Jump to content

Wimbledon 2021


Милица

Recommended Posts

Sve i da je 100% spreman, ne ide mi uz Federera da igra i eto pobeđuje ako mu je dan, a ako nije onda izgubi/preda meč, pa tako ukrug kako bi što duže igrao. Ofc, ovo je samo moje mišljenje/učitavanje, moja procena je da on nikada više neće moći da bude na nivou od pre par godina - a taj nivo mu je potreban da bi se borio sa ovim mladim next gen lavovima, da ne pričam o Novaku i Nadalu koji su i dalje druga dimenzija. 

 

Svakako smo prevazišli vremena kad su sportisti išli u penziju u 30. godini, ali prosto ne mislim da je Fed neko ko može da igra na visokom nivou do 50. godine, a ne vidim poentu za njegov legacy ako ne igra na najvišem nivou.

Edited by DameTime
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Na Wimbledonu moze da bude faktor bukvlano do 50., kad pogledas kakva je konkurencija sto se tice klinaca i koliko znaju da igraju na travi.

Mi pricamo da je neuspeh sto je Federer sa skoro punih 40 stigao do QF, a igraci koji su mladi i u punoj snazi su poispadali ranije, pocevsi od Cicipasa. :classic_ninja:

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Boxy said:

Smesno je sta sve ovde moze da se procita, covek moze da pomisli da Djokovic nikad nece ostariti...tako da, Djura strpljiv covek, zivi bili pa videli :classic_sleep:

 

Ostariće i neće se blamirati.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Meni Anđa nekad deluje vrlo privlačno, a nekad mi deluje kao da je ne bi šarafcigerom dirao. I posle toliko godina nisam načisto šta je u pitanju. U svakom slučaju navijam za nju ovde.

 

U drugom SF, napred gospođetina Pliskova naravno. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...