Besni lala Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) Basil the great pobeg'o s' lopate ... Edited July 28, 2021 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Nole nije covek on je masina, zato ne treba da brinete. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 15 minutes ago, Barkley#34 said: Ispali prvi nosioci u miksu, Mladenović/Mahut. Vesnina/Karatsev su odlican dubl, igrali su finale RGa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Masina kojoj u kodu pise IF bad dropshot THEN play right on opponent's racquet. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ma igra namerno dug gem da se Spanac przi na suncu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) 8 minutes ago, McLeod said: Nole nije covek on je masina, zato ne treba da brinete. Dali je to covek ili je masina? 😀 Edited July 28, 2021 by Barker Tekst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niky Vestern Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Već je krenuo da ga melje. Mora čovjek da odmori malo pred dubl 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Gabi u problemu, Ribakina uzela prvi set... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ček ček - ako sam u pravu nije jedino Zverev imao problema sa nasiljem i sl. i Basil je pravio sranja ... Wife beater-i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 A negde sam procitala kako su organizatori u svojoj kandidaturi istakli kako je u ovom periodu idealno vreme u Tokiju, savrseno za sportiste Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Fokina je kao malo napredovao ali to je i dalje kao kod Kecmanovica sve po malo sto u zbiru daje gomilu nicega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) Crni Mijaljevic - hijao kakav servis DVESTASEDAM, to je mozda rekord karijere Djokovica! 😄 Edited July 28, 2021 by McLeod 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Na ovom turniru su jedina pretnja Noletu Medvedev i Mek kao navijac 🙂 Mada se slazem s Mekom da uzimamo miks medalju sto posto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ode Gabi ... Just now, Kosjan Willavić said: Na ovom turniru su jedina pretnja Noletu Medvedev i Mek kao navijac 🙂 Mada se slazem s Mekom da uzimamo miks medalju sto posto Ne potcenjujte Niškog ... Please Igra na domaćem trenu i minimum će namučiti Novaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Pa i Zverev je do sada prilično ubedljiv rezultatski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 1 hour ago, Xpert said: Bila ozbiljna drama sa Badosom. Predala mec zbog vrucine i odveli je u kolicima. Valjda će da se smiluju od četvrtfinala da pomere početak mečeva za kasnije ovo nikakvog smisla nema. 53 minutes ago, Andrej said: Ček ček - ako sam u pravu nije jedino Zverev imao problema sa nasiljem i sl. i Basil je pravio sranja ... Wife beater-i Kod Basilašvilija mislim da je nasilje bilo obostrano, plus se uključila i tazbina... haos opšti. Naši se setili da prenose malo tenis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ode Gabi ... Ne potcenjujte Niškog ... Please Igra na domaćem trenu i minimum će namučiti Novaka.Pa nema publike, a i taj beton je, sta znam, ok podloga za Noleta. 16-2 je u dosadasnjim medjusobnim duelima. Ne potcenjujemo Keija, stavise mislim da je većini ovde simpatican, al nije bas protivnik za strahovanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Bojim se Japanca ... Al ajde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 1 hour ago, Bugl Khan said: Kako to misliš? Pa jel nisu ova dvojica uvjerljivo najbolji par na svijetu? Ono, gube meč svakih 6 mjeseci? I jel ovo znači da Čilić i Dodig imaju broncu već? Igra se meč za broncu, nakon odigranih polufinala bit će poznato tko (gubitnici polufinala) ide tamo. Dakle Čilić i Dodig imaju dvije šanse za osvojit medalju. Mektić i Pavić su sjajni to je točno ali mene uvijek više plaše mečevi s parovima gdje imaš odličnog singl igrača i odličnog dubl igrača uparenog, kao što je slučaj kod Japanaca danas. Nishikori ima vrhunski ritern a i ne poznaju ga naši, ne znam jesu li se ikada susreli s njime. Dok naši redovno melju ove "uhodane" dubl igrače. Mislim, favoriti poprilični jesu, ali sam uvjeren da ih kladionice previše favoriziraju. Mana japanskog para je naravno neuigranost. U polufinalu mogu na Zvereva i Struffa, Zverev je top igrač u singlu, Struff također solidan singl igrač a ima i dosta dobre rezultate u dublovima. Dođe li do tog susreta, ne bih dao preko 60% šanse našima, ako i toliko. Ali, prvo nek preskoče Japance, što neće biti nimalo lako po meni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 39 minutes ago, orionbre said: Pa nema publike, a i taj beton je, sta znam, ok podloga za Noleta. 16-2 je u dosadasnjim medjusobnim duelima. Ne potcenjujemo Keija, stavise mislim da je većini ovde simpatican, al nije bas protivnik za strahovanje. 1-0 je za Nišikorija kad su vremenski uslovi približno jednaki ovakvim kakvi su ovih dana u Tokiju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 To je bilo davno kad je Kei bio na vrhuncu karijere, sad je praktično veteran. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ovo do sada je bila zajebancija za Novaka. Od QF kreću teški ispiti. Nišikori u ovakvim uslovima može ozbiljno da naškodi Novaku. Slično nešto je bilo i na USO14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Just now, Drakaris said: Nišikori u ovakvim uslovima može ozbiljno da naškodi Novaku. 7 years ago. Da li može i sada? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Od tog meča nisu igrali u tim uslovima. Ovo je nešto najsličnije Njujorku. Opeklo sunce, velika vlažnost i 12-1 h 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Novaku je ključ da drži servis tu, pošto Kei ima odličan ritern, a prilike za brejk će doći. Nadam se ipak i dalje da će ih staviti malo kasnije od sutra, ovo je katastrofa. Inače me čudi da Kei nije dobijao centralni teren za svoje mečeve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts