MarkoKep Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 128 mandata Tisa, 62 Fides i 8 ovi. Na 21% uzorka. 1
Klotzen Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kada uzorak pređe 30% tek onda možemo govoriti o nekim realnijim ciframa. Ako je Fides uzeo 71 mandat onda nema ništa od 2/3 za Tisu, no dobro kada ga skinu i otvore afere na sledećim izborima neće imati ni 10%. trenutno 128-62-8 na 21% prebrojanih. 1
Tex_Willer Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago A nije za nas u Srb to krucijalno, bitna je pobeda i ajde barem 110 mandata
Dzo23 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Da li će Orban po uzoru na svog prijatelja izači prije svih sa rezultatima i proglasiti pobjedu? 🤔
Drug Crni Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Da bi mogao da izmeni niz zakona koje je Orban skrojio po svojoj meri u poseldnjih deset godina. Da bi mogli da naprave neke kadrovske promene gde je neophodna kvalifikovana vecina itd.@dali_man Edited 12 hours ago by Drug Crni 2 2
Tex_Willer Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Smrtokapa said: Otvorite live temu! 1 minute ago, dali_man said: A sto je bitno da imaju 2/3? Za nas i ne mnogo, sem da kažemo da totalna pobeda Tise prati trend u Srb, odnosno da mi pratimo njihov. Za njih je krucijalno, jer se menjaju mnoge stvari i jer zatvor je mnogo bliži za Orbana i njegove uz promenu izbornog sistema 2 1
Dropkick Murphys Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Dajte neki dirty talk. Koliko smo mi ovde procenata jači za imaginarne izbore, ako ovaj zglajzne? To me večeras pali. 1
NMX Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Čvarkov said: Gde god da držite Meka, ne puštajte ga još. U Londonu je, trazi Artetu, pusti ga. Valjda nece da dodje da proglasi pobedu Magyara 1 2
Tex_Willer Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 6 minutes ago, Dropkick Murphys said: Dajte neki dirty talk. Koliko smo mi ovde procenata jači za imaginarne izbore, ako ovaj zglajzne? To me večeras pali. https://vtr.valasztas.hu/ogy2026?filter=orszagos Kad predje 50% mek možeš da pišeš slobodno I dalje je na 132 poslanika posle 37% Edited 12 hours ago by Tex_Willer
Dzo23 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 37.04% obrađeno. I dalje su na 132 mandata. Ubio ga je Madzar. Ajde još jedan 🙏
suptil Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Zadnji talas Orbanovih verovatrno ce biti dijaspora. Kad nju objavljuju tj. kad je integrisu u procente?
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 10 minutes ago, Smrtokapa said: Otvorite live temu! Pa da vredjate Orbana ima da moze!
ras kass Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Zavisice da li ce ovi treci preci census. Ako ne predju idu 2/3.
Tex_Willer Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, suptil said: Zadnji talas Orbanovih verovatrno ce biti dijaspora. Kad nju objavljuju tj. kad je integrisu u procente? Oni su nebitni, ne ulaze u direktne mandate, a i širom Evrope van trijanonske Madjarske dobiće Tizsa dosta glasova
suptil Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Tex_Willer said: Oni su nebitni, ne ulaze u direktne mandate, a i širom Evrope van trijanonske Madjarske dobiće Tizsa dosta glasova Na osnovu svega sto vidis, koja ti je finalna procena? Tisza je u jedan na jedan razbila Fides to je jasno. Ali finalna matematika iz tvog ugla kako glasi? Trenutna
Tex_Willer Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, suptil said: Na osnovu svega sto vidis, koja ti je finalna procena? Tisza je u jedan na jedan razbila Fides to je jasno. Ali finalna matematika iz tvog ugla kako glasi? Tesko ce uzeti 133 mandata, sem ako veliki gradovi još nisu prebrojani a deo jeste sigurno. Jedino da Mi Hazlink padne ispod cenzusa, ili barem na 6 mandata
Recommended Posts