Kronostime Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 8 minutes ago, goofy said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Tanko. Žoc uozbilji se, da se ne svađamo.Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 KK ZLATIBOR --KK PARTIZAN 8-27 LIVE KK ZLATIBOR --KK PARTIZAN 13-32 LIVE KK ZLATIBOR --KK PARTIZAN 15-36 LIVE KK ZLATIBOR --KK PARTIZAN 15-41 KK ZLATIBOR --KK PARTIZAN 15-45 LIVE to je sve što imam Slabo ti nesto ide ovo pracenje[emoji16]Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 KK ZLATIBOR --KK PARTIZAN 18-49 LIVE Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 6 minutes ago, Xpert said: kapiram da vas troluju, zlatibor ne moze da ubaci 23 za cetvrtinu ni juniorima bangladesa.. ☕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 9 minutes ago, n4l1m said: kapiram da vas troluju, zlatibor ne moze da ubaci 23 za cetvrtinu ni juniorima bangladesa.. ☕ Ubaci toliko ovim vasim "juniorima". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Sent from my SM-G970F using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 67-88, kraj.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 (edited) Kažu da Lidej konkuriše za startnu peticu, a da ćemo da tražimo još jednu četvorku... if ju nou vot aj min... _____ Bojan Brezovac @Breza89 Partizan slavio na prvoj pripremnoj utakmici protiv Zlatibora (88:67) Aleksa Avramovic 19p Zek Ledej 18p Alen Smailagic 16p Edited August 27, 2021 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Smailagic kao da je sa Kadinjace sišao 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Malo sam razočaran učinkom Madara, ostali vrlo dobar 4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 PARTIZAN: Kuruc 9 (6sk), Glas 3, Ledej 18 (7sk), Zagorac 7, Avramović 19 (5as), Koprivica, Stepanović 3, Smailagić 16, Miletić, Jovanović, Trifunović 9 (6sk), Madar 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 (edited) "Ja sam bio u pioniru kad je stigla ta vest da je miliano resio da ne produzi ugovor sa panterom, rekao sam zoranu aj proveri a od mog bivseg igraca djidjija gde sam pitao jel bio neki problem sta se desava gde je on rekao sve super on je super decko istina je to, zoran mi je istog trenutka poslao telefon pantera gde sam ga ja okrenuo i imao iznvaredan razgovor sa njima, i ja sam bio iznenadjen njegovom reakcijom, dogovorili smo se da se cujemo sledeci dan i sledeci dan mi je rekao to je to, da bi mi posle poslao poruku da ce da potpise, koliko ste vi iznenadjeni bio sam i ja ali ocigledno da kada pricaju dva coveka odrasla koji razumeju jedan drugog da se vrlo brzo dogovore i nadju, on je shvatio sta mu ja pricam i sta moze da dobije to je njegov zivot u pitanju njegova karijera sve ostalo o budzetu novcu je pitanje za savica i presednika kluba, ja nikad sa igracem nisam pricao o novcu, savic ce da izdje i da kaze ja cu zamoliti i presednika i njega da vam stave novinarima i celoj javnosti da ne bi bilo traceva da se vidi koliko kosta ovaj tim partizana..." "ja nisam potpisao ugovor sa partizanom, nisam potpisao ugovor sa partizanom, meni ne treba ugovor sa partizanom, ostoja je covek kojem ja verujem ja sam ga pitao jel ti meni verujes - verujem, ja verujem tebi kraj, dal cu da ga potpisem sutra otkud znam nemam pojma ne bavim se time mnogo mi je vaznije da svi igraci budu na terenu, igramo u petak utakmicu protiv cajetine da vidim skim mogu da igram... dogovorili smo se na 3 godine moja rec je vaznija od bilo kog potpisa" "ljudi kazu zeljko ti rizikujes, sta rizikujem da li covek koji voli nesto i to mu je najvaznije jel to rizik ja ne verujem da je to rizik, sta ja mogu da izgubim, moze partizan da bude 8 ok 8 dodje presednik kaze zeljko izvini to nije to hvala lepo ja sam ispunio svoj san vratio sam se u moj partizan..." Edited August 27, 2021 by ranzo 8 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Panter vuce neku sitniju povredu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Hvala Điđiju za Pantericu.Zanimljive petorke sa Kurucom, Smajlijem i Ledejom. Još sa njima i Trifa... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Otkud Gregor Glas kod vas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 I ja se to pitam. A na žalost, izgleda da se na Drekslera ne računa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Otkud Gregor Glas kod vas?Proba. To je neka kombinacija sa Raskovicem.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Nego, odakle Radja sinoć ... da mi to potpišemo? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Smailagic sinoc petica. Videcemo kako ce to izgledati protiv ozbiljnijih ekipa. U svakom slucaju, mislim da nam je potreban centar sa iskustvom igranja seniorske kosarke, ne vise sa koledza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Trifa fizički izgleda baš ozbiljno.A Smajli sa ovom napuklom arkadom dodatno ima taj neki zeznuti pogled, za izbjegavati. [emoji16]Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Stvarno ne vidim mesto u 12 i za Dangubica i za Zagorca... mozda su me i previse ubili u pojam prosle godine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts