Karakondzula! Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Ovde se malo lepse vidi. https://www.instagram.com/reel/CT1aJwuoMu3/?utm_medium=copy_link 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 27 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: lep dres za navijace je naravno obezbedjena kineska replika istog, po simbolicnoj ceni od 60e ali to je zato sto original dresovi kostaju 300e srdacno, kkcz marketing Pa cenu originala ne određuje klub, nego Adidas, i koštaće isto koliko i drugi Adidas dresovi. Za nezvanične replike iz prošlih sezona se slažem da su nerazumno skupe bile. Inače, s obzirom koliko je neisplativa prodaja dresova u evropskoj košarci, a još više srpskoj, meni je neverovatno da smo dobili ovako dobar tretman od Adidasa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 7 minutes ago, Tunji Awojobi said: Pa cenu originala ne određuje klub, nego Adidas, i koštaće isto koliko i drugi Adidas dresovi. Za nezvanične replike iz prošlih sezona se slažem da su nerazumno skupe bile. jedan prijatelj kluba je ovde pisao drugacije na konto te rasprave je i moj komentar o dresovima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 41 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: lep dres za navijace je naravno obezbedjena kineska replika istog, po simbolicnoj ceni od 60e ali to je zato sto original dresovi kostaju 300e srdacno, kkcz marketing Kakva kineska replika, šta pričaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 (edited) Imao je pravo Sarac, dno smo dotakli cim drzimo Soccer kladionice na dresu. Edited September 15, 2021 by Devil In My Pants Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Dobar je dres, a dobar je bio i prošlosezonski. Šteta što teško da će ih biti u prodaji, a posebno bih šorc posedovao jer je primenjeniji na svakodnevni život. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 1 minute ago, Hogar said: Kakva kineska replika, šta pričaš? godinama unazad pokusavam da kupim original dres i jedino sto mi se nudi je kinesko sranje za 60-70e hvala, ali ne hvalahttps://kkczstore.com/product/dres-replika-2021/ sarac je ovde pisao da, posto smo tolika sirotinja i nismo za bolje od tih replika, ali je valjda ok marza od 300% mozda ove godine bude drugacije, kad je adidas u prici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 10 minutes ago, Devil In My Pants said: Imao je pravo Sarac, dno smo dotakli cim drzimo Soccer kladionice na dresu. A sto je to problem? Nisam upucen pa pitam, hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Srecan Cirbes svima koji slave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 (edited) Cestitke Zirbesu na ugovoru do kraja sezone. On je nas brat i ako malo dotera telo i podigne formu moze biti od koristi. Neka se borii sa Kuzmicem za mesto drugog centra a prvi ce vec stici. Uvek imamo problema sa povredama a jos jedna opcija ma centru nece skoditi plus igra sigurno za relativno male pare. Edited September 15, 2021 by Johnny Štulić Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Gospode bože...pa mi ni u aba nismo među boljima na centru. Luka Mitrović realno najbolji na 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 pored zivog vlade tako...cc 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Tu je dok pomogne... Kako ono bese... Jbt ako nismo mogli bolje od njega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Zirbes - Kuzmić - Mitrović centarska linija u EL u 2021-oj? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 1 minute ago, Takeshi_Kovacs said: pored zivog vlade tako...cc Vlada ne igra za relativno male pare 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 15, 2021 Author Share Posted September 15, 2021 21 minutes ago, Chaos Is Me said: Dobar je dres, a dobar je bio i prošlosezonski. Šteta što teško da će ih biti u prodaji, a posebno bih šorc posedovao jer je primenjeniji na svakodnevni život. Quote Crvenoj zvezdi će pored ove dve garniture biti isporučen i treći komplet sa adidas logom, a originalni dres KK Crvena zvezda vrlo brzo će se naći u prodaji u zvaničnoj prodavnici kluba u hali “Aleksandar Nikolić”. Ako im je verovati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 (edited) kamen-na-kamenu 2 minutes ago, Kankkunen said: Ako im je verovati. ne verujem im nista, ali sam video to na sajtu i pisao klubu jutros sa pitanjem da li i na koji nacin moze da se kupi originalni dres Edited September 15, 2021 by Takeshi_Kovacs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 (edited) 3 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: kamen-na-kamenu Verovatno je ideja da se Mitar malo vise spusta na 4 zbog povrede Vajta pa je zato potpisan Zirbes dok se ne nadje neko resenje i do povratka Vajta. A opet je potpisao do kraja godine verovatno za siru rotacijuu u slucaju povreda i ostalog. Ne treba sve ovo posmatrati tako tragicno. Da je klub mogao bolje sigurno bi doveli nekog. Nije sjajna situacija ali mora da se gura. Edited September 15, 2021 by Johnny Štulić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 4 minutes ago, Johnny Štulić said: Vlada ne igra za relativno male pare 🙂 to jeste, vlada je vise za 1. centra 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 15, 2021 Author Share Posted September 15, 2021 13 minutes ago, Dragan Mićić said: Srecan Cirbes svima koji slave. 4 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 I feel dead inside. 7 minutes ago, Kankkunen said: Ako im je verovati. I ako ne kosta 100 evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Jbt, stručni štab nam sprema najslabiju centarsku liniju u istoriji kluba a ovdje se raspravlja o Vladi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Барем смо на време истакли амбиције за ову сезону, ако ништа друго. Да нема непланираних срчки, шлогова и слично. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Sprdnja od kluba. Ja da sam djordi, uvukao bih virtus u el, a ovi sto igraju s rekreativcima nek se tornjaju u cipi ripi. Sreca pa ne idem sezonsku danas da menjam, ne znam da l bih se suzdrzao tamo na kalisu da kazem koju sunturli i tzv upravi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 2 minutes ago, Hugo Punch said: I ako ne kosta 100 evra. ~100e i treba da kosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts