic, Katai igrao sad u prvenstvu, osim ako u klubu su ih pustili sa korenom da igramo. Daj bre dovoljno bas pljuju svi redom, sad se ne piše o nekakvim serijama nepobedivosti, drže se konferencije, ako ne vidiš da je sve ovo igra i pritisak na nas klub jbg. Terzić jeste diletant ali ni ovi sto ga pljuju i prozivaju nisu baš Pipi duga čarapa. 3 minutes ago, Don Juan said: Ovo je jednostavno moralo da se desi. Ja se samo nadam da je kraj ovom spisku, ali se plašim da nije. Ništa brz oporavak, a u Bugarskoj biće šta će biti. Sreća u nesreći je sto su ok i sto ima još Metalac pa pauza, do tad ce se oporaviti, jbg od Lude šume se sme izgubiti, i dalje smo u igri nakon toga a ako Metalac ne mogu da dobiju bez Kataia jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 1 minute ago, Misterija Organizma said: Brate, korona je sad, da je bila kad je objavljeno ne bi Dragovic, Katai igrao sad u prvenstvu, osim ako u klubu su ih pustili sa korenom da igramo. Daj bre dovoljno bas pljuju svi redom, sad se ne piše o nekakvim serijama nepobedivosti, drže se konferencije, ako ne vidiš da je sve ovo igra i pritisak na nas klub jbg. Terzić jeste diletant ali ni ovi sto ga pljuju i prozivaju nisu baš Pipi duga čarapa. Pred utakmicu pred pazarom napisao sam da Borjan ima koronu i da smo se Laki i ja grohotom nasmejali kada je izaslo da je Borjan dobio stomacni virus.100% mogu da ti potvrdim da je Borjan prosle nedelje vec imao koronu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 5 minutes ago, Mile1 said: Pred utakmicu pred pazarom napisao sam da Borjan ima koronu i da smo se Laki i ja grohotom nasmejali kada je izaslo da je Borjan dobio stomacni virus.100% mogu da ti potvrdim da je Borjan prosle nedelje vec imao koronu Ok, a Katai , Dragovic. Verujem ti za njega mozda al ova dvojica nisu tad imali ne bi igrali. Ne znam, kosarkasi osakaceni, sad fudbaleri, nisam čuo za još neki klub da je ovako prošao, npr mi smo i prošle sezone imali nekoliko igrača sa korenom, Partizan ne? Mozda i grešim ali nekako kid nas to ide u talasima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Ocekuje se nova placipickasta konferencija za stampu one bitange Stanojevica... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 1 hour ago, Misterija Organizma said: Sreća u nesreći je sto su ok i sto ima još Metalac pa pauza, do tad ce se oporaviti, Nesreća u nesreći je što teško da će se zadržati na ovome, možda ne sada, ali gledajući šta se trenutno događa u Srbiji ovo će biti samo početak. Naravno mogu da se opamete i da nešto preduzmu, ali plašim se da nećemo gledati taj film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 10 minutes ago, berti said: Ocekuje se nova placipickasta konferencija za stampu one bitange Stanojevica... Već je bila, parada patetike i busanja u grudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts