Klotzen Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Večeras ENG-SCO ima da bude poslastica, šteta što neće biti pun stadion ali biće Škota, njima London nije problem, čak i da niko ne otputuje ima ih tamo dovoljno da popune njihov deo tribine 🙂 Videćemo i Hrvate. Povela se polemika da je HRV namerno igrala sa pola gasa jer kao drugi u ovoj grupi imali bi dobar raspored do 1/2. Videćemo danas da li je to palamuđenje ili su stvarno odmarali u prvom kolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 3 minutes ago, Klotzen said: Povela se polemika da je HRV namerno igrala sa pola gasa jer kao drugi u ovoj grupi imali bi dobar raspored do 1/2. Hahaha kamo sreće da je tako, al i kad smo jači bili nismo imali materijala za toliku samouvjerenost (da ćemo sigurno biti ispred CZE i SCO). Meni ni 3. mjesto ne izgleda loše ako su tu 4 boda (možda i 3 bude dovoljno). Eh, kako su se smanjila očekivanja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 26 minutes ago, Klotzen said: Večeras ENG-SCO ima da bude poslastica, Možda poslastica samo na tribinama, na terenu bi Englezi trebali da ih razgaze, Škoti su baš skromni i ne mogu da se otmem utisku koji je fejl što su nas prošli u baražu, baš sramota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Ja uopšte ne bih smeo da se opkladim na Hrvate protiv Češke. Čak se dvoumim da danas odigram jedan tiketić od dva para na Čehoslovačku Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 1 minute ago, de Havilland Mosquito said: Ja uopšte ne bih smeo da se opkladim na Hrvate protiv Češke. Čak se dvoumim da danas odigram jedan tiketić od dva para na Čehoslovačku Sumnjam da će Slovaci dobit, Česi bi već mogli. 2-0 za Švedsku, 1-1 Češka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Laganih 2-0 za Hrvate, jaci su mnogo. Sto se Sveda i Slovaka tice, tu me ni 4-0 za neke nece iznenaditi, ni 0-0, bukvalno sve je u opticaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Smejem se a plače mi se... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 22 minutes ago, McLeod said: Laganih 2-0 za Hrvate, jaci su mnogo. Sto se Sveda i Slovaka tice, tu me ni 4-0 za neke nece iznenaditi, ni 0-0, bukvalno sve je u opticaju. I tako... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Željka Velu nisam ni prepoznao dok nije progovorio. Otkad je ovo skremblovanje kanala krenulo nisam ga video. Bar jedno 15 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Mora Hrvatska sve da baci na ovu utakmicu. Češka ima prilično labavu odbranu, Hrvatska ima dovoljno klase da to iskoristi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 3 hours ago, McLeod said: Laganih 2-0 za Hrvate, jaci su mnogo. Sto se Sveda i Slovaka tice, tu me ni 4-0 za neke nece iznenaditi, ni 0-0, bukvalno sve je u opticaju. Dobro je Meklaude, dosta sto baksuziras tenisere a sad hoces i fudbalere? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Kako je Dalić od skupine vrhunskih igrača uspio napraviti tako jalovu momčad, to je za proučavanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Uspavanka do uspavanke na EP. Da nisam mamuran batalio bih posle 15 min tekme, ali odgovara ovaj spori tempo danas 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Nemojte me zajebavat da je ovo penal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 ja sam odma' pomislio penal. Za ovakve stvari daju žuti kad se na centru dese. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Cist penal. Lakat u labrnju. Nesrecno, al penal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Dobro je on prosao sa zutim kartonom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Cist penal. Lakat u labrnju. Nesrecno, al penal.Ma niđe veze. Skočili jedan i drugi, slučajno ga zakačio. Da mu se nije nos raskrvario ne bi se ni VAR gledao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 (edited) Ovo sa var-om će da promeni sistem igranja odbrane. Vreme kostolomaca i ovih što udaraju na kvarno je definitvno na izdisaju. Ne kažem da je hrvat imao nameru samo razmišljam na glas o ovom novitetu. Edited June 18, 2021 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Endi Kerol je jednom, dok je igrao za WHU protiv Burnley-a dobio dva žuta za dva minuta za istu ovu stvar, bukvalno u krugu centra oba puta. Možemo misliti šta hoćemo ali lakat u glavu sviraju već nekoliko godina kao faul bez razmišljanja....+ daju žuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 4 minutes ago, Cilemile said: Ma niđe veze. Skočili jedan i drugi, slučajno ga zakačio. Da mu se nije nos raskrvario ne bi se ni VAR gledao. Ne sme onoliko visoko da diže ruku. Siguram sam da nije namerno, ali jebiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 (edited) Kakav debil ovaj Vrsaljko. Hrvati su očigledno totalno pogubili živce. Edited June 18, 2021 by Stiletto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Menščini da Hrvatska na ovom prvenstvu neće zabiti gol. U dosadašnjih utakmicu i pol ni šansu nisu napravili. Totalna nula od igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Bio penal ili ne,nisu stvorili ni polu-sansu Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Imao je Rebic odlicnu sansu posle gola, ali opet ne menja cinjenicu da Hrvati nisu ni senka one repke iz Rusije. Bas jalova igra, a Deki rizik je uvek tu da napravi glupost kad se najmanje ocekuje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts