Prijatelj Mitar Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 2 minutes ago, Valensija said: Da nije Kalinic?😊 Da ozivi karijeru, moze. Nije mnogo igrao ove godine u Spaniji, dao samo dva gola za Atletiko 😉 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 (edited) 3 minutes ago, Valensija said: Da nije Kalinic?😊 uhhh, šta ćemo ako je Kalinić...? Onda mora i Đenka i Jović...pa ko nam da više od trijes poena u ABA...ćelava mu keva. Edited June 18, 2021 by Wingwalker 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 18, 2021 Author Share Posted June 18, 2021 (edited) 8 minutes ago, Antizemljaš koji lebdi said: Dzoni? Nikola?? Da nije Jokic??? 🙂 Quote kkcz_insajder Pored Dzordana Lojda, Kori Volden i Duop Rit napustice redove Crvene zvezde. Hvala im na svemu. Valjda nema više za danas ... Edited June 18, 2021 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Drinkijeri nas znaci ocerupao. Dobro, kontam da ce Segi dobiti vise protagonizma. Svakako cemo dovesti jos jednog pleja ali i beka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Rokada Volden Ivanovic,mislim da su po kvalitetu tu negdje,Ivanovic je kosarkasko inteligentniji,bolji ballhandler,moze se reci i organizator igre,Kori je po meni eksplozivniji,bolji u odbrani,mada cesto ispadne u odbrani zbog pretjerane i nedovoljno kontrolisane agresivnosti. Sve u svemu,zacin C 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 10 minutes ago, Kankkunen said: Valjda nema više za danas ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 nikad gluplje dodeljen pasos.. niti jedne odigrane utakmice u kupu i domacem prvenstvu od strane waldene.. sad je djenka pod must.. lazarevic ok ako je u 15, ako je u 12, sta reci, kome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 (edited) 46 minutes ago, n4l1m said: nikad gluplje dodeljen pasos.. niti jedne odigrane utakmice u kupu i domacem prvenstvu od strane waldene.. sad je djenka pod must.. lazarevic ok ako je u 15, ako je u 12, sta reci, kome? krece se od kraja. lazarevic 15. , mitrovic 14. igrac. jos 4., 3., 2. i prvi. Edited June 18, 2021 by pavijan2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 I ja ispizdo upravo zbog soške.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Just now, n4l1m said: nikad gluplje dodeljen pasos.. niti jedne odigrane utakmice u kupu i domacem prvenstvu od strane waldene.. sad je djenka pod must.. lazarevic ok ako je u 15, ako je u 12, sta reci, kome? Zao mi Voldena, siguran sam da bi pokazao vise da nismo imali ovakav haos na pleju cele sezone pa on morao da krpi. Mislim da je on i najveca zrtva tog haosa. Djenkin dolazak me sad ne bi cudio, iako sam ga se nagledao, verovatno ce Radonja tu igrati na sigurno. Naravno, startne opcije na PG i SG su must. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 45 minutes ago, Sector said: JEBO IH LUKA MITROVIC Daj tog Stimaru ondaK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanPG Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Ocerupaste nas bagro [emoji23]Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 nezahvalnici. samo je jedan bekap plej. juroliga bringer x2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Odlican bekap plej. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Инсајдер потврђује одласке Хола, МЈК-а, као и пензију Симона. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Izaslo i na sajtu kluba 💪💪💪 Napokon Dzoni! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 (edited) Samo za pedalj egzaltiranosti sam odreagovao jače na potpis Ivanovića u odnosu na vest o penzii Simketa. Veliki si Simonoviću. Woldenu srbendi svako dobro...nie nam osto dužan ni minut...ni poen jedan jebeni. Red je da Luku dočekamo domaćinski...sigurno ne dolazi da plodi...obrukati nas neće. Edit: evo stigla i vest za Hall-a...zatvaraj za danas...imamo i mi cigani dušu. Edited June 18, 2021 by Wingwalker 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 1 hour ago, Kankkunen said: E sad, ima i jedna loša vest ... Simon ide u penziju, izdrži Laki 1 hour ago, Kankkunen said: 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 ,Е испунише ми жељу. Сад може ко хоће даље. Нпр Дерик Вилијамс 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Odlican scenario i za nas i za Dzonija. Potpisao na 2 godine,oplodi narednu u El,zavaljamo ga Zenitu,Himkiju,Armaniju...,uzmemo milku obestecenja i prodamo ga. Coki doktore. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 missim generalno rade se stvari koje se moraju raditi, al daleko od toga da smo u plusu, ne samo fin, vec i igracki.. to cemo videti od preostalih dolazaka ivanovic in mjk i simon out, luka in walden out(na rsb-u vec kreno spin, kako cemo zaraditi prodajom jelte, posto bi imao visoku platu a dobija se 100k od bayerna).. u praksi, to znaci da ne dobijamo nista, verovatno se prebija sa dugom.. a normalno da nece spomenuti da halla treba isplatiti 150k, jelte.. rit ocekivan odlazak.. a izgleda male su sanse da nnoko ostaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Najlepša vest danas je naravno da Simon napokon ide u penziju i da nećemo morati više mi nevernici da se krstimo tokom utakmica. Nek ti je alal, makar te plaćli još jednu sezonu punom platom!!! Radujem se dolasku Džonija, kvalitetan backup, iskreno se nadam da nekom neće pasti na pamet da ga projektuje za prvog pleja, jer on to ne može da iznese, naročito fizički. Bilo bi dobro da preko leta zaleči sitne povrede kojih je pun. Luka - svakako je bolje rešenje od Simona i Kuridže (kojem se usput zahvaljujem na svemu što je uradio u našem dresu, želje i borbe nije falilo, znanja i talenta na žalost jeste. U svakom slučaju, sve najbolje u nastavku karijere), košarkaško znanje i talenat su neuporedivi, jedino bi bilo dobro da radi sa nekim na šutu (Gurović?), te da se vrati na nekadašnju tehniku šuta, a ne ova "nestalo 10 frejmova" izbačaj; Lazarević, očekivano, na njemu je da bije, grize, skače krši i lomi po terenu i menja Lazu u toj ulozi. Velika žal mi je odlazak Voldena, koji je ostao nedorečen iz raznoraznih okolnosti, i siguran sam da bi nakon sniranja povrede i celokupnih priprema sa Radonjom pokazao svoj kvalitet. Na žalost, to će pokazati kod Znojavog... Usput, pošto on ide, povratak Đenke je must have... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Profesor ante portas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 18, 2021 Author Share Posted June 18, 2021 Quote kkcz_insajder Radanov takodje napusta klub. Videcemo da li ce to opet biti Fmp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thelosttribe Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 7 minutes ago, Valensija said: Profesor ante portas. Nemoj brate, od toga može da se rikne 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts