JPM Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Jeboteee ko kaže da White nema šut taj nije ni gledao Whitea...aman bre. Odličan šut za igrača na poziciji 4. Odlična mehanika šuta, lep izbačaj, dobri procenti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Just now, kum žoržo said: Kalispera! Jeste i bice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 (edited) 8 minutes ago, Crni said: Ovo uopste nije tacno, evo neko ko je najavio Jovica u Zvezdi i za to banovan u predhodnom njegovom mandatu, mogu da podelim sa vama najprovereniju informaciju, a to je da se Jovicu duguje jos uvek. Nije mu prioritet povratak i sa aspekta pritiska i napora, zeli da zabode laku lovu sa sto manje cimanja. I pod tri, nije dobio konkretnu ponudu jos uvek. Laz odmah da ti kazem,ali dobro veruj u sta zelis,ponudjen ugovor na 350k i period do kraja ovog turnira da se odluci da ne,imao je i razgovor sa DR.Male su sanse da prihvati kao sto sam rekao ali je laz da nema ponudu i da je nije imao ni proslo leti ni leto pre dve sezone.To sto mu Raskovic naredjuje da prica neku drugu pricu mozda za javnost je druga stvar koja ima veze sa relacijom Raskovic Covic . Isto ni Milos Teodosic nije imao nase ponude niti ikad pregovarao sa bilo kim ali dobro,ne verujte u sve price koje se plasiraju jer moraju da se plasiraju. Edited June 29, 2021 by Maverick88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 white je bolji suter od luke, simona i derika vilijamsaBolji sut od Luke imaju i klinci u osnovnoj. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 white je dobar igrac, dobrih kretnji. ako je suditi na osnovu prva tri pojacanja, mislim da znacajno podizemo kosarkaski IQ u odnosu na ranije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
big bad bruin Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Ako je istina za Vajta, ja sam zadovoljan. Čak sam ga na prošloj temi pominjao kao dobro rešenje za nas. Čovek je all hustle, ogromna energija, krpi dosta u odbrani može se dosta preuzimati kad je on na parketu. Sa Lazom ili Dobrićem na tri mislim da će se dosta ekipa namučiti da da koš. Ni napadački nije loš, ima problem kao i Dobrić uostalom, kako krene utakmicu, ali je jako aktivan na ofanzivnom skoku i dobar je kada se iznudi preuzimanje da odigra leđima ka košu. Mislim da je pravi igrač za ono što DR pokušava da bude njegova ekipa. Pretpostavljam da nije sada ni skup jer mu je prošla sezona u Milanu bila baš loša, mada u Milanu i mnogo jača imena stagniraju. Nadam se samo da je istina. Sent from my SM-N985F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 1 minute ago, Maverick88 said: Laz odmah da ti kazem,ali dobro veruj u sta zelis,ponudjen ugovor na 350k i period do kraja ovog turnira da se odluci da ne,imao je i razgovor sa DR.Male su sanse da prihvati kao sto sam rekao ali je laz da nema ponudu i da je nije imao ni proslo leti ni leto pre dve sezone.To sto mu Raskovic naredjuje da prica neku drugu pricu mozda za javnost je druga stvar Ja rekoh kako je 1/1. A to znaci da je rekao to njegovom licnom treneru, a njegov trener meni brat😉U principu, male su sanse da dodje, pa je bolje da se bar na forumu ta tema ne razvodnjava vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Kad vidim da se Kum javio: 3 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Ne ide White bez Pangosa... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
big bad bruin Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Još taj Hermansson na 1-2, Jaleen Smith na 1...mislim ako se već nema para za Jovića...moje neke želje. [emoji16]Sent from my SM-N985F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mili Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 32 minutes ago, Maverick88 said: Odlazak Noka bas nije planiran,Sto se tice Jovica dat mu je rok da odgovori da ili ne,ako nece cuo sam da vec imamo spremno ime koje ceka. Valja li čemu to drugo ime ? 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 20 minutes ago, kum žoržo said: Kalispera! Radonjic zamolio Startosa da odlozi penziju? 6 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 ja ocekujem beka iz mocnog promiteasa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Od kad je to Mile postao insajder pa da se o njegovom infou raspreda na 5 strana? Bolje se fokusirajte na tog Grka, cim je kum najavio to je sigurica. Pojma nemam ko moze biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 vajt dolazi iz grcke, valjda misli na njega. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 2 minutes ago, Manu said: Od kad je to Mile postao insajder pa da se o njegovom infou raspreda na 5 strana? Bolje se fokusirajte na tog Grka, cim je kum najavio to je sigurica. Pojma nemam ko moze biti. info je sa RSB-a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Pa White stiže iz Grčke to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Nije neko spektakularno pojacanje ali za 210k tesko da smo mogli bolje. 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 5 minutes ago, Sector said: Nije neko spektakularno pojacanje ali za 210k tesko da smo mogli bolje. Here we go again. Aj da zabatalimo priču o novcu? Ja sam lično za to da moderaciji predložimo da briše tu patkometriju o parama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Gde je onaj Dion Tompson one godine smo igrali lepu kosarku mada se on kasnije prikljucio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 18 minutes ago, Hugo Punch said: Here we go again. Aj da zabatalimo priču o novcu? Ja sam lično za to da moderaciji predložimo da briše tu patkometriju o parama! Slazem se, samo sam prenio info koji sam dobio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 1 hour ago, Kankkunen said: Nema šanse, čista četvorka ... Siguran sam da sam ga viđao i kao peticu u Žalgirisu. Ostao mi je u sjećanju baš pick and roll njega i Voltersa. Ali iskreno nisam ga puno ispratio, sigurno bolje znate. Sve u svemu, nekako sam očekivao više, šta znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
big bad bruin Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 ja ocekujem beka iz mocnog promiteasaA da nismo pretekli ove velikane za Jerian Grant-a...[emoji16]Sent from my SM-N985F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 kad bi kojom magijom ostali walden i nnoko i uz dolazak jovica, bio bi to sasvim pristojan tim da se suprostavi vucicevim galaktikosima ☕ 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Pitanje za forumasa Maverika. Da li je to pojacanje, koje "ceka"situaciju oko Jovica slicnog kvaliteta? Ako znas nesto vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts