jevrem69 Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 naravno da Boksi navija za jedno srpsko-grcko finale, to je u skladu sa njenim zeljama .................. bolje 19 nego 21 , to je bar jasno iz njene perspektive .................. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Da, kad je bio dalje od Feda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 1 minute ago, jevrem69 said: naravno da Boksi navija za jedno srpsko-grcko finale, to je u skladu sa njenim zeljama .................. bolje 19 nego 21 , to je bar jasno iz njene perspektive .................. 😁 Nije, bolje 21, jer je to vec 4265234623634. Nadalov RG i uvek moze da se igra na kartu da je skoro 70% svojih slemova uzeo na jednom Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Pa će morati da uzme još 2-3 RG da bi dovoljno odmakao da se to broji 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 2 minutes ago, Boxy said: Nije, bolje 21, jer je to vec 4265234623634. Nadalov RG i uvek moze da se igra na kartu da je skoro 70% svojih slemova uzeo na jednom ma gotovo, onda je on goat, tu je onda sansa da FEderer uzme jos 1, ili Novak 3-4 jako mala ....................... onda da mu odmah cestitamo ........................ 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Znaci fedfanovi koji ce biti na stadionu danas ce navijati za Rafu jel? a ako dodje do meca Rafa-Novak na W onda ce navijati za Novaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Prvo, otkud ja mogu da znam za koga ce navijati fanovi koji su na stadionu mozda neko ne moze da smisli Nadala, pa mu je bolja opcija Djokovic, mozda neko misli da ako Djokovic prodje Zverev/Cicipas imaju vecu sansu za titulu itd. A trenutno navijam da ne dodje do meca Nadal-Djokovic na Wimbledon, nego da obojica ispadnu sto pre Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 31 minutes ago, ciao said: Ja kad sam to jednom pitala Boxy u slicnoj situaciji odgovor je bio - uvek protiv Djokovica, pretpostavljam da se nista nije promenilo ali mnogo mi je zanimljivije sta Mek predvidja ? Vec sam rekao, 3-1 za Nadala. A sto se tice navijanja, potpuno mi je svejedno jer znam sta ce da se desi. Da se nadam pa i da navijam za Djokovica, ali cemu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 9 minutes ago, McLeod said: Vec sam rekao, 3-1 za Nadala. A sto se tice navijanja, potpuno mi je svejedno jer znam sta ce da se desi. Da se nadam pa i da navijam za Djokovica, ali cemu. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Goat dobija danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 13 minutes ago, Boxy said: Prvo, otkud ja mogu da znam za koga ce navijati fanovi koji su na stadionu mozda neko ne moze da smisli Nadala, pa mu je bolja opcija Djokovic, mozda neko misli da ako Djokovic prodje Zverev/Cicipas imaju vecu sansu za titulu itd. A trenutno navijam da ne dodje do meca Nadal-Djokovic na Wimbledon, nego da obojica ispadnu sto pre Pretpostavljam da si na nekom forumu, sajtu ljubitelja Feda i da postoje neka manje vise zajednicka misljenje o tome ko je gora varijanta. Jasno je da navijas da obojica ispadnu sto pre na W to ni ne pitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Just now, ciao said: Pretpostavljam da si na nekom forumu, sajtu ljubitelja Feda i da postoje neka manje vise zajednicka misljenje o tome ko je gora varijanta. Jasno je da navijas da obojica ispadnu sto pre na W to ni ne pitam Ne mislimo mi svi kao jedan Mozda je meni gora varijanta Djokovic, a nekome je Nadal, kao sto sam vec napisala... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Ne treba gajiti prevelike nade, jer se Novak ovde vec dovoljno potrosio, a kada bi kojim cudom (postoji nekih 20-30 % sanse) i uspeo da resi mec u svoju korist, lipsao bi u finalu protiv odmornog Grkceta ................... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 (edited) 34 minutes ago, jevrem69 said: Ne treba gajiti prevelike nade, jer se Novak ovde vec dovoljno potrosio, a kada bi kojim cudom (postoji nekih 20-30 % sanse) i uspeo da resi mec u svoju korist, lipsao bi u finalu protiv odmornog Grkceta ................... A u finalu protiv Sashe ? prividja mi se da ce grkce da prodje kao zemljakinja Edited June 11, 2021 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 2 minutes ago, ciao said: A u finalu protiv Sashe ? prividja mi se da ce grkce da prodje kao zemljakinja Preporučujem ti da odmoriš malo. Deluje kao da ti nije dobro. Svašta ti se nešto priviđa. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 2 hours ago, Boxy said: za potop, nista se promenilo nije Nemoj vise leba ti, dobro nas je potopilo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Ono sto je sigurno da Zverev otkida makar set danas. Nece biti nimalo lako Cicipasu, jer je AZ ipak dosta kvalitetniji igrac na sljaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Just now, zoe Bg said: Nemoj vise leba ti, dobro nas je potopilo Krenulo me, samo jos da pogodim lokaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 P.S. Cisto da znate, skoro sigurno ne gledam, imam obaveze po gradu, pa idem na neki rodjendan, pa gledam otvaranje Evropskog. Ako bude skripalo u toku meca, obratite se alcesti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 11, 2021 Author Share Posted June 11, 2021 Kad vidim skracenicu AZ citam AstraZeneca 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 (edited) I ja 31 minutes ago, McLeod said: P.S. Cisto da znate, skoro sigurno ne gledam, imam obaveze po gradu, pa idem na neki rodjendan, pa gledam otvaranje Evropskog. Ako bude skripalo u toku meca, obratite se alcesti. Nisu moje moći ni blizu A imam i ja obaveze po gradu pa sam se nadala da će igrati prvo polufinale. U međuvremenu se sastavila zemlja i nebo a sad evo grad pada Mislim da je @Boxykriva za ovaj potop Edited June 11, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 36 minutes ago, Drakaris said: jer je AZ ipak dosta kvalitetniji igrac na sljaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 17 minutes ago, alcesta said: I ja Nisu moje moći ni blizu A imam i ja obaveze po gradu pa sam se nadala da će igrati prvo polufinale. U međuvremenu se sastavila zemlja i nebo a sad evo grad pada Nisam ja kriva, prihvatam krivicu samo za potop u Beogradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciomi Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Lahko može da se desi da Zverko ne uzme ni set. Deluje rasklimatano skroz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts