Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

224 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      97
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

Utisci jučerašnjeg meča. Briljantni Kalina i moj novopečeni ljubimac Hollins koji si je dozvolio Lillardovski broj uzetih šuteva i nebeski ofanzivni skok Lazarevića i kucanje nakon istog ❤️

1 hour ago, Don Radonja said:

Ako se igra na 2 pobede...Ja bi tu 2 tekmu izgubio.Pa da slavimo kuci titulu. 😄

 

Zlobnici bi rekli da svakako kuci slavimo. 😄

Jel' i to u interesu srpske košarke 😁? Mislim ono pisalo se tako nakon poraza od Mege u 2. utakmici

Edited by bodo
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Vasa123 said:

https://kkcrvenazvezda.rs/2022/06/15/kk-crvena-zvezda-ne-stavljajte-nas-u-isti-kos/

 

Opet sustinski objasnjeno i razjasnjeno ono sto je pricano vec godinama.

 

Svidja mi se ovaj apel da se svi, ali baš svi klubovi tretiraju ravnopravno, pa na osnovu toga apelujem na državu da momentalno ukine finansiranje dva najveća kluba kako bi se svi klubovi takmičili sa ravnopravne početne pozicije. 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Predragdjape said:

Kako mislis da se jedan evroligas i ucesnik KLS takmice sa ravnopravne pozicije? I koja je to ravnopravna pocetna pozicija?

Ona u kojoj svako na osnovu svog umeća obezbeđuje budžet za svoj tim. Ravnopravno. Ako si nesposoban, ideš pod led. A ne da stalno čitam kuknjavu dva kluba koji jedini nemaju osnovu reč da kažu bilo kome.

 

I taj KLS klub je takav jer nema podršku ni grada ni države. Lako je tuđim kurcem po koprivama mlatiti. Dobiješ novac od države i onda glumiš menadžera. Kakve su to titule ta dva kluba koje su osvojene na osnovu nepravedne pomoći države? Meni da Vučić 10 miliona evra, tebi da kitu i onda se ja tu nešto kurčim da sam te pobedio.

 

Imam i predlog. Da se napravi propis koji uspeh koliko vredi, pa da se zna. A ne ovako, novac dobijaš na osnovu toga koliko si se dupoko uvukao u dupe diktatora. I to ne bi bilo fer jer startne pozicije nisu jednake, ali bi bio korak ka poštenom takmičenju.

Edited by Edward Louis Severson III
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, Sreten Žujkić, penzioner said:

Ako smo Megu pustili u drugoj zbog Petruseva, sad treba da pustimo i FMP u drugoj zbog Teodosica.

To je znači taj interes za dobrobit nacionalne košarke. I to retrogradno 

Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, Laki21 said:

 

Dileje su mi večeras makar za minut malo manje omraženi bili, kada su nakon završetka tekme počeli da pevaju "Jebi FMPe":roflmao:

 

prvo, nemoj da vredjas i da volter ovo vidi. 

inace, neko bum najebal za to.

ili se tu mozda krije neka skrivena poruka gazdi?

 

16 hours ago, goldberg said:

 

Pricam ti da je kljuc problema sto se kao uklesano u kamenu podrazumeva da su Partizan i Crvena zvezda jedini preplaceni na ogromne budzete i prva dva mesta u kosarci i u fudbalu.

 

Naravno da na to nemas odgovor kada si posao od nakaradne premise da je za srpski sport jedino bitno da CZ i Partizan imaju "jednak tretman od vlasti" (sto znaci, "jednakiji" od ostalih) sto je apsolutno skandalozno, ali se sasvim poklapa sa razmisljanjima sa nekih internet mesta gde se okupljaju navijaci Partizana - a to je, NS, KG, Nis kao tri najveca grada nakon BG nemaju klub koji moze da se bori za trofeje u dva glavna sporta - sasvim normalno, Partizan ne moze protiv CZ - joj, sta im rade, remete prirodan tok stvari u kosarci i fudbalu.

 

 

 

sve je to ok, ali to nema veze sa temom i to sto ti zelis je si-fi. 

pa u 16. ligi kuala lumpura klubovi nemaju jednake uslove i startnu poziciju. 

ti bi da bude onako kao u nemackoj? da svi imaju sanse kao alba i bayern? ili dortmund i bajern? ili u spaniji gde su svi kao real i barsa? da svi budu ravnopravni kao psg recimo u francuskoj? ili kao u izraelu gde su svi kao makabi? ili bilo gde na planeti zemlji.

ono sto je poenta je da ja nista ne verujem u postenje i regularnost dok car sprda predsednika najveceg rivala. 

i izuzetno je licemerno nasladjivati se svim njihovim mukama jer smo mi bili u toj ulozi 13 godina. 

 

15 hours ago, Redstar0356 said:

Ja mislim da ovo sa Jakom najteze pada koleZi Devilu. 

 

Taman se ponadao da ce ga neko podrzati u napadu prema Nebojsi Covicu i upravnom odboru, kad ono, Jaka se obrusi i na Deja koji predaje utakmice po nalogu Vucica i Covica. 

 

Sad ako ne padne istorijsko pomirenje Devila i Sarca, nece nikad! 

 

nisam se ja obrusio na deja, zna se ko tu odlucuje. 

inace kako ti se cini nas stav i zalaganje u cetvrta utakmica?

sto se tice namestanja u sportu i pogotovo u banana drzavama poput nase, vredjanje inteligencije je reci da ga nema. 

pa jedan juventus je ko zna koliko godina namestao bukvalno sve. sudije, protivnike, kupovao tekme, namestao sudije protivnicima. znaci potpuna kontrola takmicenja, savez njihov. sve baze njihove. o tome ja pricam. 

imamo priznanje sudije koji je namestao nba meceve! a koliko njih je jos to radilo, a nece se nikad saznati. najjaca liga na svetu, najkvalitetnije takmicenje!

ali ne pravicemo se da to sto imamo svoj klub u dva takmicenja u kojima nastupamo se ne desava i likovacemo zbog trofeja i sto nam glavni rival posrce vec deceniju. to je zdrav rivalitet i tako se smiruju tenzije.

a onda kad dodju novi tole i tadic bice kuku tole lopove.

mogu da zamislim sta bi bilo da oni imaju svoj fmp? i da car nama sprda predsednika?

znamo i sami. 

ako laki ne bi go sa bakljom u ruci prekinuo neku tekmu komsija i filijale ja sam slavisa.

protestne setnje ispred fss. samo kad se setim, koja budalastina i imbecilnost.

a ovamo svi ucestvuju u namestanju i saradjuju sa komsijama jer su karte podeljene i svi namireni. vesic demolira klub, dileje namirene, mi pizdimo. nije tako davno bilo. 

tako sad i ostoja protestuje i prodaje maglu komsijama. nece ostoja i zeljko zbog huligana da igraju. lol, kako da ne. natho je povredjen pa ne moze da igra u utakmici koja odlucuje, pa ga trener uvede u 90. min. lol. 

tvorza madjija! vucela tompus!

zasto se niko iz partizana nije oglasio povodom odustajanja? jel se oglasio zeljko? neko od igraca? siguran sam da su oni hteli da igraju. 

napredak im oteo bod! krusevljani izdrzali! a do tad sve nalupali sa po 4:0. hahah. sprdacina od takmicenja. sve u nasem fudbalu, ali sve je namesteno.

gazda se opusteno smeska u majstorici finala sa sportskim direktorom lige prepostenim bivsim sudijom, jednim milijom vojinovicem. u trenutku kad je 39:39 i prazni se hala. 

 https://www.objektivbh.ba/vest/sport/13061/saznajemo-milija-vojinovic-novi-sportski-direktor-aba-lige/

 

Na ovoj poziciji će zameniti Žarka Čabarkapu, koji je mesto sportskog direktora ABA lige napustio krajem prošle godine, prelaskom u tim Crvene zvezde. 

 

lol. znaci za koju sezonu dobro dosao milija! 

bas me zanima sta sportski direktor takmicenja misli o sukobu interesa i regularnosti takmicenja zbog realcije i odnosa dva kluba? 

:classic_laugh: 

 

7 hours ago, Darko Pancev said:

Jebi Fmp

 

ne mora da se jebe, ali po tom pitanju se hitno nesto mora uraditi, jer vec dugo vremena bas bode oci. znam da je nemoguce da izbace fmp iz aba, ali da je bljutavo - bljutavo je. to su ubeljivo najbezvezviji meceve koje igrmo u sezoni.

i uopste nam to ne treba. 

a resenje ne vidim. 

mozda da se spoje sa megom? 

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Zaista se ni u ludilu nisam nadao da će tegišina ostrašćenost i žexova šizofrenija izroditi svoje sledbenike... I gle, evo ga, Jaka.. Nemam ništa protiv ali radite to što se kaže bar u svoja 4 zida. Ja sam mislio da osim Žexa ne postoji nijedan čovek u Srbiji koji misli da Stanoje namerno sabotira tim pa još sa tom podteorijom o Natku, kao da je Mesi, i kao da bi nešto promenio. I da ne idem sad tezu, po tezu.. Sve jedna do druge kao rezultat preteranog konzumiranja Žexa..

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Dropkick Murphys said:

Može li moderacija da zaustavi, bar na ovoj temi, pisanje kako je titula dogovorena i pre početka sezone i kako je Željko došao samo da nam ulepša dominaciju? 

Što je mnogo, mnogo je. 

Hvala. 

 

Posebno što postovi neodoljivo podsećaju na opus forumaša koji je pre 2-3 meseca trajno banovan... 

 

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Edward Louis Severson III said:

Imam i predlog. Da se napravi propis koji uspeh koliko vredi, pa da se zna. A ne ovako, novac dobijaš na osnovu toga koliko si se dupoko uvukao u dupe diktatora. I to ne bi bilo fer jer startne pozicije nisu jednake, ali bi bio korak ka poštenom takmičenju.

 

Bas tako.

 

I nije samo ko se uvlaci, nego se neguje najgori vid populizma, pa kada se desi da jedan klub veze 6-7 titula, neko sa druge strane izjavi kako je fer da se oba kluba smenjuju na 1. mestu (malo vi, malo mi). Kao da se u ligi takmice samo dva kluba.

 

Najgora verzija nepostovanja bilo kakvih pravila i pravljenje potemkinovih sela zarad predizborne kampanje je ovo sto se trenutno desava u KK Partizan. Nakon sezone u kojoj su provuceni kroz blato i mulj, nikad losijih rezultata i raspada prvog tima, odjednom se SNS setio pa dolazi Zeljko, pa naravno ide i nikad veci budzet, nikad skuplji igraci, skupim strancem koji bleji na tribinama i slicno.

 

Najgore od svega je sto se masa na to pali, daj nam barem to malo hleba i igara, potpuno je nebitno kako rade uprave, treneri, igraci, SNS je rekao bice para i EL i eto para i EL.

 

8 hours ago, jaka blazic said:

sve je to ok, ali to nema veze sa temom i to sto ti zelis je si-fi. 

pa u 16. ligi kuala lumpura klubovi nemaju jednake uslove i startnu poziciju. 

ti bi da bude onako kao u nemackoj? da svi imaju sanse kao alba i bayern? ili dortmund i bajern? ili u spaniji gde su svi kao real i barsa? da svi budu ravnopravni kao psg recimo u francuskoj? ili kao u izraelu gde su svi kao makabi? ili bilo gde na planeti zemlji.

ono sto je poenta je da ja nista ne verujem u postenje i regularnost dok car sprda predsednika najveceg rivala. 

i izuzetno je licemerno nasladjivati se svim njihovim mukama jer smo mi bili u toj ulozi 13 godina.

 

Ono sto je poenta je da bi ti hteo postenje samo za dva kluba, dok bi svim ostalim klubovima uskratio mogucnost i da sanjaju da mogu da se bore (bar) za drugo mesto.

 

Kakvo je to onda postenje i zbog cega to zazivas? Neces valjda da kazes da uzivas u smenjivanju i vecnoj borbi ta dva kluba za trofeje u dva najpopularnija sporta, ali, kad vise nema jednog od njih u borbi, onda je sve smor i neposteno? Pa to bas zvuci kao da pise neko sa internet stranica gde se okupljaju partizanovi navijaci. "Dajte nam pravdu! Pravda je da i mi budemo povlasceni, ne samo vi!"

 

Svi ti klubovi koje spominjes su privatni klubovi! Nijedan od njih se ne finansira od drzavnih preduzeca. Sto se mene tice, neka ti lepo Miskovic kupi klub (da li KKCZ ili KKP, nebitno, vidim da ih oba veoma volis) pa neka te zabavlja, ionako je u Srbiji pojam zabave prilicno izopacen. Samo, dalje ruke od drzavnog novca i dosta vise da se drzava bavi populizmom i zabavlja vecinu tako sto ce finansirati samo dva kluba i onda se praviti luda kada ih neko proziva za to (kao Mali kad pominje vrtice - pa sto nisi napravio te vrtice, sto trosis na glupu zabavu?)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Znaci drzava daje novac Zvezdi i Partizanu, ovi ne placaju porez ili ajde neki placaju manje neki vise, nebitno, i onda izadje diktator i ljuti se na klubove jer ne placaju porez.

 

A nije se setio da im jednostavno ne daje vise novac? Jer to je jako tesko setiti se, meni trebalo 1.9 sekunde, brzi sam od red bull pit stop-a.

 

Kakvo populisticko govedo... I to prolazi... 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

22 hours ago, NikadProtivKaline said:

zar nije finale na 3 pobede?

tako je pisalo na sajtu KLS

jedino ako nisu nesto menjali u poslednjih par meseci

 

Na dve.

 

Imali su neku sednicu u Aprilu, kad su smanjili na dve pobede.

 

Petak, nedelja i utorak ako zatreba.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Edward Louis Severson III said:

Znaci drzava daje novac Zvezdi i Partizanu, ovi ne placaju porez ili ajde neki placaju manje neki vise, nebitno, i onda izadje diktator i ljuti se na klubove jer ne placaju porez.

 

A nije se setio da im jednostavno ne daje vise novac? Jer to je jako tesko setiti se, meni trebalo 1.9 sekunde, brzi sam od red bull pit stop-a.

 

Kakvo populisticko govedo... I to prolazi... 

ali ako prestane da im daje novac kako ce oni da plate porez? 🥴 šah mat

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...