Kankkunen Posted July 17, 2021 Author Share Posted July 17, 2021 6 minutes ago, Rajon Rondo said: Ili bar koji je bio pik 😁 Da nije ovaj ... https://basketball.realgm.com/player/Jerome-Robinson/Summary/85560 samo nagađam Link to comment Share on other sites More sharing options...
thelosttribe Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 1 minute ago, Kankkunen said: Da nije ovaj ... https://basketball.realgm.com/player/Jerome-Robinson/Summary/85560 samo nagađam Ako je taj, loženje za top 8 slobodno može da krene. Mali kida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 2 minutes ago, Kankkunen said: Da nije ovaj ... https://basketball.realgm.com/player/Jerome-Robinson/Summary/85560 samo nagađam Svi smo pretresli draftove od 2015. cim je Markos napisao post 🙂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 1 minute ago, Prijatelj Mitar said: Svi smo pretresli draftove od 2015. cim je Markos napisao post 🙂 Mnogo je to igraca... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 (edited) Partizan se interesuje za Noka. Čisto da znate. Edit: Info je sa Zapadne tribine zvezdinog stadiona sa jučerašnje utakmice. Gde je lik ispričao da Partizan pokušao sve i svašta sa raznim zvezdinim bivšim igračima i da je poslednje što pokušavaju zvezdi da otežaju posao sa Nokom tako što mu nude pare. Edited July 17, 2021 by StiviKivi 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 43 minutes ago, propolis said: Sto Zurnal piše o Pefiju? Mozda da bi ubrzali posao sa Jovicem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Da me neko ne bi pogrešno protumačio. Ne kažeš da je to 100 posto i da prenosim priče nekog random lika... Ali 2 lika koja su sedela sa dotičnim su ga pažljivo slušala i ispitivala o dešavanjima u KK. Poznaju se i sedeli su zajedno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 (edited) Dobro to vec svi znamo kao "očenaš" da komšije najviše vole da kupe našeg igrača Edited July 17, 2021 by Perkos2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Otelo Hunter će u Bajern, izgleda da su odustali od Noka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Da ponovim svoju zelju da imamo White-Black kombinaciju na 4 i 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Zar nekko stvarno misli da bi mi u nekom ludom slucaju da zaista imamo 1.2 miliona za platu propustili Bjelicu a doveli Kalinica? Enormna glupost, Kalinic igra za 500 hiljada i svakako da Dejan nikad ali nikad nece u ekipi imati igraca za toliko vecim primanjima jer se jednostavno nece uklopiti sa filozofijom krvavih kolena i timskog duha. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 17, 2021 Author Share Posted July 17, 2021 7 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Da ponovim svoju zelju da imamo White-Black kombinaciju na 4 i 5. Tarik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Kalinic je duplo bolji igrac od Bjelice u ovom trenutku. Dobro, ne duplo, ali bolji. 31 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 2 minutes ago, Kankkunen said: Tarik? Yup. Mislim da je slobodan i ne verujem da nam je nedostupan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 49 minutes ago, StiviKivi said: Partizan se interesuje za Noka. Čisto da znate. Edit: Info je sa Zapadne tribine zvezdinog stadiona sa jučerašnje utakmice. Gde je lik ispričao da Partizan pokušao sve i svašta sa raznim zvezdinim bivšim igračima i da je poslednje što pokušavaju zvezdi da otežaju posao sa Nokom tako što mu nude pare. Deluje pouzdan izvor. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 17, 2021 Author Share Posted July 17, 2021 Ovi ga već udomili ... https://basketball.eurobasket.com/team/Germany/FC-Bayern-Muenchen/219 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Jović, Marković, Uskoković ?, Ivanović Dobrić, Lazić, Davidovac Kalinić, White ?, Kuzmić, Mitrović Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Koliko ljudi jos ce da napise isti sastav sa dva nepoznata mesta? 10 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Glede Dobrića, momak je stvarno napredovao, dobio više prostora, dao neku novu dimenziju svojoj igri. Ali to je sve bilo protiv Budućnosti, EC ekipe sa prosečnim trenerom. Mi pravimo tim za EL u kojoj je svaka ekipa koplje ispred future. A na sve to zelimo borbu za TOP 8. Medvedja usluga bi u takvoj situaciji bila gurati Dobrića na 2 i očekivati da on na vrhunskom nivou isporuči nešto što objektivno ne može. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 3 hours ago, Hugo Punch said: Mi konacno imamo priliku da sastavimo ekipu od 15-ak igraca koji ce se rotirati u zavisnosti od umora i protivnika, a da su bukvalno svi upotrebljivi, a ne da upotpunjuju brojku. Cvrstog sam misljenja da nam treba peti bek u rotaciji. Ali ajde da vidimo sta ce reci Dejo. u aktuelnih 7-8-9 godina smo dovoljno puta imali ekipu od 12-15 upotrebljivih igraca za jadranku i niko nije odmarao igrace ako nisu povredjeni, pogotovo radonjic. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 19 minutes ago, bosMan_jr said: Koliko ljudi jos ce da napise isti sastav sa dva nepoznata mesta? Hvala buraz, bukvalno svi znamo igrače Zvezde 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 (edited) 53 minutes ago, bosMan_jr said: Koliko ljudi jos ce da napise isti sastav sa dva nepoznata mesta? Stvar je percepcije i vidjenja. U zavisnosti od toga kako se postave role, zavisi i potencijalno pojačanje. Pa s tim u vezi, ko je je vidio Kalinića nakon dolaska Vajta i prebukiranog rostera na poziciji trojke i četvorke? Meni se čini da bi, prevashodno, Jović i Marković činili kompatibilan tandem, a da se ne zagube minuti i rola Ivanovića. Takodje, čini se da se i Mitrović pomjerio poziciju dole, pa se naslućuje ko bi i kako mogao da se koristi, s tim da se pola sastava može rotirati na svim pozicijama. Uostalom, čemu maliciozne digresije? Edited July 17, 2021 by Achtung! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 55 minutes ago, bosMan_jr said: Koliko ljudi jos ce da napise isti sastav sa dva nepoznata mesta? Ne radi se o imenima već o rotaciji. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 13 hours ago, L' Imperatore said: Za odbranu več nemogu ništa da kažem. Ne sječam se kako se pokazao, a možda i nisam obračao ni pažnju. Verujem da si u pravu što se toga tiče, i mislim da to jeste problem, s obzirom da se najbolja odbrana može igrati samo timski. Mada, jesmo mi imali kod Radonje u prošlosti dosta sumljive defanzivce koje je uspevao da sakrije, ali verovatno je to najteže baš sa centrom, s obzirom na količinu pnr 2na 2 akcija u današnjoj košarci. Upravo u boldu je suština - da je slabo pokretni Monroe makar neki faktor u zaštiti obruča onda bi oko njega možda i mogla da se postavi dobra odbrana, ovako je to praktično nemoguće koju god strategiju u odbrani pika da odabereš. Nema šanse da bi on svojom low post igrom mogao da nadoknadi to koliko bi poena primali iz pika, posebno imajući u vidu razliku u efikasnosti između ta dva stila (post up situacije u proseku donose najmanje poena po posedu). Ako već kreneš da praviš ratničku ekipu, sa akcentom na sajz, fizikalije i odbranu, onda je najlogičnije da i na poziciji koja je defanzivno najbitnija dovedeš igrača koji će se u taj stil uklopiti. U suprotnom rizikuješ da upadneš u zamku u koju smo prethodnih sezona upadali, a to je da zarad nešto više ofanzivnog talenta mi sebe defanzivno limitiramo, pa onda na EL nivou niti možemo da se nametnemo odbranom, niti napadom. Da se podsetimo ekipe iz sezone 2016-17 koja je igrala izuzetnu košarku: Spoiler Da mi na ovaj naš trenutni roster dodamo Jovića, Noka i nekog ofanzivno talentovanog beka pristojnog sajza, jel' bi ta ekipa bila manje talentovana od ove iz sezone 2016-17? Ja mislim da ne bi uopšte, a da bi isto tako mogla da igra vrhunsku odbranu i melje protivnike agresivnošću i fizikalnošću. I kao što rekoh, ako nam zatreba opcija više sa klupe, to bi se verovatno moglo rešiti u doselekciji dovođenjem nekog streč-face up visokog koji bi nam dao novu dimenziju u igri (ono što je onomad bila zamisao sa Milkom, al' je on mašio zicere i šutirao 19% za tri). Zato mislim da zaista nema potrebe da tražimo nekog ofanzivnog spasioca na poziciji startnog centra, a posebno ne u liku anahronog low post skorera sa lošim atleticizmom i odbranom. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 1 hour ago, Redstar0356 said: Zar nekko stvarno misli da bi mi u nekom ludom slucaju da zaista imamo 1.2 miliona za platu propustili Bjelicu a doveli Kalinica? Enormna glupost, Kalinic igra za 500 hiljada i svakako da Dejan nikad ali nikad nece u ekipi imati igraca za toliko vecim primanjima jer se jednostavno nece uklopiti sa filozofijom krvavih kolena i timskog duha. Ma za 500 hiljada dinara 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts