Jump to content

Recommended Posts

Posted

Na ovako visočiju bekovsku liniju ni Mekani Volters ni lagani Dzoni se neće iznabadati prodorima a broj uglova dodavanja reduciran. Nego kaće da nas krene prvi servis...?

Ostavte Kuza...njegova gajba je ispod soma eura.

Posted

Bice ovo dobro dok novajlije ukapiraju sta se trazi, mislim kad vide kako to Lazic radi. Realno samo to nam je sansa da budemo konkurentni ove sezone. Mislim da jos nisu skapirali da ih to ceka.

Posted

Holins nece moci doci do izrazaja u ovakvoj postavci, nije igrac sa loptom, dok Vajt ima previse izgubljenih lopti. Rano je da budemo uigrani, al se bojim protoka lopte. Stavrno bi bilo pozeljno da Ivanovica i Voltersa gledamo cesto na dvojci, da Jovic razigrava centre i organizuje napade, ova dvojica kao pomocnici sa dobrim sutem bi mogli biti jos korisniji. Meni je Kuz odigrao bas odlicno poluvreme.

Posted
6 minutes ago, Wingwalker said:

Kaće da nas krene prvi servis...?

Ostavte Kuza...njegova gajba je ispod soma eura.

Ako ćemo pošteno tvoj miljenik je bio korektan. Za tih 10-15 min koliko je bilo predviđeno da igra kao bek ap.

Posted

Ako ćemo pošteno tvoj miljenik je bio korektan. Za tih 10-15 min koliko je bilo predviđeno da igra kao bek ap.
Potpisuj...

Послато са SM-A125F помоћу Тапатока

Posted

U ovom rosteru, kada sredimo šut, neminovno će top asistent biti Kalina. Bacio je najmanje desetak povratnih na slobodnog šutera do sada. Holins je baš na maloj minutaži. Ovaj Ivanović isti onaj iz Future.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...