Stiletto Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 (edited) 17 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Zemljace vodis li me u Pionir il Arenu ako uspijem nahvatat vremena da dodjem u Beograd kad Partizan bude igrao neku utakmicu? Ideš zemljače zenički o mom trošku, samo se javi na PM. Jes' da iše volim Gilmura nego Bereta, ali dogovorićemo se nekako Edited July 22, 2021 by Stiletto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 1 minute ago, Stiletto said: Ideš zemljače zenički o mom trošku, samo se javi na PM. Tebi hvala al nece trebati, u inostranstvu sam ja jos zavrsetka srednje pa je red da ja pocastim kad/ako dodjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 (edited) 8 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Tebi hvala al nece trebati, u inostranstvu sam ja jos zavrsetka srednje pa je red da ja pocastim kad/ako dodjem Kad dođem kod tebe u (gde god da si) plaćaš ti, u Beogradu plaćam ja. p.s. ako si u Nemačkoj, ja mnogo volim rukomet 😊 Edited July 22, 2021 by Stiletto Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 3 minutes ago, Stiletto said: Kad dođem kod tebe u (gde god da si) plaćaš ti, u Beogradu plaćam ja. p.s. ako si u Nemačkoj, ja mnogo volim rukomet 😊 Moze i tako onda, nemam nista protiv. U Austriji sam ja, Graz tacnije. Nema u Austriji nesto kvalitetnog sporta sem ovih zimskih i F1 ako si fan jer je staza Spielberg nekih sat vremena od mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 4 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Moze i tako onda, nemam nista protiv. U Austriji sam ja, Graz tacnije. Nema u Austriji nesto kvalitetnog sporta sem ovih zimskih i F1 ako si fan jer je staza Spielberg nekih sat vremena od mene. Alpsko skijanje ili neka skakaonica u bliskom dometu? Graz je koliko vidim podaleko od Alpa? Ima supruga familiju u carstvujušćoj Vieni, šurak mi odavno obećava da će da me nauči da skijam, smislićemo nešto Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 8 minutes ago, Stiletto said: Alpsko skijanje ili neka skakaonica u bliskom dometu? Graz je koliko vidim podaleko od Alpa? Ima supruga familiju u carstvujušćoj Vieni, šurak mi odavno obećava da će da me nauči da skijam, smislićemo nešto Drugi kraj Austrije skroz mada ima i u blizini Graza finih skijalista. Koruska je relativno blizu, a tu vec ima dosta odlicnih skijalista. Nisu ona elitna tipa Kützbuhela il Schladminga ali u odnosu na ove u nasim krajevima tip Bjelasnice, Jahorine il Kopaonika su druga dimenzija svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Get a room you two. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 idite na kobaje, šta se stidite 🧡 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 1 hour ago, Stiletto said: Jes' da iše volim Gilmura nego Bereta, ali dogovorićemo se nekako A Rodzer pokraden... P.S. i ja sam za Gilmura 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 34 minutes ago, mfmilan said: Get a room you two. 24 minutes ago, oubrevo. said: idite na kobaje, šta se stidite 🧡 A što te vas dvojica ljubomorni? 1 minute ago, Kooineeperk said: A Rodzer pokraden... P.S. i ja sam za Gilmura 😄 Rođa je rođen da basira u pozadini... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Roger je za Gilmoura Syd! Zovite slobodno i mene 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 waters ftw. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Ja sam do malocas mislio da je njegov nik non-sequitur sprdnja, kao ona igra da naslazes nekoliko najrendom reci na svetu. Kao, sta zajednicko uopste imaju jedna zivotinja, jedan proizvodjac oruzja i jedna bolest Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Drugi kraj Austrije skroz mada ima i u blizini Graza finih skijalista. Koruska je relativno blizu, a tu vec ima dosta odlicnih skijalista. Nisu ona elitna tipa Kützbuhela il Schladminga ali u odnosu na ove u nasim krajevima tip Bjelasnice, Jahorine il Kopaonika su druga dimenzija svakako. Sladming je samo ime. Prava skijalista su St Anton, Ischgl, Saalbach/Hinterglemm, Soelden, pa i taj Kicbil. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Dakle, Na poziciji pleja iskusni Waters https://en.wikipedia.org/wiki/Dominic_Waters A na poziciji 2/3 perspektivni Gilmour https://www.ncaa.com/final-four-talks/Kena-Gilmour 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Rick Wright uvek bio najgotivniji član Flojda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladaSD Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Gilmour, bez razmisljanja... Iako bez Sida, a kasnije i Rodzera verovatno nista ne bi bilo. Ipak je Dejvvid ostavio tu neverovatan pecat. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Ipak je to najbolji solo u istoriji rock'n'rolla... p.s. moderacijo, radi svoj pos'o... 😀 1 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Dobro je ovo, lijepo se družite 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Nebo se otvorilo...Gilmour all the way! 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Da izvinete, prvo Syd pa onda svi ostali. Rana faza Floydova je muzicko savrsenstvo. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Kad GTR odradi jednog Gilmora na Dorćolu - biće zacementiran na prvom mestu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 nisam bas pomno pratio, el bilo bar 3 posta na temu sto nisu dovedeni vanja i milosav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 1 hour ago, alpaka Bereta Sida said: Da izvinete, prvo Syd pa onda svi ostali. Rana faza Floydova je muzicko savrsenstvo. Potpuno tačno Shine on you crazy diamond Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Gotovim psihodelija fazu flojda, pa zatim i zlatne dsotm, animals i wish you were here, ali zaista Gilmour all the way. Nego jebiga njega nisam imao priliku da slušam uživo a Watersa jesam, tako da je uzevši u obzir recency bias Rodjer ipak na prvom mestu all PF liste a Dejv kad dodje u Bg može da se progura na čelo 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts