implant Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Oho-ho, stigle čestitke i sa švajcarskih Alpa i sa pecanja, ovo su neki novi momenti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 (edited) Ma to su gospoda, veliki rivali ali se cijene. Edited July 11, 2021 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Daju primer navijačima kako treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ne veruj balonku ni kad poklone nosi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Na stranu nasa patkometrija i prozivke, postuju se oni mnogo. Ako onaj aksiom bez jakog tog i tog nema jakog tog i tog negde vazi, onda vazi u tenisu. Ne bi Rafa i Nole imali ovoliko slemova da nije bilo Rodzera, ni ti bi on unapredjivao godinama svoju igru i lomatao se sa 4 banke sad da nije bilo njih. Vukli su jedni druge, kao sto konkurencija i u ekonomiji podstice efikasnost. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Beretini se ipak raduje veceras [emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Raduje se i Djokovic, cenim. Opet xD 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ja mislim da su sva trojica veći radi one druge dvojice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 (edited) Edited July 11, 2021 by Laki21 18 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 11, 2021 Author Share Posted July 11, 2021 Sad mogu zajedno da slave Pavic, Mektic, Novak i Beretini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 3 minutes ago, McLeod said: Raduje se i Djokovic, cenim. Opet xD Ali ne moze biti srecan kao Beretini, iako je do sad nosio jedno 50 razlicitih dresova 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Mal' me srčka nije strefila, ipak dobro ispade na kraju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 3 minutes ago, Milica said: Sad mogu zajedno da slave Pavic, Mektic, Novak i Beretini Jel se slavi tamo gde si ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 11, 2021 Author Share Posted July 11, 2021 Ludnica! Ne umem da postavim video, svi jure ka centru, zastave sirene! Petarde vatronet! Ludilo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 7 minutes ago, Milica said: Sad mogu zajedno da slave Pavic, Mektic, Novak i Beretini Kontam da je večeras vimbldonski bal svima bio strašan smor i da su jedva čekali da se dokopaju nekog televizora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 5 hours ago, Milica said: Da ne beše ove Vimbldonske trave da l bi Novak ikad prešao u vegane? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 11, 2021 Author Share Posted July 11, 2021 Ukusna bas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Kontam da je večeras vimbldonski bal svima bio strašan smor i da su jedva čekali da se dokopaju nekog televizora Zar nisu objavili da je Vimblonski bal otkazan ove godine. Cini mi se da je bilo u medijima pre par dana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 27 minutes ago, alcesta said: Mal' me srčka nije strefila, ipak dobro ispade na kraju Ako si se brinula za penale nije trebalo uopšte, jer ako je fudbal igra u kojoj 22 muškarca 90 minuta šutira loptu a na kraju uvek pobede Nemci e onda je fudbal i igra gde nakon 120 minuta i penala uvek izgube Englezi 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Tri dana mladji od tocka 🙂 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 10 minutes ago, Cavani said: Tri dana mladji od tocka 🙂 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 32 minutes ago, Petar 91 said: 1 hour ago, alcesta said: Kontam da je večeras vimbldonski bal svima bio strašan smor i da su jedva čekali da se dokopaju nekog televizora Zar nisu objavili da je Vimblonski bal otkazan ove godine. Cini mi se da je bilo u medijima pre par dana? Ne znam, juče su Barti pitali s kim bi radije danas na bal pa nisam shvatila da je otkazan. 32 minutes ago, Ridji said: Ako si se brinula za penale nije trebalo uopšte, jer ako je fudbal igra u kojoj 22 muškarca 90 minuta šutira loptu a na kraju uvek pobede Nemci e onda je fudbal i igra gde nakon 120 minuta i penala uvek izgube Englezi Kako čovek da se ne brine kad je Mek tu? 23 minutes ago, Cavani said: Tri dana mladji od tocka 🙂 A od kraljice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 16 minutes ago, drperce said: Jos se non-stop suklja oko Kejt, ona ne moze da mrdne od njega. Vrv bi jos nesto pitala Noleta, nego ovaj se tu nacrtao kao one babe na Siciliji u Kumu 1 kad Majkl upoznaje Apoloniju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Napisah posle finala RG da bi negde bila nekakva karma da Novak osvoji #20 i izjednači se na W - na GS koji mu najviše znaci i koji je dečački san, a da preuzme lidersko mesto sa #21 na AO - GS koji mu je poseban i verovatno najdraži. Sad malo apetiti rastu , gre’ota da propadne ovaj idealan niz… U svakom slučaju, bilo da se desi na USO ili na AO mislim da Novak treba opet da izda knjigu, posle Moj prvi Grend Slem (sa ove tacke gledišta koliko je to vizionarski potez ) dužan je da nas počasti i sa Moj dvadesetprvi Grend Slem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts