alcesta Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Paaa bude i toga često Fučovič i nevezano za vremenske prilike ima baš neki loš uticaj na Novakovu igru, obavezno u njihovim mečevima Novak ima prazne periode gde vola ne može da ubode. Ali ajde, pobede se pišu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 U vezi sa Novakovim mecom imam samo da pitam da nije mozda devojka od Fucovica teniserka pa da neko okaci slike na odgovarajuci topik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 (edited) Reče Viško da mu je verenica i da se zove Anet a prezime ne sme ni da proba da izgovori mene podsetila malo na Berdihovu Ester. Je li ono bio Edi Redmejn u publici? Edited July 7, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 9 minutes ago, alcesta said: mene podsetila malo na Berdihovu Ester. Vidim lici mi na nekog Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Jel to Novak izgovorio "Fuksović"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 (edited) Sudija je sve vreme govorio Fuksovič, valjda onda svi misle da tako treba Auuu kako se sad izvukao Hačanov iz 0:40, hrabro nema šta. Edited July 7, 2021 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 I ja mislim da se Hurkac uopste nece uplasiti, ni stadiona ni Feda ni situacije, bas mi odaje utisak smirenog momka koji zna sta treba da radi. Ja sam siguran da Federer ovo nece dobiti u tri seta, Hurkaz ima igru na travi i ovo je daleko najozbiljniji teniser sa kim se Federrer sastao do sada na W.Mada ovo sto radi Federer sa 40 je meni fascinantno, ja licno mislim da ce finale da bude Djokovic Berentini zbog zaista dobre forme Italijana, ali me ne bi zacudilo da Federer na ime prodje u finale. Bas komentarisem sa drugom i malo se salim, ako bi doslo do tog finalnog duele, ja da sam na mestu ATP-a oduzeo bih rekete ovoj mladjoj gardi [emoji1].Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Kad sam bila u Stuttgartu na turniru, tamo sam bila sa nekom Madjaricom i Fucovic igrao turnir, mozda smo ga cak i malo gledale. Kako je ona to procitala, terala sam je 5 pta da ponavlja, ali ja to nisam uspela da izgovorim, najmekse moguce ć koje mozete da izgovorite, pa jos mekse [emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 7, 2021 Author Share Posted July 7, 2021 Gledala sam samo zadnjih 5 gemova, Novak genijalan a i Londonska publika se opasuljila, shvatili da ne vredi da navijaju protiv njega. Bili su skroz Ok 👍 Ali koliko Novak uziva u svom "prirodnom stanistu" 😍 meni se cini da se ovde oseca ugodnije nego na AO, bice ovde jos titula Boze zdravlja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Jezik pregrizla, čekaj da prođe finale Šta mislite mogu li ova dvojica da guraju do TBa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 7, 2021 Author Share Posted July 7, 2021 Sto je Hurkac poredjao banane po peskiru kao lutke na plaži Inace Suboticki madjari za kobasicu kazu hurka, tako da Fed danas igra protiv Kobasicara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 (edited) Vrhunski mec Denisa i Kacanova. Edited July 7, 2021 by Gaga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 9 minutes ago, alcesta said: Šta mislite mogu li ova dvojica da guraju do TBa? Kako skratiti set Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Just now, alcesta said: Kako skratiti set Odlična ideja u načelu, ali loša implementacija. Trebala si sačekati da Denis bude na servisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Pa ne ide to tako, evo Mek može da potvrdi Mene samo čudi da je Hačanov pružio ovoliki otpor, čoveka bukvalno nigde nema cele godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Prelep bekend Denisa,bice vrh polufinale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Patrolni Sapovalov bas mi drago. Jbt kako je strokav, kao da je legao u blato a ne na "travu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Cmon Denis! Bilo je vreme za breakthrough, cekam ovo vec godinama. Ajde sad isto ovako protiv ovog sto se stalno kliza po travi. Ima 34 godine a jos nije naucio da se krece kako treba, sramota da igra finale. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Fed lose igra za sad,cemu ovoliki izlasci na mrezu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Ko nam više paše po stilu igre Šapomalov ili Kačanov? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Federer bez servisa igra trenutno, Hurkac odlican. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 (edited) Šta kaže Federer Hurkaču kad ovaj hoće da se probije u gužvi? -Šta se Hurkač? Edited July 7, 2021 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Dobro igra Hurkač ali Federer baš poklanja, forhendi napolje iz čista mira. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Lijep tenis igra Denis☺️.Bice zanimljivo polufinale.Danas je uzeo 86% poena kad ubaci prvi servis 71/83 ali napravio i deset duplih.Djokovic mora uci maksimalno fokusirano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Da,ali ima jedna razlika,Kacanov ima tanak ritern,dosta laganih servisa je izbacivao napolje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts