Dragan Mićić Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Nisam video ekipu da vise pada i kuka od ovih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Ulazi june. Puši ga Stankela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Bugarin je luđi id Kange, Gobeljić isekao igrača sa obe noge i ništa a kangi i pogotovo kataiu za ništa zuti uvaljuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 1 minute ago, Čvarkov said: Kakve su ovo oscilacije u igri jbt, samleli smo Kluž i Kairat kući, loše odigrali protiv Merifa. Šteta. Fokus, samopouzdanje i jasan plan. Protiv Merifa smo se ukakili bez nekog jasnog razloga. I da, Kanga efekat. 1 minute ago, Čvarkov said: Kakve su ovo oscilacije u igri jbt, samleli smo Kluž i Kairat kući, loše odigrali protiv Merifa. Šteta. Fokus, samopouzdanje i jasan plan. Protiv Merifa smo se ukakili bez nekog jasnog razloga. I da, Kanga efekat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 bugarin mnogo losiji u 2p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Nisam hteo da pišem pre 7 dana, jer bi bio samo izgovor i traženje opravdanja, ali Šerif stvarno jeste nezgodna ekipa. Naravno da smo morali da ih prođemo, ali baš im je teško dati gol. I oni su dali jedan na grešku Borjana, a drugi bi bio poništen da je bilo VARa i opet je Borjan mogao bolje. Iako jesmo odigrali kao najgore sise i Mister pogrešio sve što je mogao, baš me je zanimalo kako će proći protiv Dinama i evo 3 komada im metnuli. Podsećaju me na Hajduk iz Kule, samo neka vol 3.0 verzija. Da opet kažem, ne opravdavam ispadanje, zasrali smo sve što smo mogli, ali Moldavci jesu kratko ćebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Kakva životinja od igrača Sanogo... Najdovski iz najboljih dana. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 “sacuvao je loptu krstovic”…i komentator se iznenadio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Ovo drvo ne zna ni kad treba da padne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 17, 2021 Author Share Posted August 17, 2021 Srnic je pravi fantazista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Ovi su se raspali kao mi onomad protiv Sasuola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 4-0.....ko bi rekao.....😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 3 minutes ago, tsva said: Srnic je pravi fantazista Kod mene u kraju bi rekli "vantaz". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 po gol i asistencija bena i pavkova kao omaz talentovanom krlou iz zete i misteru 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 (edited) Konacno smo odigrali dobru takmicarsku utakmicu. Pribojavao sam se ovog susreta, ali sve ispade i vise nego odicno. Srecna nam LE! Bravo!!! Edited August 17, 2021 by Valensija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Uneredismo ih... Kanga je majstor... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Just now, Valensija said: Konacno smo odigrali dobru takmcarsku utakmicu. Pribojavao sam se ovog susreta, ali sve ispade i vise nego odicno. Srecna nam LE! Bravo!!! Polako, jesmo blizu ali ajd i tih 90 min u Rumunija, jbg naučio sam u prošlosti i da se sigurice plašim. I da malo smo se zaleteli sa potcenjivanjem Serifa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Merif otkinuo Dinama. Trebalo biti 5-6:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Drugarica sa kojom sam studirala, posle faxa otisla u Kazahstan da radi i tamo i ostala, dosla u BG i na fejsu mi salje fotku ulaznice 🤗 I dalje me pamte i prepoznaji po njoj ❤ 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Dobro drugo poluvreme, odigrali skoncetrisano, iskoristili šanse i sad bez preterano tenzije idemo na revanš. Ipak ekipi trebaju prava pojačanja u špicu i na bekovima. Rodić ne moze sam da izgura sezonu a desno smo uzasni. Ostaje da vidimo i šta će mrkela istrgovati što prodajom što kupovinom. To je ono što najviše brine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 (edited) Sigurno smo u drugom šeširu? Edit. ako prodjemo Edited August 17, 2021 by Čvarkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Sigurno smo u drugom šeširu? Edit. ako prodjemoDa, ali treci sesir je pakao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Kakva je trenercina Deki Stankovic. Steta za one malere protiv jakog Sherifa, imala bi sta da kaze ova ekipa u LS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Od strelaca jedino Katai nema još i asistenciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 (edited) Talični su nam bili ovi retro dresovi za početak. Protiv Kajzerslauterna smo igrali u istim ili dosta sličnim dresovima, rezultat je bio isti kao večeras, a Deki je akter te dvije utakmice. Edited August 17, 2021 by Betolingar Misdongard 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts