Dragan Mićić Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Do kurca evo ga krstovic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Mnogo rizimunemo drugi zuti. Ovakvom igrom necemo videti ni Ligu Evrope. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 ok, samo da znamo da ne smemo jebeni serif iz moldavije da napadnemo. gol je zasluzena kazna. mi nismo igrali fudbal i tu je kraj svake price. rodic i gajic se nisu vise od tri puta pojavili napred, dioni nijednu loptu nije dobio, katai i ivanic daleko od gola, kao i falko. evo je za njih fenomenalna situacija, ne vidim kako necemo primiti iz kontre. mada ne bi me cudilo da nastavimo da smaramo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Krstović i Ben umesto Dionija i Falka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Ma i treba da ispadnemo kad ubacujemo ovog drvosecu Krstovica! 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Hahaha, Krstović, baš zaslužujemo da ispadnemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Znaci krećemo u analizu Kluza, sva sreća pa je Liga konfederacije sigurna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Srnic igra jos sa zutim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Mogu misliti kako Dioniju pada samopouzdanje kad ga zameni Krstovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 (edited) 15 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Borjan nas ponovo jebe, čovjek katastrofalno brani ove sezone. Borjan nas ponovo jebe, čovjek katastrofalno brani ove sezone. Borjan nas ponovo jebe, čovjek katastrofalno brani ove sezone. Borjan nas ponovo jebe, čovjek katastrofalno brani ove sezone. Borjan nas ponovo jebe, čovjek katastrofalno brani ove sezone. Malo je pet puta 🤣 Sako zbog.ovog jebenog Krstovića koga gura na svakok utakmici zaslužili smo poraz i da se rastanemo i sa Stankovićem i sa Terzićem. Edited August 10, 2021 by Don Juan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Prosto je neverovatno šta su Tvorza i Mrklea uspeli da naprave. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Ako sa Krstovićem izbacimo Serif onda Dejan Stankovic moze da vodi i Barselonu 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesa Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Ne znam šta radi Borjan na treningu, ali ispucavanja poprilično sigurno ne radi.. višegodišnji problem.. srećom i manje više jedini. Deki jebo te (nas) Srnić! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Mi ne možemo u gostima dobiti nikoga. Em nemamo tim, em ne igramo ništa, a i trener nam je upitan. Mi smo u Beogradu ovo prosuli... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Katai nikad gori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Just now, Lesa said: Ne znam šta radi Borjan na treningu, ali ispucavanja poprilično sigurno ne radi.. višegodišnji problem.. srećom i manje više jedini. Ehh da je jedini. Procena centaršuta mu je očajna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Gasi svetlo, motaj kablove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Boli kurac bagru u klubu, to je bre neopevana stoka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Sta je to dioni? Picka vam materina da vam picka materina ko ga dovede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Bezidejni, Rus na provalilo, zatvaranje Kataia i nema tu vise igre. Realno je Šerif kvalitetan rival, nema tu priče, to je tim koji je gradjen, Šerif je profitirao od svojih evropskih nastupa, za razliku od nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Koja li je tarifa ovog sa arene kad ovoliko hvali Krstovića Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Ko placa ovog sa Arene?Koliko hvali tog Krstovica... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Traore nam prqvi malu decu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Primićemo mi još koji, siguran sam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Dobijamo 1:2 posle produžetka! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts