Kronostime Posted April 11, 2021 Author Share Posted April 11, 2021 4 minutes ago, zoran59 said: Nemoj tako, stradace zubi - i pokupovace Uros sav super-lepak i fiberglas i sta-ja-znam-sta, a sta cemo onda mi ostali koji time opravljamo kola? WD-40, Windex i Balistol jos uvek nisu taknuti na ovim temama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 11, 2021 Author Share Posted April 11, 2021 (edited) Da se vratimo mladim neshvacenim nadama ovog Foruma - ne postoji univerzalno pravilo kako se zbliziti sa suprotnim polom zarad koitusa. Jednostavno, lepota je u prici: ti reklamiras sebe, ona reklamira sebe... ali od price izmedju vas dvoje zavisi gde ce to odvesti. Zato - go for it sinko, svaka propustena sansa ide tebi na racun. Nit` su zene bogomoljke, pa ce da te prozderu posle parenja, a nismo ni mi, muskarci,,nesto posebno u toj igri - nekom se posreci, nekom ne - idemo dalje! Edited April 11, 2021 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 8 minutes ago, Kronostime said: Nit` su zene bogomoljke, pa ce da te prozderu posle parenja, a nismo ni mi, muskarci,,nesto posebno u toj igri - nekom nekad se posreci, nekom nekad ne - idemo dalje! Ovde je takođe samo pitanje vremena, kad će da ti se posreći, danas, sutra... najgore prekosutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 (edited) Ako pored svih dejting sajtova i društvenih mreža i raznih drkaonica neko me može da nađe partnera za sex (ne govorim o ljubavi) onda je to socijalni problem generalno. Edited April 11, 2021 by Joki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 11, 2021 Author Share Posted April 11, 2021 5 minutes ago, urosg3 said: Ovde je takođe samo pitanje vremena, kad će da ti se posreći, danas, sutra... najgore prekosutra. Stono rece Ajnstajn: Vreme je relativno! Ne protice isto tebi, meni, Zoci i @RatzenStadt-u. Mi se ostvarismo u pogledu potomstva i ispunismo svoju biolosku funkciju - red je da posavetujemo ove mladje kako da postignu isto. Nije tip za kladionicu, majkumu.... 2 minutes ago, Joki said: Ako pored svih dejtung sajtova i društvenih mreža i raznih drkaonica neko me može da nađe partnera za sex (ne govorim o ljubavi) onda je to socijalni problem generalno. Sedi - 1! Mi ovde propagiramo veze koje potraju malo duze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Vidim. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Ja ne propagiram duže veze. Mladi treba da istražuju i menjaju dok ne nađu onog ko im odgovara, u svakom smislu. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 11, 2021 Author Share Posted April 11, 2021 (edited) Eh, kad se sjetim jednog doceka Nove godine u domu mome, a ja i pasenog Dado Topic sviramo pjani sestrama i zenama nam unplugged veziju "Da li znas da te volim", pucketa vatra u kreki weso. rahmetli pasenog Joca doliva pice........ Edited April 11, 2021 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Na kojim javnim mestima ste imali odnose? Ja recimo Ušće (wc), Autobus GSP, konkretno 65, i napolju ne moram da navodim, a i zgrada kod Ušća sa onom reklamom Radenska, na poslednjem spratu... A gore fazon nema nikoga.... U po radnje deda neko otvara vrata, ja ništa nisam stigao da uradim, msm da dignem farmerke, kaže Šta radite to??! Ja onako sad već uhvaćen reko ' Jeb.m.... Šta da mu kažem.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 7 hours ago, Eddard said: U bre, kakvi moralni čistunci na ovoj temi ! Nego,@Angelia, kakva je razlika između opcija "samo gledam" i "samo gledam, a ne radim ništa jer se bojim da ću izgubiti ono što imam ako budem uhvaćen"? Postoji li uopšte prva opcija ili je to samo moralna uteha, tj. varka? Ja mislim da svako ko "samo gleda" istovremeno i zamišlja, a to je već prvi korak ka onom drugom. Evo ja da kažem, da, ja gledam , ali iako sam imao prilike, nisam nikad uradio, zato što sam znao da to što ću da dobijem, nije vredno onoga što mogu da izgubim. Tacno sam znala da ce blokira mnoge lovacke price Razlika je - prvo je licni izbor, na koji se nikad ne bi reagovalo, a drugi je izbor iz straha, tj pritiska. Iako mozda se i ne razlikuju specijalno, ali ja ih nekako vidim kao razlicite. Realno bold shvatam kao veoma iskrenu izjavu. Izmedju ostalog i veoma laskavu za bolju polovinu Inace i procitala neci text nedavno koji kaze da je najcesca sexualna fantazija kod dugorocnih partnera, tokom sexa, da imaju drugog partnera. Pa sad... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 11, 2021 Author Share Posted April 11, 2021 (edited) Ja ovima sto idu u banju ich ne verujem. Bitange su to - ja ti kazem! Edited April 11, 2021 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 @Kronostime Daj kao OP nam reci, da li hoces da trollujemo temu, ili pisemo ozbiljno. Ovako ne ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 11, 2021 Author Share Posted April 11, 2021 2 minutes ago, mrd said: @Kronostime Daj kao OP nam reci, da li hoces da trollujemo temu, ili pisemo ozbiljno. Ovako ne ide. Otvori dusu, pa da vidimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 6 minutes ago, Kronostime said: Otvori dusu, pa da vidimo. Here U go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 11, 2021 Author Share Posted April 11, 2021 12 minutes ago, mrd said: u Here U go. Dotle doslo? Ne daj se Mrde, ne daj se godinama moj Mrde.... Ne daj se, bre, pizda ti mateirna - nece onaj camac sam na vodu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 13 minutes ago, Kronostime said: Dotle doslo? Ne daj se Mrde, ne daj se godinama moj Mrde.... Ne daj se, bre, pizda ti mateirna - nece onaj camac sam na vodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 11, 2021 Author Share Posted April 11, 2021 (edited) I tako ja, rab bozji Kronos spasih raba Mrda od sagresenija.... Edited April 11, 2021 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 4 minutes ago, Kronostime said: I tako ja, rab bozji Kronos spasih raba Mrda od sagresenija.... 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 11, 2021 Author Share Posted April 11, 2021 Nego, dok cekamo urosheve Tales from the Banjica forest i Johnnijeve ispovesti iz GSB sistema (ceka se makica kao dokaz) - jebe li ko sta ovija dana? Izvin`te dame na recniku - nemam talenta za crtanje, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 (edited) 1 hour ago, Angelia said: Izmedju ostalog i veoma laskavu za bolju polovinu Pa jbg, imam i ja rasnu plavušu, nego nisam hteo da se hvalim 😎😁 Edited April 11, 2021 by Eddard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 11, 2021 Author Share Posted April 11, 2021 6 minutes ago, Eddard said: Pa jbg, imam i ja rasnu plavušu, nego nisam hteo da se hvalim 😎😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 3 minutes ago, Eddard said: Pa jbg, imam i ja rasnu plavušu, nego nisam hteo da se hvalim 😎😁 I ja imam ćelavog, bivšeg tamnokosog, visokog i tankog , pa neću se hvalim 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 ima nas i ozbiljnih, stara garda, mi vodimo ljubav, ne fantaziramo - volimo se. ❤️ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 11, 2021 Author Share Posted April 11, 2021 4 minutes ago, ControlFreak said: ima nas i ozbiljnih, stara garda, mi vodimo ljubav, ne fantaziramo - volimo se. ❤️ Eh, kad unutrasnji dzukac nece u kucicu - a gde je vodite? Park, suma, dzbun...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 How about krevet, king size madrac! Ja sam prefinjena, volim udobno i čisto. Ali ako te džbun uzbudjuje, ko sam ja da ti branim 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts