DameTime Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 (edited) Sve i da je 100% spreman, ne ide mi uz Federera da igra i eto pobeđuje ako mu je dan, a ako nije onda izgubi/preda meč, pa tako ukrug kako bi što duže igrao. Ofc, ovo je samo moje mišljenje/učitavanje, moja procena je da on nikada više neće moći da bude na nivou od pre par godina - a taj nivo mu je potreban da bi se borio sa ovim mladim next gen lavovima, da ne pričam o Novaku i Nadalu koji su i dalje druga dimenzija. Svakako smo prevazišli vremena kad su sportisti išli u penziju u 30. godini, ali prosto ne mislim da je Fed neko ko može da igra na visokom nivou do 50. godine, a ne vidim poentu za njegov legacy ako ne igra na najvišem nivou. Edited July 8, 2021 by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Na Wimbledonu moze da bude faktor bukvlano do 50., kad pogledas kakva je konkurencija sto se tice klinaca i koliko znaju da igraju na travi. Mi pricamo da je neuspeh sto je Federer sa skoro punih 40 stigao do QF, a igraci koji su mladi i u punoj snazi su poispadali ranije, pocevsi od Cicipasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 1 hour ago, Boxy said: Smesno je sta sve ovde moze da se procita, covek moze da pomisli da Djokovic nikad nece ostariti...tako da, Djura strpljiv covek, zivi bili pa videli Ostariće i neće se blamirati. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 "Ostariće neće znati, za Wimbledonom dal' će zaplakati" 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 @zoe Bg @Petar 91 ajde ako boga znate prebacujte ovo na Mamu kako znate i umete. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 19 minutes ago, de Havilland Mosquito said: @zoe Bg @Petar 91 ajde ako boga znate prebacujte ovo na Mamu kako znate i umete. Hvala sto si zvao, sad cemo da resimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Ne bi morali Mektić i Pavić da daju opet fore protivnicima, ne može svaki put na izvlačenje kao u prošlom kolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Tuga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Napred Anđelika.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Prilično loša Kerber na početku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Bas ne znam za koga ovde da navijam, mozda za 12:12 u 3.setu jer si mi obe skroz ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Ni ja, ali ne znam kakva je usluga želeti im da igraju maraton ako su ti obe OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Da gledam dobar mec Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 (edited) Kvalitet je bitniji od kvantiteta a i navijaću za pobednicu u finalu pa bih da joj ostane goriva Šta priča ovaj kako ipak neće biti 6:0 Edited July 8, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 A meni ce nekako biti drago ko god da osvoji, svaka ima neku svoju pricu zbog cega bi mi bilo drago 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Posle prvog seta oba dubla otišla u WC, kakvu li su gužvu napravili tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 a jel za svakog ide po 1 cika da ga kontrolise ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Da li u WCu za dublove ima po 2 šolje? [emoji848] Sent from my phone using their app Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Treba Višku poslati pitanje pa da istraži i pokaže nam u vlogu kako tamo izgleda, ako ga puste Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 vraca se kerber Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Neka bude tri seta, pa ne mora baš i TB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Treba Višku poslati pitanje pa da istraži i pokaže nam u vlogu kako tamo izgleda, ako ga puste To bi Cvija sigurno istrazio, bez blama [emoji16] 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 (edited) Ne daj se Endži. Edited July 8, 2021 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Meni Anđa nekad deluje vrlo privlačno, a nekad mi deluje kao da je ne bi šarafcigerom dirao. I posle toliko godina nisam načisto šta je u pitanju. U svakom slučaju navijam za nju ovde. U drugom SF, napred gospođetina Pliskova naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Jao kakav raspad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts