Wingwalker Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 (edited) Bojim se da neće imati prostora da se dokaže nijedan od tih juniora ove godine... ...a zato one sledeće ima da se iskidaju od dokazivanja. Edited July 26, 2021 by Wingwalker 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Jedan od novih igrača crno belih Aleksa Avramović govorio je o dolasku u klub i očekivanjima. Quote – Sezonu sam završio u Španiji i ubrzo po završetku sam dobio nekoliko ponuda od raznih klubova, a onda je usledio poziv. Bio je to Željko Obradović, posle toga nije bilo previše razmišljanja sa moje strane. Otvoreno je pričao sa mnom, izneo mi je projekat i kompletan njegov plan. Oduševio sam se i, naravno, prihvatio ponudu. Jednostavno, pozvao vas je najbolji trener u Evropi i to je to – sa ushićenjem priča Avramović koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa crno-belima. – On je Čačanin, tako da su harizma i energija uvek tu. Odmah sam, tokom razgovora, osetio njegovu posvećenost prema košarci. Pričao je pun samopouzdanja i s autoritetom. Jednostavno to je Željko Obradović, zvanično najbolji trener Evrope. Dovoljno je samo da pogledate biografiju i da znate sa kakvim stručnjakom imate posla. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Naterao ga je Zeljko da to kaze jos onomad, u hodniku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Bravo za Milicu! Jedna od nas. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Eto para za novo pojačanje, kad odvoji malo od nagrade za KKP. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Asvel i Baskonija traže Mozlija. Baš bih voleo da ostane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Zli je istinska partizanština, gre'ota bi bilo zameniti ga nekim levatom 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Auh, baš. Pogotovo što mi se čini da bi odlično legao na ovu ekipu. Pominjao je neko trenutnu konstrukciju ekipe, gde bi centri trčali napred-nazad, a gde ćeš boljeg igrača za to od Zlija. Baš baš bih se skenjao da ode, a ne vidim zašto bi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 2 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 5 minutes ago, uvrnuto said: Jel to onaj trenutak kad pita gde su banane ili kad pita sto se trenira 2x dnevno? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Asvel i Baskonija traže Mozlija. Baš bih voleo da ostane.A Uroš Luković u Zadru.Ovo sa prvim centrom je postala prava noćna mora. Nama će prvi centar biti Miletić koliko ja vidim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Svi mi volimo Zlija, ali deluje da Zoc pravi ekipu od mladih ili igraca u prajmu (27-28 godina). Zli ima 32, a iako to kod njega nije jos uvek fizicki minus...cinjenica je da je bolno ogranicen igrac. No videcemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Proslo je vreme Salica, Koprivica, Djumica i Jankovica u Partizanu. Iskreno se nadam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Sta znam, meni ima smisla da ga pustas ako na njegovo mesto dolazi bolji i/ili mladji igrac. Pa se postavlja pitanje da li taj bolji igrac igra za iste ili vece pare (znamo odgovor) i da li taj mladji igrac ima potencijala da postane bar dobar rotacijski igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ja svakako navijam da on i dalje bude nas back-up centar. Takav fizikalac i defanzivac uvek treba, a Andrea je pokazao kako ga koristiti u napadu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 mozli je ki upisan za ekipe koje puno šutiraju za tri a neretko i dalje od linije. prednost ekipa koje cepaju za tri obilato je veća procentualna šansa da se dokopaš ofanzivnog skoka a mozli je tu majstor. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 1 hour ago, Alex_Serbia said: Svi mi volimo Zlija, ali deluje da Zoc pravi ekipu od mladih ili igraca u prajmu (27-28 godina). Zli ima 32, a iako to kod njega nije jos uvek fizicki minus...cinjenica je da je bolno ogranicen igrac. No videcemo. Ako dobro predviđam koncept: Tražimo prvu peticu + definitivno će Lidej imati minute na 5. Ako ubodemo prvu peticu, a znamo koliko Željko voli da igra sa lažnim peticoama, tj Lidejom u našem slučaju, onda će za tu treću opciju ostati mooožda 10ak minuta po tekmi. Pored svih ovih "napadača" na spoljnim pozicijama, ne verujem da će nam u tih 10 minuta trebati poeni, nego baš odbrana. Ja za to ne mogu da zamislim boljeg igrača od Mozlija. Ja sam ga često kritikovao prošle godine, ali većina njegovih mana vezana je upravo za ofanzivne mogućnosti, koje bi mogle da budu potpuno nebitne. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) Naravno da bi koristio ali mislim da nam sledi totalni remont... Na ovakvu ofanzivnu ekipu su i Mozli i Dangubic dobro dosli. Edited July 28, 2021 by Jakob Aman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Niko da se pohvali da smo propustili Lea... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Ma on igra za siću. Dovodimo krupnu ribu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Ja mislim da je on bio dobra prilika za bekap pleja. Nemam ideju koga bismo mogli sada. Sa jedne strane, ne verujem da će doći neki Amer na tu poziciju, sa druge, još manje da će Avram biti bekap plej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Da sacekamo jednog povredjenog domaceg pleja jos 2-3 meseca? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Meni se tu đa onaj mali Bostonov Izraelac.Da prođe taj draft i letnja liga pa da sa 2 klinca kompletiramo roster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 10 minutes ago, Cooper said: Meni se tu đa onaj mali Bostonov Izraelac. Da prođe taj draft i letnja liga pa da sa 2 klinca kompletiramo roster. Da, taj je baš interesantan. Ali to mi je i tada delovalo kao takva reklama za njega, bez ikakve veze. 15 minutes ago, Marvin said: Da sacekamo jednog povredjenog domaceg pleja jos 2-3 meseca? 🙂 haha, nije da nisam pomislio na ovo... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Nije da nam ne treba zadnji vezni 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts