Zvezdinho Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Imas u rules na fantaziju, pogledaj, ja koliko se secam bilo je po danu, al nemoj da mi verujes, procitaj sam. Meni iz nekog razloga nece da otvori fantazi kad sam na win 7, kad sam na win 10 otvara mi sajt bez problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 7 minutes ago, MrTripleDouble said: Kazite mi, jel kapiten moze da se promeni samo jednom po danu, ili moze pre svakog meca. Tipa stavim Bejla veceras za C, pa ako mi malo poena donese promenim u Eriksena, pa ako i on malo donese i nisam zadovoljan stavim Lukakua veceras? Ili promenim stavim kapitena Bejla danas i to je to do sutrasnjih utakmica? Isto pitanje i za izmene. Jednom po danu kapiten i izmjene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 1 minute ago, Betolingar Misdongard said: Jednom po danu kapiten i izmjene. Tako sam i kontao, ali koliko razumem engleski ovde u pravilima pise drugacije. TIP: Select a captain from a team playing on the first day of a matchday. That way, if he doesn't score as many points as you would have liked, you can switch captain to one of your players who is playing later in the matchday. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 1 hour ago, Zvezdinho said: Imam i ja Lukakua Videćemo večeras 😄 10 minutes ago, MrTripleDouble said: Tako sam i kontao, ali koliko razumem engleski ovde u pravilima pise drugacije. TIP: Select a captain from a team playing on the first day of a matchday. That way, if he doesn't score as many points as you would have liked, you can switch captain to one of your players who is playing later in the matchday. Tako je, ako nisi zadovoljan sa učinkim kapitena možeš da promeniš kapitena, ali samo biraš igrače koji nisu igrali, tako da recimo ne možeš da biraš Italijane, na primer. Ovde je jako bitna taktika, tj da u startu ne biraš kapitena koji igra zadnji dan, osim ako nisi siguran da neće da "pokida", pošto tada nema nazad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 18 minutes ago, MrTripleDouble said: Tako sam i kontao, ali koliko razumem engleski ovde u pravilima pise drugacije. TIP: Select a captain from a team playing on the first day of a matchday. That way, if he doesn't score as many points as you would have liked, you can switch captain to one of your players who is playing later in the matchday. Moguće. Ja sam bio ubijeđen da se zatvaraju promjene nakon početka prve utakmice u danu. Probaj da mijenjaš, pa javi da znamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 32 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Moguće. Ja sam bio ubijeđen da se zatvaraju promjene nakon početka prve utakmice u danu. Probaj da mijenjaš, pa javi da znamo. Nemam nikoga sa prve dve utakmice. 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Ubodoh tačan rezultat. Sada sam i srećan i nesrećan u isto vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 8 minutes ago, Don Juan said: Ubodoh tačan rezultat. Sada sam i srećan i nesrećan u isto vreme. Znam kakav je to osecaj, ono kad izadjes par meceva na kladari , a nisi odigrao jos 10 koji su isto izasli Ili te rezultat unakazio na fantaziju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Ja sad probao i nijesam mogao da napravim nikakvu izmjenu. Imao nekog Švajcarca za kapitena, želio da ga zamijenim, da ubacim Kjera, ali ne može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 1 hour ago, Zvezdinho said: Znam kakav je to osecaj, ono kad izadjes par meceva na kladari , a nisi odigrao jos 10 koji su isto izasli To je to 😁 Sada će me samo naterati da počnem paralelno i da se kladim na tačne rezultate 🤣. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 4 hours ago, MrTripleDouble said: Tako sam i kontao, ali koliko razumem engleski ovde u pravilima pise drugacije. TIP: Select a captain from a team playing on the first day of a matchday. That way, if he doesn't score as many points as you would have liked, you can switch captain to one of your players who is playing later in the matchday. Matchday je kolo, a ne dan, dakle u okviru kola je moguce menjati vise puta, ali okviru dana samo jednom. Ja sam jutros promenio i kapitena i izvrsio jednu izmenu, imao sam nekog Italijana koji je zamenjen na poluvremenu, pa sam ga izbacio bez ikakvih problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Da da, skontao sam kasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 A meni Hradecki na klupi 😫 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Takođe, doduše meni brani Donaruma. A ova utakmica mi je džoker na Prediktoru i to kao 2:0 za Dansku. Hvala Bogu što u životu nisam uplatio tiket u kladionici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 (edited) To bi bilo to od XBOX-a, glupi Shmajhel mi oduze 2 klin shita. A sve je lepo pocelo, Saciri asistencija, Lukaku dao gol. Nista, Zota i Pepe kao zapete puske cekaju sa klupe da udju. Edited June 12, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 30 minutes ago, Zvezdinho said: To bi bilo to od XBOX-a, glupi Shmajhel mi oduze 2 klin shita. A sve je lepo pocelo, Saciri asistencija, Lukaku dao gol. Nista, Zota i Pepe kao zapete puske cekaju sa klupe da udju. Ajde bre ne gubi nadu, jos se igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 35 minutes ago, Stiletto said: Takođe, doduše meni brani Donaruma. A ova utakmica mi je džoker na Prediktoru i to kao 2:0 za Dansku. Hvala Bogu što u životu nisam uplatio tiket u kladionici. Ja uplatio dubl, Dansku i Belgiju Sutevi na utakmici Danska 22, Finska 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Ne osvaja se XBOX tako sto se ziheraski igra na kapitena, Lukaku 2 gola naspram Imobile 1 gol i asistencija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Razlika: ceo jedan poen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 (edited) Odbrana nacisto promasena. Tako mi i treba kad se uzdam u indijance iz Austrije i Danske. Bez odbrane nista. Mozes da se slikas. Kakav gol je primila Austrija Edited June 13, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 9 minutes ago, Zvezdinho said: Odbrana nacisto promasena. Tako mi i treba kad se uzdam u indijance iz Austrije i Danske. Bez odbrane nista. Mozes da se slikas. Ćuti, ja ne smem da pričam da na klupi imam 18 bodova. Hteo sam da ubacim Alabu, ali sam u nekom trenutku ludila pomislio, on je Španac ne igraju danas....Idemo dalje šta da se radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Nerealno kako sam ostao bez klin shita za 3 igraca. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Ko kaže da se ne isplati igrati ziheraški. CR kapiten laganini 20 poena 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 (edited) Usercina sto bi lavrnja rekao Edited June 15, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Kakva su sad pravila posle prvog kola. Naime tim mi je sranje jer sam bio ograničen na ova zadnja dva dana. Koliko mogu da trasfer out igrača sutra i uzmem druge ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts