nlavrnja Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 (edited) Prebaci na Pesikana Edited June 1, 2021 by nlavrnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 (edited) Hvala lepo Edit: evo sad Mats i Barbara analiziraju Tonija i Feliksa, još kad bi nas Pešikan pustio da nešto i čujemo... Edited June 1, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 E ovo prvi put vidim, i Zverev i Safiulin su dobili opomenu pred pocetak meca, jer nisu bili spremni na vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Gledao sam malo preko strima deo prvog seta izmedju Djerea i Kecmanovica, ovaj prvi igra ispod proseka za svoje standarde na sljaci, a Kecmanovic cini mi se mozda i najbolje do sada u karijeri na ovoj vrsti podloge, tako da je rezultat prvog seta jasan pokazatelj trenutnog stanja stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Djereu nesto ne odgovara kod Kecmanovica, do sad ga nije pobedio, igrali su 3 puta, a jednom na sljaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 2 hours ago, jevrem69 said: Gledao sam malo preko strima deo prvog seta izmedju Djerea i Kecmanovica, ovaj prvi igra ispod proseka za svoje standarde na sljaci, a Kecmanovic cini mi se mozda i najbolje do sada u karijeri na ovoj vrsti podloge, tako da je rezultat prvog seta jasan pokazatelj trenutnog stanja stvari. Ako ništa drugo, dobro je videti dvojicu naših igrača kako se bore za 3. kolo na slemu. To će nažalost biti i hajlajt domaćeg tenisa za koju godinu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Epski čouk Kecmanovića i ovako prosut meč. Moraće Nalbandijan ozbiljno da zasuče rukave. Mada što je neko napisao pre par dana, sa nula udaraca za koje se može reći da su posebno kvalitetni, još dobro i igra. Bez nekog posebnog oružja u rukama, ovo je njegov vrhunac karijere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Pa nije još meč gotov, biće ovo neizvesno do kraja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Fino sam izmalerisao Đerea. Imao brejk viška i 30:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 (edited) Delbonis izbacio Anduhara. Agut u ozbiljnom problemu Edit: otkako sam ono gore napisala Kecmanović gem nije uzeo Edited June 2, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Agut u krizi ove godine, blizu je da ispadne od Laksonena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Krajinovic imao i 3:0 i 5:3 u Tbu, na kraju je izgubio 8:6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Dobi Izner prvi set u TB, a kako bi drukčije. Kakav je Filipov skor inače u TB? Kad god sam ga gledala gubio ih je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 4 minutes ago, Boxy said: Krajinovic imao i 3:0 i 5:3 u Tbu, na kraju je izgubio 8:6. Napravio duplu. 3 minutes ago, alcesta said: Dobi Izner prvi set u TB, a kako bi drukčije. Kakav je Filipov skor inače u TB? Kad god sam ga gledala gubio ih je Ove sezone je negativan. Evo,vec je pretrpeo brejk na otvaranju drugog seta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Ja sam sad prebacila na Fonjinija i Fucovica, tamo se i publika takmici, jer ima i neka grupica Fucovicevih navijaca, veoma je zanimljvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Treba znati i da pretrpis dupli brejk u setu od Iznera na sljaci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Stvarno je dobro što ES ne prenosi Filipa. Evo sad kaže Pešikan da očekuje preokret 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Kazu da je ovih dana sljaka u Parizu poput betona (Maedvedev tvrdi), a za Isnera treba biti istovremeno i strpljiv i koncentrisan na svom servisu, a i da iole dobro riterniras da mozes nesto da uradis i na njegovom servisu kad se jednom ukaze prilika. Bici da Filip to sve nema. Videcemo kako ce biti Isneru s Tsitsipasom u narednom kolu. Tsitsipas nije bas poznat po nekom riternu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 To bi onda značilo da vidimo kako će biti Cicipasu s Iznerom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 (edited) Odgledao sam ovaj poslednji set izmedju Filipa i Iznera i mogu da kazem da je set izgubljen jer nas igrac nije uspeo da realizuje maltene nijedan poen na Iznerov drugi servis, cak i u onim poenima gde bi se razvila kakav takva razmena, bacao mu je isuvise kratke lopte uglavnom na forhend (ali u par navrata i na bekhend) a ovaj to nije propustao da realizuje. Neocekivano dobra partija Iznera na sljaci, a Filip nastavlja sa bas bledim izdanjima tokom sezone (rame uz rame sa nasim ostalim igracima) ...................... rejs lista ne laze, a tu se vidi da je od ove grupe igraca bez Novaka, Djere trenutno najbolji (nalazi se na 43 mestu) ................................................... Edited June 2, 2021 by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 (edited) tja. ja nemam Alcestin ili Mekov talent... tako da cemo da vidimo kako ce Tsitsipas protiv Isnera... Edited June 2, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 (edited) 4th quarter, not 3rd* Edited June 2, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 1 hour ago, wwww said: Kazu da je ovih dana sljaka u Parizu poput betona (Maedvedev tvrdi), a za Isnera treba biti istovremeno i strpljiv i koncentrisan na svom servisu, a i da iole dobro riterniras da mozes nesto da uradis i na njegovom servisu kad se jednom ukaze prilika. Bici da Filip to sve nema. Videcemo kako ce biti Isneru s Tsitsipasom u narednom kolu. Tsitsipas nije bas poznat po nekom riternu. Pricalo se da je sljaka bila bas tvrda 1996, kise nigde nije bilo, a sunce je bilo bas jako. Mnogi cudni rezultati su bili te godine kod tenisera. Sampras je dogurao do polufinala preko Bruguere i Kurijera. Stih je dobio Mustera koji je '95 i '96 fakticki bio nepobediv na sljaci, posle i usao u finale preko Rosea (koji je ipak ima kakav takav pedigre na sljaci sa zlatom iz Barselone), Kafeljnikov je dobio Krajiceka u 1/4 finalu, i uzeo turnir bez izgubljenog seta u dva zavrsna meca. Kod teniserki je pak bilo "uobicajeno", jedino je Novotna dobila Moniku, mada s obzirom na situaciju pitanje je da li je to bas toliko iznenadjenje. Finale su igrale Graf i Sancez, dobila Nemica 10-8 treci set. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Znaci da ocekujemo Medvedeva u finalu s te strane zreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts