Don Dusko Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 6 minutes ago, Sector said: Ne mislim nego tvrdim da nam ne bi donio ni 1% vise u odnosu na trenutne raspad cetvorke. Uostalom ko bi zelio igraca sa 2,7 ppg iz jedne Buducnosti?? I zato sto mi je pun kufer olinjalih povratnika. A hoces Stimca na centru. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 17 minutes ago, Sector said: Ne mislim nego tvrdim da nam ne bi donio ni 1% vise u odnosu na trenutne raspad cetvorke. Uostalom ko bi zelio igraca sa 2,7 ppg iz jedne Buducnosti?? I zato sto mi je pun kufer olinjalih povratnika. Recimo u finalu protiv nas je igrao odlicno. Sigurno bi doneo vise od Kuridze i Simonovica na toj poziciji. Jbg predji da navijas za Real ili Cska ako ti je pun kufer povratnika, jer sumnjam da ce prelazni rok proci bez jednog ili vise povratnika.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Ma troluje sektor, kopira zlaja s trolom. Apsolutno je nemoguce da to misli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 17 minutes ago, Losmi17 said: Ma troluje sektor, kopira zlaja s trolom. Apsolutno je nemoguce da to misli. On bi ovako i svog idola Filipa koji nam je doneo cele dve El docekao, da se ovaj predomisli u vezi najavljene penzije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 A i triput napisao"Dobro jutro". Neko se vraca po treci put.Onda smo sejf...Lesi je već bio 3X.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 4 minutes ago, Wingwalker said: Onda smo sejf...Lesi je već bio 3X. Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Onda je Djenkiz u pitanju 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Treci povratak ne znaci da je treci put u Zvezdi, no cetvrti. Prvi put nije povratak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 J.bte ako dodje ponovo Stimava masa, ispusticu nekom teg od 10kg na nogu ili sebi ili njemu, manje ce da boli nego jos jedna njegova sezona u nasem dresu🙄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 1 hour ago, Predragdjape said: Recimo u finalu protiv nas je igrao odlicno. Sigurno bi doneo vise od Kuridze i Simonovica na toj poziciji. Jbg predji da navijas za Real ili Cska ako ti je pun kufer povratnika, jer sumnjam da ce prelazni rok proci bez jednog ili vise povratnika.. Ne smetaju meni povratnici, smetaju mi olinjali povratnici, kao sto sam napisao. Jer svi ti sto se vracaju kod nas nisu vise za ozbiljnu kosarku u 90% slucajeva. Ne moras biti CSKA ni Real da bi doveo boljeg igraca od Luke Mitrovica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 17 minutes ago, Sector said: Ne smetaju meni povratnici, smetaju mi olinjali povratnici, kao sto sam napisao. Jer svi ti sto se vracaju kod nas nisu vise za ozbiljnu kosarku u 90% slucajeva. Ne moras biti CSKA ni Real da bi doveo boljeg igraca od Luke Mitrovica. Problem je sto mi ne mozemo da "vratimo" igrace koje vrede trenutno, tipa Beron, Panter, Lorenzo, Kalinic, Nedovic, Guduric. A one koje mozemo su uglavnom domaci, koji bi bili clanovi rotacije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Ristić u Br...Fuenlabradi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Makar smo taj metak izbegli. Najsporije noge Evrope. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 3 hours ago, Inbox said: Kada bi krenuo sa fade away sutevima, molili bi se za JOB-a... Ima visinu, masu. Nije bas previse skocan, ali napada na razlicite nacine. Nisam ga gledao, samo highlights i scouting report... On je pre svega defanzivna zver..manje vise napad,ali u odbrani ne mozes ga pomeriti...izivljavao se na jadnom Zizicu.. Da sam trener,bukvalno bi ga sutra uzeo,madame ne bi cudilo da ga uzme Makabi..Zlo i naopako igrac 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Makar smo taj metak izbegli. Najsporije noge Evrope.Mrtva trka sa Kuzmićem za tu titulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Bombonica.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 6 minutes ago, Martin Mystere said: 19 minutes ago, Losmi17 said: Makar smo taj metak izbegli. Najsporije noge Evrope. Mrtva trka sa Kuzmićem za tu titulu. A vidis, i tog Ristica uzme Fuenlabrada, neki osrednji spanski tim ali ipak clan ACB lige. Znaci decko nesto ipak ume. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 8 minutes ago, Martin Mystere said: 21 minutes ago, Losmi17 said: Makar smo taj metak izbegli. Najsporije noge Evrope. Mrtva trka sa Kuzmićem za tu titulu. Ni blizu. Cak i ovakav Kuzmic je defanzivno Gober za Ristica. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Jovic. Smajilagic. Bjelica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 3 minutes ago, Decembarski said: Jovic. Smajilagic. Bjelica. Javio ti kum?😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 23 minutes ago, Losmi17 said: Ni blizu. Cak i ovakav Kuzmic je defanzivno Gober za Ristica. Slazem se. Kuzmic jeste spor lateralno, ali da mu da kos iz zidanja ne moze bas mnogo igraca. Kad se postavi i podigne ruke, tu kosa nema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 8 minutes ago, Manoly said: Javio ti kum?😃 Kuma.😀 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Jerian Grant? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 (edited) Facebook: '' We thought that you'd like to look back on this post from 2 years ago. '' meni je ovo u naših Top 3 objava ikad...rispekt za autora. ali ''RAYUMEŠ'' .... Edited June 18, 2021 by Wingwalker 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 2 minutes ago, Wingwalker said: Facebook: '' We thought that you'd like to look back on this post from 2 years ago. '' meni je ovo u naših Top 3 objava ikad...rispekt za autora. ali ''RAYUMEŠ'' .... Sto mi postavljas profilnu?:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts