Darko Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Izvolite ovde, molim vas 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Izvol'te u salonu. 😄 Ovo prenosim sa topica o reprezentaciji generalno: Da se dopunim, Teova izjava i od Belog, to je pravi primer zajedništva. Istakli su svoju vezanost za reprezentaciju bez da opljunu Jokića. Ja verujem da oni nemaju visoko mišljenje o njegovom potezu, pogotovo nezvanju selektora i tom nonšalantnom ponašanju, ali neće to javno reći (ni ne treba) i time dati novinarima materijal da lešinare i pljuju po njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Pogresan naslov, trebalo bi "Jokic van reprezentacije" 😉 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Ide Jokić po zlato Evrobasket 2022, Olimpijske igre su samo da ti guzica vidi puta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 9 hours ago, Nugetlija said: Ide Jokić po zlato Evrobasket 2022, Olimpijske igre su samo da ti guzica vidi puta Jeste, zasto onda Durent, Harden, Lilard svi trce na OI, a niko od njih ne igra EP? Pametnom dosta. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Oglasio se i Misko povodom Jokica: Čelnici Denvera navodno nisu izričito zabranili srpskom internacionalcu da nastupi za reprezentaciju, ali su mu savetovali da ovo leto posveti sebi, a to je prvobitno i najavio njegov menadžer Miško Ražnatović, koji je rekao da je samo ovo leto bitno za Nikolu, i da za narednih 5 ili 10 ne bi bilo problema da se odazove reprezentaciji. ... Pardon, ovo je intervju iz 2017. godine. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 A jbg, nije Misko racunao da ce Jokara da pogadja i van basketaskog terena... 🍻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Sada ce Jokic u godinama kada se igra SP i OI da namesta po dete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Ja Misku verujem. Od te izjave proslo je skoro 4 godine, znaci blizu je tih 5-10 godina. U medjuvremenu je nastupao za reprezentaciju na svim takmicenjima - jeste, igrao je na SP, i... Pa vise nigde, ali cekaj, jel je on kriv sto se ne organizuju natjecanja, narocito onih godina kad ne mora da radi individualno, potpisuje novi ugovor, pravi decu ili timari konje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 18 minutes ago, Drakaris said: Sada ce Jokic u godinama kada se igra SP i OI da namesta po dete. To je odlican ritam za pravljenje dece. Bez zezanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 (edited) potpuno kapiram jokićevu situaciju, ovako ja čitav život izbegavam slave, svadbe i ostala prejedanja i lokanja uz krmećake u svojoj familiji, kada me tetka/rodjak/stric ispituju zašto nisam bio a ja izmišljam obaveze, stomačne tegobe, ciklus, trudnoću, abortus Edited June 25, 2021 by SunZero 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 9 minutes ago, SunZero said: potpuno kapiram jokićevu situaciju, ovako ja čitav život izbegavam slave, svadbe i ostala prejedanja i lokanja uz krmećake u svojoj familiji, kada me tetka/rodjak/stric ispituju zašto nisam bio a ja izmišljam obaveze, stomačne tegobe, ciklus, trudnoću, abortus Bacite ovog čoveka sviljama. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 https://www.vijesti.me/zabava/zanimljivo/551825/jokic-puni-baterije-u-pivi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strah od vozova Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Sta znam. Ja nekako imam utisak da Jokucu jednostavno nije lepo u reprezentaciji tj. da mu ne prija drustvo odredjenih reprezentativaca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 2 hours ago, Sector said: https://www.vijesti.me/zabava/zanimljivo/551825/jokic-puni-baterije-u-pivi Pa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 4 minutes ago, strah od vozova said: Sta znam. Ja nekako imam utisak da Jokucu jednostavno nije lepo u reprezentaciji tj. da mu ne prija drustvo odredjenih reprezentativaca. Zezaju MVP-ja zajebanti u reprezentaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Izgleda da je on ipak mvp, a ne MVP 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 5 hours ago, Sector said: https://www.vijesti.me/zabava/zanimljivo/551825/jokic-puni-baterije-u-pivi Normalno. Puni baterije u Pivi, Kokakoli, Bureku... P.S. Kaze mi skoro burazer: "E, znas sta,umrla baba Piva (neka sestra naseg dede po ocu)". Ja kazem:"Jel znas sta je ona sad?" Burazer:"Jok brt, pucaj". Ja:"Sad je LADNA PIVA" 🙂 Krindz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Svaka cast Jokara. Boli te ona stvar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Nataša Anđelić: "Ako razmišljaš da li da igraš za reprezentaciju, nisi sportista nego biznismen". 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts