Old 666 Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Zajebali ih Austrijanci. Dogovorili nerešeno pa im ga zavukli Šalu na stranu, bolji Austrijanci i zasluženo dobili, u inat celom svetu. Ja sam bio uveren da će biti nerešeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 S obzirom da su se spojile dve repke kojima je plasman u eliminacionu fazu istorijski uspeh, potpuno je svejedno ko je pobedio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Ukrajinci po običaju najgori kad je najvažnije. U kvalifikacijama za SP 1998 ispali u play-offu od HrvatskeKvalifikacije za EP 2000 - ispali u play-offu od SlovenijeKvalifikacije za SP 2002 - ispali u play-offu od NjemačkeKvalifikacije za SP 2010 - ispali u play-offu od GrčkeEP 2012 (domaćin) - ispali u grupiKvalifikacija za SP 2014 - ispali u play-offu od Francuske (2-0, pa 0-3)EP 2016 - ispali u grupi bez postignutog golaKvalifikacije za SP 2018 - izgubili zadnju utakmicu u grupi kod kuće od HrvatskeKlasični chokeri. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Eto posle tolike price da je namesteno, kako treba da se izmisljaju neka nova glupa pravila kako bi se to izbeglo, Austrijanci odigrase na pobedu i pobedise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Nitko nije Austrijancima javio da je namješteno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 4 hours ago, de Havilland Mosquito said: Ja sam bio uveren da će biti nerešeno. Ali ipak manje uvjeren nego u sličnoj situaciji prije 17 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Kako volim kad svi znaju da je namešteno danima unazad, a utakmica drugačije dođe... Ceo život teorije zavere i sve se nešto zna i namešta... Ovde se samo čekalo da izađe X, pa da svi zagrakću: eto, esmo rekli da namešteno, gde je otiš'o fudbal kad EP nameštaju... Cccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts