Boxy Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Njegovi su Leni i Leo, koliko sam shvatila jednog bas zanima tenis, devojcice su totalno nezainteresovane Ali nesto sad razmisljam...njegov krug je bas krug od poverenja, nikad nista nije procurelo, a da ovako nesto izadje mi je prosto neverovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 ma , da . i ana je rekla da ovog starijeg sport uopste ne zanima a da ovaj mladji se od loptica ne odvaja i da spava sa onim decijim golf stapom , ili kako se vec zove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Uff, tesan meč da tešnji ne može biti. Beretini ima mnogo slab ritern, kapiram da bi mu i Novak dao mnogo asova. Ko osvaja treći set tak dobija meč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Pa kad su im skupi šeširi Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Quote Is that the last time you played at #Wimbledon? Federer: I don’t know. I have to regroup, we are going to sit down and talk. To see what I can do to be more competitive. I would like to play it again, but at my age, you never know what’s around the corner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Sad idem da nadjem Viska da mu saopstim par prijateljskih 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Stvarno se Viško izblamirao poprilično, valjda će mu biti nauk za ubuduće. Kad hoćeš ekskluzivu po svaku cenu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 ovo sam postavila zbog lesinara , kako su samo odvratni ....Hahahahaha zao mi ga je stvarno.Jel ovde bio onaj video gde se obraduje sto je dobio veliku salu i onda udje i kaze but not so many people [emoji23] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 i tako, berrettini ce valjda ovo sad u 4 setu da zavrsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Beretini poslednji polufinalista Vimbldona. Feliks je još zelen,nekako mi je delovao samo što nije zaplakao kad je prvu loptu izbacio u aut pri servis gemu za pobedu Beretinija. Mora više poraditi na kontroli emocija. Dakle, polufinalni parovi: Đoković-Šapovalov Beretini-Hurkač Sve osim Novaka i Matea u finalu će biti veliko iznenađenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Shapo-Beretini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 1 minute ago, Boxy said: Shapo-Beretini Moze i Nolo u finalu, nije odavno poklonio slem... odavno se desio Marej. Italijani da imaju povoda za duplo slavlje u nedelju u Londonu i svi srecni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Marej se dogodio zbog Del Potra. Šapovalov nije ni za prići Delpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Daj bjaži, kad ode velika trojka Beretiniji i Hurkaći će osvajati Wimbledon. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Ako i pokloni Novak ovaj slem nekom to samo znaci da ce Novak da produzi igranje dok ne osvoji par komada vise od Rafe i Fekija pa ce samo duze da vas nervira, on odustati nece to je sigurno a moze mu se jos nekoliko godina u top formi tako da mozda vam je bolje da se nadate da sto pre obavi posao i prestane da vas frustrira 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 6 minutes ago, Darth Steva said: Moze i Nolo u finalu, nije odavno poklonio slem... odavno se desio Marej. Italijani da imaju povoda za duplo slavlje u nedelju u Londonu i svi srecni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Kakav crni Sapovalov, budimo ozbiljni. 3:0, a 3:1 protiv Beretinija u finalu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 8 minutes ago, Nugetlija said: Daj bjaži, kad ode velika trojka Beretiniji i Hurkaći će osvajati Wimbledon. Pa neko mora sad u polufinalu imaš čoveka od 34 godine i ostale u dvadesetim, i ako bi osvojio neko mlađi to bi i bio normalan sled stvari. Ako ne sada desiće se ubrzo, ne može ni Novak da zaustavi vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Desiće se tamo za 5 godina. Federer je imao dve operacije, preduga pauza, malo mečeva pred WB i čovek lagano gura do QF. Da mu nije bilo tih povreda, Rođa bi danas počistio Poljaka, a sa Beretinijem bi bilo 50/50, sa izglednim šansama za finale. Šta da se traži više od čoveka sa 40. godina, uvek će biti u užem krugu favorita. Dovoljno mu je da se ne pojavi Novak jedne godine i šanse mu rapidno rastu kao i onda kada je osvojio svoj poslednji WB. Mnogo mi je smešno bilo kada sam video da je ovo Federeru možda i poslednji meč, lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 7, 2021 Author Share Posted July 7, 2021 36 minutes ago, Boxy said: Shapo-Beretini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 2 minutes ago, Milica said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 27 minutes ago, Kosjan Willavić said: Kakav crni Sapovalov, budimo ozbiljni. 3:0, a 3:1 protiv Beretinija u finalu Nisi u trendu. I ja sam se primio, neizvesno je, svašta mož' da bude: opasan Šapovalov, opasan Hurkač, opasan Beretini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 7, 2021 Author Share Posted July 7, 2021 Ponekad se pitam da li je Boxy od Bojana ili Bojan 3 minutes ago, Boxy said: 🤢 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 1 minute ago, stray_cat said: Nisi u trendu. I ja sam se primio, neizvesno je, svašta mož' da bude: opasan Šapovalov, opasan Hurkač, opasan Beretini. Ako od njih izgubi, realno, nije ni zaslužio titulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts