Boxy Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Medvedev pozitivan a juce je trenirao sa Nadalom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Pa nece sigurno izbaciti Nadala sa mastersa. Nazalost Medvedeva bas nece ove sezone rezultatski posle AO Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Kakav je inače režim testiranja u MC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Nisam mislila da ce Nadala tek tako izbaciti, ali postoji mogucnost da ga je zarazio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marchisioo Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Evo pocinje danasnji program. Deluje lepo vreme u MC i nek ostane tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Bernardes se vratio 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 (edited) 1 hour ago, alcesta said: Kakav je inače režim testiranja u MC? Mislim da sam procitala da ih testiraju svakog dana a ideja je da ako si vakcinisan onda te testiraju samo na pocetku turnira Edited April 13, 2021 by ciao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Feliks vodio 5:2, imao set lopte na servis Garina, servirao za set, na kraju Garin uzima TB sa 7:3. Toni ne moze nista Meku 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Lajovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Izvuce se na kraju, sigurno @alcesta nije gledala Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 (edited) Lajović dobio TB Edit: zamislite, gledala sam, ali još nije dobio i meč, tako da... 27 minutes ago, Boxy said: Feliks vodio 5:2, imao set lopte na servis Garina, servirao za set, na kraju Garin uzima TB sa 7:3. Toni ne moze nista Meku Dajmo im malo vremena, tek su počeli Edited April 13, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 23 minutes ago, alcesta said: gledala sam, ali još nije dobio i meč, tako da... Šta sam rekla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Lajovic pred porazom od Evansa,na sljaci 😄 Sta reci.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 1 hour ago, Boxy said: Feliks vodio 5:2, imao set lopte na servis Garina, servirao za set, na kraju Garin uzima TB sa 7:3. Toni ne moze nista Meku Mek gleda Tonija 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Taman pomislim da se dovoljno smirio da bi možda mogao da mi postane simpatičan, i onda... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Previse ispada on ima. Jos uvek je "izabrani" (videcemo dokle ce to biti tako), narocito sad kad je Zverev pao u nemilost, a Medvedev nema sanse da uzurpira tu "tilulu". Felix i Sinner ne prave skandale, ali Felix nikako da se sredi (McL ga je bas unistio, to ni Toni ne moze da ponisti ), a Sinner je suvise mlad i tek na apsolutnom pocetku karijere. Musetti ima potencijal, ali je i on suvise mlad i tek kuca na varata. Rubljov je nekako previse stidljiv. Shapo je sasvim ok, ali on nikakao da se konacno sredi i konstantno odigra na vrhunskom nivou (a i poceo je u poslednje vreme mnogo da misli svojom glavom i daje misljenje ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Dakle, Nadal nije identifikovan kao bliski kontakt i nije stavljen u izolaciju, dok ne dodje rezultat testa (a po ovome nece ga ni testirati narednih dana). Perovih 8, Verdasko, Dzumhur, Krajinovic itd. plus oni u Australiji bi imali sta da kazu na ovo, verujem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted April 14, 2021 Share Posted April 14, 2021 "Sve životinje su jednake, ali su neke jednakije od drugih" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 14, 2021 Share Posted April 14, 2021 Ima slika gde on i Djokovic pricaju, a nisu udaljeni 10 metara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 14, 2021 Share Posted April 14, 2021 Rekao je Đoković na onoj prvoj konferenciji da su se on, Medvedev i Cicipas lepo ispričali tog ili prethodnog dana. Ko preživi pričaće. Mada je i pitanje ako je Danilu tek stigao pozitivan test juče, koliko dana treba da prođe da se pokaže jesu li i drugi zaraženi. Verovatno bi mogli i da otkažu turnir ako mu sve kontakte stave u izolaciju. Biće ovo sve veći problem na svakom narednom turniru, čudi me zapravo da se nije već masovnije dešavalo. Ali pretpostavljam da će sad Rafu da testiraju svaki dan bez obzira na ovaj hotelski protokol. Uostalom, da sam ja u pitanju svakako bih htela odmah da znam na čemu sam i bez protokola, ako imam mogućnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted April 14, 2021 Share Posted April 14, 2021 10 hours ago, wwww said: Dakle, Nadal nije identifikovan kao bliski kontakt i nije stavljen u izolaciju, dok ne dodje rezultat testa (a po ovome nece ga ni testirati narednih dana). Perovih 8, Verdasko, Dzumhur, Krajinovic itd. plus oni u Australiji bi imali sta da kazu na ovo, verujem. Ima slika , neko postavio na tw, i sa Novakom gde vrv Danil stiže na trening a ovaj završava .Medvedev nosio masku ali nepravilno -nos napolju Čitam i navijači Nadala kao i mrzitelji NDj odmah postavili sliku kao .. E vidite Novaka, njegov kontakt je bliži i on treba u izolaciju, elimaciju sa turnira event. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 14, 2021 Share Posted April 14, 2021 Mislim da me više nervira kad vidim da neko nosi masku ispod nosa ili brade nego kad je nema uopšte. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted April 14, 2021 Share Posted April 14, 2021 (edited) Često mi se priv. to dešava u prodavnici - naročito. Prodavci često ne upozore gradjane i ovi se provlače tako. Ili udjite, pa zašto čekate red napolju.. Edited April 14, 2021 by Keira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 14, 2021 Share Posted April 14, 2021 Ja bih i voleo da Novaka izbace kad su mu vec dali ovakav zreb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts