jevrem69 Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 ja kod ovih grčkih drkadzija na ostrvu ne mogu da nadjem mesto da gledam tenis, jer nijedan bircuz nema paket kanala gde se prenosi i Vimbldon ............... dajte neki strim ............. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 1 minute ago, jevrem69 said: ja kod ovih grčkih drkadzija na ostrvu ne mogu da nadjem mesto da gledam tenis, jer nijedan bircuz nema paket kanala gde se prenosi i Vimbldon ............... dajte neki strim ............. Jos da ovdje kod mene imaju krsten internet…nivo dial-up konekcije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 (edited) Je l to Viško ostao duže u toaletu ili ima neki tehnički problem? edit...evo ga Edited July 11, 2021 by NMX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Just now, NMX said: Je l to Viško ostao duže u toaletu ili ima neki tehnički problem? Kao da je zaboravio da se ukljuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Novaku se ipak nije isplatilo nekalkulisanje i borba do kraja kod rezultata 5:2 za njega. Zaslužio je ovo Beretini, odigrao je jako dobro u ključnim trenucima. Ne znam šta da mislim, odigralo se 72 minuta, Novak nije dobio prvi set. Kao što sam i imao dobar osećaj sinoć. Beretini osvaja prvi slem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ja ovu letargiju ne razumijem…pritisak je ogroman na Novaku a to svako zna. Oslobodice se i ide sesta titula. Na slijepo vam kazem. 😉 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ovo je i dalje na Novakovom reketu, trebalo je nesto da ga zapali. Ono je bilo toliko letargicno u prvom setu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Kakvi smaraci na topiku,svako tri gema mjenjaju misljenje,gledate malo tenis 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 3 minutes ago, Jerotije Pantic said: Kakvi smaraci na topiku,svako tri gema mjenjaju misljenje,gledate malo tenis Majke mi, crni gavrani 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 4 minutes ago, Jerotije Pantic said: Kakvi smaraci na topiku,svako tri gema mjenjaju misljenje,gledate malo tenis Imena kolega imena. 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 To je to, sad moze da se napravi pauza, pa tek 4.set da gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 (edited) Ništa ovde nije čudno...talijanac još u hodniku po ulasku seva očima levo desno i diše kratko. na 5:2 kreće Novakovo razigravanje Beretinija i dečkonja je iskoristio ponudjeno. Sa druge strane taj bekend mu je baš, ali baš rupa i to mora da dodje na naplatu posebno kada i ova telesina bude krenula da ga zanosi u krivinama. Baja ladno ima i stomače u najavi...muž 1/1. Edited July 11, 2021 by Wingwalker 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 (edited) 13 minutes ago, jevrem69 said: ja kod ovih grčkih drkadzija na ostrvu ne mogu da nadjem mesto da gledam tenis, jer nijedan bircuz nema paket kanala gde se prenosi i Vimbldon ............... dajte neki strim ............. https://live-tennis.stream/watch/novak-djokovic-free.html Edited July 11, 2021 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Kuku kakva paralela Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Najviše volim kad se Novak probudi i kvalitetno po**** po svima koji ga pljuju posle jednog izgubljenog seta. 😌 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 (edited) 54 minutes ago, Gistro Bančo said: Vrlo malo ako ista sam od W gledao ali ide 6 od 7. Ako sam dobro sracunao. 😉 Odjavicu se sa ovim samokvotom. 😁 Vidimo se na kraju meca. Nemam zivce za los internet a prenosa nema. Puno je italijanima EP i W. Dosta im EP. 😁 Edited July 11, 2021 by Gistro Bančo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Beretini nume da ispali smislen forhend u trku pa da mu život zavisi od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Novak ima svo vreme ovog sveta očigledno, kada se ovako zajebava.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Novak je i ovaj set uzeo zdravo za gotovo, kao i prerthodni... baš nervira njegova nerezonska igra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Sta radis to covjece? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djordjem Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ako mu 2 brejka ne budu bila dovoljna na travi za set protiv prosečnog riternera, Ivaniševića treba otpustiti posle ovog meča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ma kakav Ivanišević... čovek rešio da pokloni ovo... nema drugog objašnjenja... Vava i Mandy style... nerealno šta čovek radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 4 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Aj falim te, konacno set. Bez potrebe komplikovanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Porodi ga konacno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts