Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ni Rodić i Krstičić se nisu proslavili kod gola, kao da nisu očekivali da igrač koji ima dobar šut šutne iz te pozicije. Samo da su nogu pomerili u blok...

A Borjan :smiley26: e tugo moja. Sve je gori i gori jbt.

• Like 1
Posted

Ko nas jebe kad smo svoje promasili, onaj sut kod gola bez bloka, Borjan lose postavljen  i ne prvi put...

Ni iz cega primamo gol i raspad sistema, ne vidim da cemo u 2.pol umeti da se vratimo.

Posted

Ok, Borjan zasrao. Nije mu prvi put, verovatno ni poslednji, cupao nas je dosta puta.

Ali svaki put kad zasere, zna da je zasrao, momentalno krene da se dere na saigrace. Sramota.

• Like 1
Posted

oni nisu krstenu akciju napravili do kiks gola.

dioni konj, pa gurni je lagano ispod panjino. 

pavkov bi lagano plasirao ispod. uopste fali nam pavkov strasno. ko zna koja precka/stativa za nas na 0:0 na jna. ovo prerasta u tradiciju. 

erakovic odlican.

• Like 1
Posted (edited)

Borjanov gol, nema dileme. Ali dajte ljudi, kakvi su vam to upisi kao da se u isto vreme dešava totalni raspad, ispadanje iz LE, gubitak titule i bankrot jbt??

Ima još poluvreme da se igra. Bolji smo bili u prvom, ajde malo optimozma bre!!

Edited by Neme
  • Like 3
Posted (edited)

Fali nam desni bek u napadu jbg. Nadam se ubacivanju Lazetica, pa da udje neko od ovih standardnih bekova koji ipak i predju centar.

Erakovic dobar pozadi, ali jednostavno nije bek i po toj strani nemamo uopste napad.

Edited by Dropkick Murphys
Posted

Standardno pičkast pristup,krstičić je liči na onog igrača od pre koju godinu. Nismo naučili da se bijemo za pobedu i zato oni vode iako nisu bolji od nas. U drugom nece biti fudbala pa gol mozemo da damo samo iz prekida

• Like 3
Posted
10 minutes ago, Mile1 said:

Svaki derbi pokaze zasto Ivanic i Katai tu gde jesu a ne u nekom boljem klubu. Borjan sramotan ove sezone

Evo ja jedva čekam taj dan kad će Borjan da ode iz Zvezde. Užasan golman koji tu i tamo nešto obrani. A Ivanić je u blagom padu forma u zadnje vreme kako se meni čini. Verujem da možemo bar do gola a možda i preokreta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...