Jump to content

Recommended Posts

Posted

Njegovi su Leni i Leo, koliko sam shvatila jednog bas zanima tenis, devojcice su totalno nezainteresovane :classic_biggrin:

Ali nesto sad razmisljam...njegov krug je bas krug od poverenja, nikad nista nije procurelo, a da ovako nesto izadje mi je prosto neverovatno :classic_unsure:

Posted

Uff, tesan meč da tešnji ne može biti.

Beretini ima mnogo slab ritern, kapiram da bi mu i Novak dao mnogo asova.

Ko osvaja treći set tak dobija meč.

Posted

Is that the last time you played at #Wimbledon?

Federer: I don’t know. I have to regroup, we are going to sit down and talk. To see what I can do to be more competitive. I would like to play it again, but at my age, you never know what’s around the corner.

Posted

ovo sam postavila zbog lesinara , kako su samo odvratni ....
Hahahahaha zao mi ga je stvarno.
Jel ovde bio onaj video gde se obraduje sto je dobio veliku salu i onda udje i kaze but not so many people [emoji23]
  • Ha-ha 2
Posted

Beretini poslednji polufinalista Vimbldona. Feliks je još zelen,nekako mi je delovao samo što nije zaplakao kad je prvu loptu izbacio u aut pri servis gemu za pobedu Beretinija. Mora više poraditi na kontroli emocija.

Dakle, polufinalni parovi:

Đoković-Šapovalov

Beretini-Hurkač

Sve osim Novaka i Matea u finalu će biti veliko iznenađenje.

Posted
1 minute ago, Boxy said:

Shapo-Beretini

200.gif

Moze i Nolo u finalu, nije odavno poklonio slem... odavno se desio Marej.

Italijani da imaju povoda za duplo slavlje u nedelju u Londonu i svi srecni.

• Like 1
Posted

Ako i pokloni Novak ovaj slem nekom to samo znaci da ce Novak da produzi igranje dok ne osvoji par komada vise od Rafe i Fekija pa ce samo duze da vas nervira, on odustati nece to je sigurno a moze mu se jos nekoliko godina u top formi  tako da mozda vam je bolje da se nadate da sto pre obavi posao i prestane da vas frustrira :classic_laugh:

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
6 minutes ago, Darth Steva said:

Moze i Nolo u finalu, nije odavno poklonio slem... odavno se desio Marej.

Italijani da imaju povoda za duplo slavlje u nedelju u Londonu i svi srecni.

tenor.gif

• Love 1
Posted
8 minutes ago, Nugetlija said:

Daj bjaži, kad ode velika trojka Beretiniji i Hurkaći će osvajati Wimbledon.

Pa neko mora :classic_biggrin: sad u polufinalu imaš čoveka od 34 godine i ostale u dvadesetim, i ako bi osvojio neko mlađi to bi i bio normalan sled stvari. Ako ne sada desiće se ubrzo, ne može ni Novak da zaustavi vreme.

Posted

Desiće se tamo za 5 godina. 

Federer je imao dve operacije, preduga pauza, malo mečeva pred WB i čovek lagano gura do QF.

Da mu nije bilo tih povreda, Rođa bi danas počistio Poljaka, a sa Beretinijem bi bilo 50/50, sa izglednim šansama za finale. Šta da se traži više od čoveka sa 40. godina, uvek će biti u užem krugu favorita. Dovoljno mu je da se ne pojavi Novak jedne godine i šanse mu rapidno rastu kao i onda kada je osvojio svoj poslednji WB. Mnogo mi je smešno bilo kada sam video da je ovo Federeru možda i poslednji meč, lol

Posted
27 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Kakav crni Sapovalov, budimo ozbiljni. 3:0, a 3:1 protiv Beretinija u finalu

Nisi u trendu.

I ja sam se primio, neizvesno je, svašta mož' da bude: opasan Šapovalov, opasan Hurkač, opasan Beretini.

Posted
1 minute ago, stray_cat said:

Nisi u trendu.

I ja sam se primio, neizvesno je, svašta mož' da bude: opasan Šapovalov, opasan Hurkač, opasan Beretini.

Ako od njih izgubi, realno, nije ni zaslužio titulu.