Jump to content

U Zvezdu,pa gde će?!


Kankkunen

Recommended Posts

8 minutes ago, Crni said:

Ovo uopste nije tacno, evo neko ko je najavio Jovica u Zvezdi i za to banovan u predhodnom njegovom mandatu, mogu da podelim sa vama najprovereniju informaciju, a to je da se Jovicu duguje jos uvek. Nije mu prioritet povratak i sa aspekta pritiska i napora, zeli da zabode laku lovu sa sto manje cimanja. I pod tri, nije dobio konkretnu ponudu jos uvek. 

Laz odmah da ti kazem,ali dobro veruj u sta zelis,ponudjen ugovor na 350k i period do kraja ovog turnira da se odluci da ne,imao je i razgovor sa DR.Male su sanse da prihvati kao sto sam rekao ali je laz da nema ponudu i da je nije imao ni proslo leti ni leto pre dve sezone.To sto mu Raskovic naredjuje da prica neku drugu pricu mozda za javnost je druga stvar koja ima veze sa relacijom Raskovic Covic .

 

Isto ni Milos Teodosic nije imao nase ponude niti ikad pregovarao sa bilo kim ali dobro,ne verujte u sve price koje se plasiraju jer moraju da se plasiraju.

Edited by Maverick88
Link to comment
Share on other sites

Ako je istina za Vajta, ja sam zadovoljan. Čak sam ga na prošloj temi pominjao kao dobro rešenje za nas. Čovek je all hustle, ogromna energija, krpi dosta u odbrani može se dosta preuzimati kad je on na parketu. Sa Lazom ili Dobrićem na tri mislim da će se dosta ekipa namučiti da da koš. Ni napadački nije loš, ima problem kao i Dobrić uostalom, kako krene utakmicu, ali je jako aktivan na ofanzivnom skoku i dobar je kada se iznudi preuzimanje da odigra leđima ka košu. Mislim da je pravi igrač za ono što DR pokušava da bude njegova ekipa. Pretpostavljam da nije sada ni skup jer mu je prošla sezona u Milanu bila baš loša, mada u Milanu i mnogo jača imena stagniraju. Nadam se samo da je istina.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Maverick88 said:

Laz odmah da ti kazem,ali dobro veruj u sta zelis,ponudjen ugovor na 350k i period do kraja ovog turnira da se odluci da ne,imao je i razgovor sa DR.Male su sanse da prihvati kao sto sam rekao ali je laz da nema ponudu i da je nije imao ni proslo leti ni leto pre dve sezone.To sto mu Raskovic naredjuje da prica neku drugu pricu mozda za javnost je druga stvar

Ja rekoh kako je 1/1. A to znaci da je rekao to njegovom licnom treneru, a njegov trener meni brat😉U principu, male su sanse da dodje, pa je bolje da se  bar na forumu ta tema ne razvodnjava vise. 

Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, Maverick88 said:

Odlazak Noka bas nije planiran,Sto se tice Jovica dat mu je rok da odgovori da ili ne,ako nece cuo sam da vec imamo spremno ime koje ceka.

 

Valja li čemu to drugo ime ? 😁

Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Hugo Punch said:

Here we go again.

 

Aj da zabatalimo priču o novcu? Ja sam lično za to da moderaciji predložimo da briše tu patkometriju o parama!

 

Slazem se, samo sam prenio info koji sam dobio! 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...