alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 19 minutes ago, Don Radonja said: Neeeeeeee Pa šta sam sad skrivila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 1 minute ago, alcesta said: Pa šta sam sad skrivila Uspeo je da osvoji TB al posle toga. :P :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 (edited) Malo je tuzno gledati Beretinija kako sa pola snage ide u finale Vimbldona. Mnogo takvih igraca je prodefilovalo u ovoj eri i mislim da je ubedljivo najslabiji od svih, uz Raonica. Anderson bolji, Berdih bolji. Mislim, svaka decku cast, trenira jako, stavio je akcenat na ono sto zna najbolje i u formi je trenutno, ima samopouzdanja i to prolazi. Ali rupa ima koliko hoces, sve ce to Djokovic da eksploatise u finalu, bice bas tragicno gledati. Edited July 9, 2021 by McLeod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Pa i rekla sam da je kasno da je uzeo drugi set pa nekako, nije Beretini toliko labilan da se raspadne zbog jednog izgubljenog seta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 1 hour ago, alcesta said: Kad me već vučeš za jezik, imala sam zalihu od tri tegle sa akcije i morala sam da ih poklonim Bravo Alcesta, svaka čast! Sigurno je olakšanje i što Koolhof nije dogurao daleko na turniru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Pa nisi baš morao da mi njega pominješ Mek se svojski trudi da pošalje Denisa u finale Ja bih rekla da je i Conga bio bolji, samo za razliku od njega Beretini ne igra tako bezglavo pa može da bude uspešniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 1 hour ago, Darth Steva said: To sam i ja pozeleo ovim mojim Italijanima malopre na sastanku, da u ponedeljak proslavimo duplu krunu. p.s. Na neki cudan nacin, iako je Roger vec out, deo mene i dalje zeli da Novak uzme W pa da ga Rafa rokne u NY kad bude jurio godisnji slam Udarilo ti ovo sunce u glavu, vidim ja Jednostavno, duznost je svakog iskrenog ljubitelja sporta da u nedelju bude uz Italiju i njene predstavnike, to je jedino prirodno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 9 minutes ago, alcesta said: Pa i rekla sam da je kasno da je uzeo drugi set pa nekako, nije Beretini toliko labilan da se raspadne zbog jednog izgubljenog seta. Zadnja šansa 5:3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 2 minutes ago, alcesta said: Pa nisi baš morao da mi njega pominješ Sasvim slučajno Spoiler da vidiš koliko si jaka #izdrži Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Pa valjda ja dobijam tu teglu sad, ti si rekao da će da preokrene 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Just now, alcesta said: Pa valjda ja dobijam tu teglu sad, ti si rekao da će da preokrene Daaa - ali još nije gotovo ... Ja dižem ulog za pravu teglu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 1 hour ago, alcesta said: ........................ Ja bih rekla da je i Conga bio bolji, samo za razliku od njega Beretini ne igra tako bezglavo pa može da bude uspešniji. Eh, draga moja Alcesta, kako gresis. Tsonga ima najbolju glavu i tenis mu nije najbitniji. Pogledaj koga je Tsonga ozenio. OK, Berretini ima Ajlu, i to je nesto. A Djokovic... Da mogu ili moram da se menjam sa nekim od njih, prvi bi mi bio Tsonga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 1 hour ago, alcesta said: Sinoć je na SK pisalo u ćošku Đoković-Šapovalov 17.30. Izgleda da su se debelo preračunali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 (edited) @alcesta Eto, sledeći put se kladi u pravu Edited July 9, 2021 by Andrej 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 7 minutes ago, bistru vodu mutim said: Pa mnogo bi bilo da pogodim dvaput u istom danu, dobio je Beretini, od mene dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 10 minutes ago, Andrej said: @alcesta Eto, sledeći put se kladi u pravu Zoe alert!Zoe alert! Alcesta cuvaj se.Zoe ima da te banuje samo da se dokopa ove Nutelle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Mislim da bi zoe htela neku konkretniju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Zasto je usao ovako usporeno u mec .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Cmon Denis Bar se pojavio na terenu ako nista drugo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Neće ovo biti nimalo jednostavno. Mora servis da ulazi za početak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Nit ce Denis da servira ovako ceo mec, nit ce Djokovic da vraca ovako ceo mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Novak ko puskom nateran na teren... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Ma bre totalno je posle prvog gema splasnuo. Nema veze sa igrom i Sapovalovim. Nego stav i drzanje na terenu. Skroz je ugasen Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Nije ga uradio dovoljno zeleni smuti jutros. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts