Урош19 Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 4. novembra izlazi prvi deo 4. sezone Manifesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 https://www.serijala.com/fantastika/the-sandman-nakon-mnogo-natezanja-netflix-konacno-obnovio-seriju-za-drugu-sezonu/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Neko iz društva me ubacio na svoj Netfliks za ovaj mesec pa samo da priupitam za Sendmena, je li ova prva sezona unekoliko zaokružena ili ima neki veliki klifhenger na kraju? Ne bih da se navučem pa da čekam par godina nastavak, ako i budem na Netfliksu uopšte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Zaobljena samo tako Obavezno pogledati i specijal epizodu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 Moze li neko da pojasni netflix antishering pass novosti, sta se desava, da znamo dal vredi placati zajednicki nalog za sledeci mesec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 14 hours ago, Igor_ said: Moze li neko da pojasni netflix antishering pass novosti, sta se desava, da znamo dal vredi placati zajednicki nalog za sledeci mesec. Kako sam shvatio, ako si ti glavni nalog i postaviš svoj wifi kao glavni, svi drugi će morati jednom u 30 dana da budu prikačeni preko njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Novi dokumentarac o crnoj Kleopatri, trejler stvarno vredi pogledati, ne zna se koja je rečenica bolja 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarusMNE Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Ja počeo da gledam Manifest, me like za sad... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 On 4/15/2023 at 1:50 PM, alcesta said: Novi dokumentarac o crnoj Kleopatri, trejler stvarno vredi pogledati, ne zna se koja je rečenica bolja Ne verujem da ću to gledati... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Zato i treba videti trejler, makar samo zbog bisera od argumentacije. Tu je sažeta glavnina pa nema potrebe da se gubi vreme na seriju. Moj omiljeni deo: tako je zato što mi je baba tako rekla 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Black Mirror S06 je izasla, nisam jos pogledao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 17, 2023 Share Posted June 17, 2023 Nisam ni ja, ali kazu da je sezona bezveze (sem valjda druge epizode). I prosla je bila takva. Steta, serija je drzala fascinantan nivo kvaliteta u prve 4 sezone, gotovo svaka epizoda je bila malo remek-delo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 17, 2023 Share Posted June 17, 2023 Malo se prve dve sezone slabije secam, kupili su me sa svojim narativom i bile su (mali) sok za moju svest, ali ocigledno nakon toliko godina je izbledelo sve sem White Christmas, mada to je specijal a ne druga sezona. Mislim da im je prijala promena na Netflixu i nisu toliko uradili los posao i da su drzali nivo, ali od cetvrte je primetan pad i tu su mnogo vise epizode hit and miss. Radnje nekih epizoda su bile nebulozne i bez neke vece dubine. Sad vidim da sam zaboravio na interaktivni film koji je bio izmedju cetvrte i pete, mada vec nakon cetvrte nisam gajio optimizam za naredne sezone tako da petu nisam ni pogledao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted June 17, 2023 Share Posted June 17, 2023 Gledam i preznajam se ko da kopam na 35 stepeni. Nije to onaj stari BM, niti je osecaj slican, ali Carli Buker jeste majstor. Dosta je tenzije, ko oce da ulazi u ovo. Razvuceno je takodje dosta, ali izvedba rezije i glume je vrhunska. Ja sam tek na trecoj epizodi, Ali ovo ima neki vajb kao da gledas True Detective S02. (Ipak je meni zasad bolje ova sezona nego BMS05) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Arnold Solidan dokumentarac o Arnoldu Svarcenegeru iz tri dela (Arnold kao bodibilder, glumac i guverner) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 (edited) On 5/15/2023 at 5:55 PM, LazarusMNE said: Ja počeo da gledam Manifest, me like za sad... Ja je završio pre 2 ili 3 dana, skroz ok serija. Nisu je razvukli i za divno čudo nisu usrali kraj. Kad sam počeo da gledam bila mi je odlična ali mi je treća sezona bila nešto bezveze pa sam mislio da će zeznuti skroz sa poslednjom sezonom ali dobro je što nisu. Edited June 24, 2023 by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 Odgledah Black Mirror S06, korektna prica, iako su mi poslednje dve epizode pokvarile utisak. Prve tri su stvarno dobre bile, ali cetvrta i peta ekstremno dosadne, meni cak ova poslednja jos dosadnija, iako je bolje ocenjena na IMDB. Ali moze se pogleda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarusMNE Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 On 6/24/2023 at 10:07 PM, Урош19 said: Ja je završio pre 2 ili 3 dana, skroz ok serija. Nisu je razvukli i za divno čudo nisu usrali kraj. Kad sam počeo da gledam bila mi je odlična ali mi je treća sezona bila nešto bezveze pa sam mislio da će zeznuti skroz sa poslednjom sezonom ali dobro je što nisu. Naposah čini mi se na topicu o serijama, završio sam je i ja, ok je zadnja sezona, ali zadnja epizoda je užas, makar meni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) Počeli su da primenjuju onu glupost za zabranu deljenja naloga i kod nas, tako da ako delite sa nekim nalog to više nije moguće tj. taj čiji je nalog može da gleda stalno kad je kod sebe kući a ostali traže neki kod pa imaju 14 dana da gledaju ili da donesu uređaj na kojem gledaju kod vlasnika naloga i povežu se na njegov internet 1 mesečno i onda ne moraju taj kod da kucaju. Takođe i vlasnik naloga ako nije kući isto mora taj kod da kuca, evo ja sam trenutno van mog grada zbog ispitnih rokova i morao sam da tražim taj kod jer nisam povezan na kućni wifi. Edited February 5 by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted February 6 Share Posted February 6 Nije to glupost, to je prava stvar. Jos kad uskoro krenu i reklame, a sadrzaj sve jadniji...Netflix ce se pretvoriti u sve ono sto nije bio u startu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) Ja delim sa lepšom polovinom, njenom sestrom i ćaletom, i dalje gledamo na tri različite lokacije ali stalno iskače da nisi part of the household i onda mora da se generiše kod preko mejla preko kojeg je nalog. Poprilično jednostavno ali svakako smaraju. Inače, nemam mnogo simpatija prema Netflixu otkako su počeli da razvodnjavaju sadržaj i smaraju za deljenje naloga, ali takva je industrija. Uleteli su Prime, Hulu, Disney i HBO max poprilično jako poslednjih godina, ipak je svima njima motiv profit a jedino je Netflix standalone platforma, tj. nije jedan od mnogih produkta/biznisa vlasnika. Edited February 6 by pierre van hooijdonk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts