big bad bruin Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Jeri ima Vokap ugovor u Zalgirisu?Njega traže Efes i Makabi...tako da...Mada se mi pominjemo uz Baskoniju i Makabi kao zainteresovani za Lorenza...[emoji16]Sent from my SM-N985F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Može Lorenzo 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Ok, na topiku smo gde su psihodelija i šizofrenija dobrodošli...ali ako ima ikakve šanse da se Lorenzo vrati...obe ruke gore. Mada mi ne deluje da je plej po Radonjinom ukusu, bem li ga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Ima li nekih najava u vezi Lorenca? Nisam video... Link to comment Share on other sites More sharing options...
big bad bruin Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Ok, na topiku smo gde su psihodelija i šizofrenija dobrodošli...ali ako ima ikakve šanse da se Lorenzo vrati...obe ruke gore. Mada mi ne deluje da je plej po Radonjinom ukusu, bem li ga...Samo sam napisao šta sam pročitao...ja ga ne bih dovodio iskreno. Sent from my SM-N985F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 najbolje da ce pored baskonie i makabija da bira kkcz, manite se toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 3 hours ago, L' Imperatore said: Može Lorenzo Plavsic na aparatima 5 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 9, 2021 Author Share Posted June 9, 2021 3 hours ago, L' Imperatore said: Može Lorenzo Nije baš po ukusu precednika (SD) ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 5 minutes ago, Kankkunen said: Nije baš po ukusu precednika (SD) ... To sam uspeo da provalim iz Plavšićevih i Kuzmanovičević baljezgarija tokom prenosa u onoj sezoni. Samo sam se oko razloga dvoumio. Dal se je to radilo zbog propagande da Filip ipak nije toliko slab koliko svi misle. Ili zbog toga što ni Lorenzo ne voli kad kasni isplata. Ako je ovo prvo, taj problem više ne postoji. Ako je drugo, onda jbg 😄 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodie Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 (edited) Brown je klasa, ako bude postojala šansa ne pitati šta košta. Brzo zaboravljamo da nam je doneo 50% pobeda u El prosle sezone. Edited June 9, 2021 by Lol 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 13 hours ago, Antizemljaš koji lebdi said: Jeri ima Vokap ugovor u Zalgirisu? Radonja svršava na pomen njegovog imena 😄 Vrhunska odbrana, dobar u tranziciji, siguran na lopti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 mozda volters, ako je dostupan. a znamo da radonja voli igrace koje poznaje 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Evo sad kad su forumasi presudili i rekli Moze Lorenco laknulo mu je i jedva ceka da dodje. 🙂 Pa jel stvarno mislite da je on dosao u Zvezdu da bi se dve sezone kasnije ponovo vratio? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 (edited) ...Zo nie po ukusu Radonji...? Kad bi mogli da ga platimo i da na neku foru želi da se vrati ako obećamo da nećemo da mu opet uvalimo midžeta, doneo bi ga Dejan na krkače iz Stambola. Recite kada smo imali beka sa ovakvim prodorom gde je najmanje do brzine prvog koraka koliko je do svega ostalog. Edited June 9, 2021 by Wingwalker 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 18 minutes ago, mmajstor said: Evo sad kad su forumasi presudili i rekli Moze Lorenco laknulo mu je i jedva ceka da dodje. 🙂 Pa jel stvarno mislite da je on dosao u Zvezdu da bi se dve sezone kasnije ponovo vratio? Sigurno mu to nije bio plan. Kao ni pprvi put kad je dolazio. Ali tako je u karieri/životu. Daj šta daš. A ionako lupamo, što je jedna od glavnih karakteristika ove teme 😄 Ne treba nas shvatati preozbiljno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Pa jel Lorenco stvarno u situaciji daj sta das? 🙂 Lorenco kada se pogleda u ciganski recnik: napad mu je jaca strana = rupa u odbrani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Odakle to da Lorenzo nije po Radonjinom ukusu? Vrh fizikalac, dobar karakter, uh kreće već blaga erekcija na pomisao da može da igra kod nas kod ozbiljnog trenera i u funkcionalnom timu. Jeste malo nemaran sa loptom, al jbga, nismo Lakersi. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 31 minutes ago, mmajstor said: Pa jel Lorenco stvarno u situaciji daj sta das? 🙂 Lorenco kada se pogleda u ciganski recnik: napad mu je jaca strana = rupa u odbrani Lorencu je odbrana jaca strana. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 37 minutes ago, mmajstor said: Pa jel Lorenco stvarno u situaciji daj sta das? 🙂 Lorenco kada se pogleda u ciganski recnik: napad mu je jaca strana = rupa u odbrani Jbg, neznam. Fener je prošle sezone nije bio baš top ekipa, a Lorenzo mislim da je imao i boljih sezona. Zato kapiram da nije na radaru ovih najjačih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Kakav Vokap, covek ide u Efes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Niko ne priča da je Howard Sant-Roos slobodan. Ja se sječam da sam ga gledao još dok je igrao za Nymburk, misleči da bi bio odlična zamena za Dangu. Tu nam Darusafaka uđe u igrača and the rest is history. Ali evo prilike da iz dugog pokušaja sklopimo uspešnnu saradnju 😄 Mislim da bi se odlično snašao u Radonjinom sistemu. Može da brani više pozicija. Agresivnost na liniji dodavanja. Solidan on ball defender. Dobar atleta što je kod nas bitno za tu pozicju jer je ključna kod skoka na obe strane terena. Može malo da pika i pnr tu i tamo, kao sekundarni handler... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 6 hours ago, Don Radonja said: Lorencu je odbrana jaca strana. Kuzmanovic i Plavsic dislike this. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Samo ne znam koga boli patka sta Plavsic misli o Lorencu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 1 minute ago, Karakondzula! said: Samo ne znam koga boli patka sta Plavsic misli o Lorencu. Pa nikoga, naravno. Ljudi se samo sprdaju iz budalaština koje su izgovorila ta dva sendvičara 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 javite Lorenzu da se mali od palube odjavio...i ne spominjite da opet imamo dva trenera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts