JPM Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 2 minutes ago, Predragdjape said: Necemo nikog. Kuzmic i Mitrovic ce na 5, White kad se oporavi ispomagace na 5 dok ce Kalina na 4. Uzasno uzasno tanko. Bukvalno samo Kalinic od kvalitetnih igraca, a White tek u decembru. Do tada ce biti dovidjenja evroligu, a u aba cemo biti na nekom 5-3 skoru ili slicno. Ok, ako se nema novca, ok. Ali te price da Lesor kosta ne znam ni ja koliko su za malu decu. Videli smo po pojacanjima Partizana da su oni manje vise sjebali novac na Puntera i Ledeya. Lesor ne kosta vise od 500k. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Jbg, mi nismo hteli ili mogli da ispunimo Lesorove uslove, Partizan jeste i to je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 13 minutes ago, Hugo Punch said: Moze Lesor u Partizan, nema problema, samo ne znam koga cemo onda mi da dovedemo a da mu prezime ne pocinje na Z a zavrsava na S i zove se Maik. ime mu pocinje na V, a preziva se isto kao i jedan poznati glumac sa ovih prostora 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 2 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: ime mu pocinje na V, a preziva se isto kao i jedan poznati glumac sa ovih prostora Isti kurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 2 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: ime mu pocinje na V, a preziva se isto kao i jedan poznati glumac sa ovih prostora Velimir Bata Šivojinovic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 U svakom slučaju mogu da ponude više od nas. Mada iskreno mislim da Žoc neće potpisivati EC igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 (edited) A sta su Avramovic, i onaj mali Izraelac - evroligaski igraci? Pritom Lesor je vec igrao EL i uveo je svoj tim u EL. Ne razumem te podele na EL i EC igrace. Ima masa njih koji mogu da igraju i tamo i vamo samo sa razlicitom ulogom. Veci je problem Lesoru sto bi opet igrao u EC nego Partizanu... ali ko sto on rece - biznis je biznis. edit: Samo da dodam da ce ispasti mnogo glup ako potpise za njih. Ok dobice nesto vecu kintu... ali ako nakon dobrih igara u Monaku i osvajanja EC nije zabo neki bolji EL ugovor, od kud ideja da naredne sezone to pokusa iz kluba koji opet igra EC a ne EL?? Edited September 14, 2021 by mmajstor 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Lesor u Partizanu, gori Zvwzdin topik, na Partizanovom mahovina🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Ja sam iskreno mislio da ce Partizan da dovede neku bombu na 5. Kad ono… 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 ...rece navijac tima kome je kuzmic prva petica 6 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Pa otkud ste vi bas sigurni da ce on u Partizan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Red je da se vratimo na Grega i Tarika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 1 minute ago, leki bg said: Red je da se vratimo na Grega i Tarika. I Okafora. Malo nerealno, ali kad je pa to nama smetalo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 1 minute ago, L' Imperatore said: I Okafora. Malo nerealno, ali kad je pa to nama smetalo Zanemaruje se Dzajls (pa i Hartenstajn ako jos nije potpisao za Netse)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 14, 2021 Author Share Posted September 14, 2021 2 minutes ago, L' Imperatore said: I Okafora. Malo nerealno, ali kad je pa to nama smetalo i Vonleha ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 9 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: ...rece navijac tima kome je kuzmic prva petica Kad vi mozete da se izdrkavate na Stimcu, moze i Lesor da ima svog hejtera. 😀 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 2 minutes ago, Kankkunen said: i Vonleha ... uu bravo, svidža mi se izbor. sve čekam u zvezdi 5icu koja je spremna da zavari ovu evropsku tricu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Zar Lesor nije vise puta na Instagramu napisao da ne bi presao u Partizan? Ako predje zaista kod njih.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Ako je Monako doveo zamenu, ne bi me zacudilo da je to Miskovo maslo da malo ubrza Covica da otvori kesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 3 minutes ago, mmajstor said: Ako je Monako doveo zamenu, ne bi me zacudilo da je to Miskovo maslo da malo ubrza Covica da otvori kesu. Zasto bi Covic otvorio kesu ako Radonjic ne da poslednju rec? Uostalom, misljenja sam da, ako je Radonjic zeleo Lesora, kao konacnu i definitivnu startnu 5, vec bi ga doveli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 3 minutes ago, Predragdjape said: Zar Lesor nije vise puta na Instagramu napisao da ne bi presao u Partizan? Ako predje zaista kod njih.. E ako je pisao na Instagramu onda sigurno nece.Posto se tamo izrazavaju samo hrabri i dostojanstveni😂 Umesto da se okrenemo svom klubu i uzivamo u onom sto imamo i sto cemo tek dobiti kako sezona tece, mi kao navijaci pretvaramo ovu sezonu u konstantno merenje one stvari sa Partizanom. U principu to je i deo takvog rivalstva, ali na terenu u duhu onoga na cemu je tako nesto i zasnovano.Tacno je sve otislo u... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 20 minutes ago, leki bg said: Zanemaruje se Dzajls (pa i Hartenstajn ako jos nije potpisao za Netse)! 19 minutes ago, Kankkunen said: i Vonleha ... Aj dobro, nek vam bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 6 minutes ago, Bode said: E ako je pisao na Instagramu onda sigurno nece.Posto se tamo izrazavaju samo hrabri i dostojanstveni😂 Umesto da se okrenemo svom klubu i uzivamo u onom sto imamo i sto cemo tek dobiti kako sezona tece, mi kao navijaci pretvaramo ovu sezonu u konstantno merenje one stvari sa Partizanom. U principu to je i deo takvog rivalstva, ali na terenu u duhu onoga na cemu je tako nesto i zasnovano.Tacno je sve otislo u... Ma naravno da drustvene mreze nisu merodavne, niti se iko moze osloniti na njih. Ali, isto tako, se neke stvari ne pisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 14, 2021 Author Share Posted September 14, 2021 23 minutes ago, oubrevo. said: uu bravo, svidža mi se izbor. sve čekam u zvezdi 5icu koja je spremna da zavari ovu evropsku tricu Još ako se Lakiju svidža, pola posla završeno ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 16 minutes ago, Predragdjape said: Zasto bi Covic otvorio kesu ako Radonjic ne da poslednju rec? Uostalom, misljenja sam da, ako je Radonjic zeleo Lesora, kao konacnu i definitivnu startnu 5, vec bi ga doveli. Njegova je pretposlednja rec. Poslednju daje Covic u zavisnosti dal ima ili nema para. A s obzirom na informacije da je on maltene bio doveden a da je kao problem iskocila njegova plata - mozemo da zakljucimo da Radonja zeli da ga dovede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts