Jump to content

Recommended Posts

Posted

Barty dobila Sabalenku, delovala je bolje nego u prethodnim mecevima, bas bih volela da finale bude Osaka Barty da vidimo da li je sa pravom svo vreme drzala prvu poziciju na listi. U prvom kolu, protiv Kucove umalo da ispadne, bila je bas losa, puno gresaka iz cista mira. Italijanski komentator rece da je imala problema sa dolaskom u Miami, nekoliko otkazanih letova, tako da je dosta kasno stigla i verovatno se nije uspela aklimatizovati, a i vremenska razlika nije za zanemariti. 

Posted

Starost igraca u QF

Medvedev 25,1

Cicipas 22,6

Rubljev 23,4

Bautista 32,9

Siner 19,6

Hurkac 24,1

Bublik 23,7

Korda 20,7

Ako Medvedev izbaci Bautistu bice najstariji od igraca preostalih u zrebu. 

Bice interesantnih meceva i uopste se ne slazem sa onima koji mrače u vezi buducnosti tenisa nakon povlacenja big 3. 

Inace Medo je nakon jucerasnne pobede dosao do cifre od 10.030 bodova :thumbup: ne znam ima li negde podatak koliko njih je uspelo da predje cifru od 10.000.

Posted

Korda je bas smiren i poprilicno hladnokrvan ovo sto sam ga gledala, spasava BP ko veliki, plus se ne pogubi kad su ga brejknuli kod serviranja za mec. U ovome je mnogo bolji od Felixa (bar na ovom turniru).

On je na mojoj real ranking listi sad vec #26, na race je #14. Da nisu uveli ovo pravilo s zadrzavanjem 50% bodova sad bi bio live na nekom #53 mestu (eventualno nesto slabiji, mozda sam preskocila da ubacim nekog igraca u moju tabelicu).

Posted (edited)

Starost zenskog QF

Barti 24,9

Osaka 23,4

Svitolina 26,5

Sabalenka 22,9 

Andresku 20,7

Sakari 25,6

Soribes 24,4

Sevastova 30,9

Sinoc su ispale Sevastova i Sabalenka tako da je ostala najmatorija Svitolina. 

Edited by Milica
Posted (edited)

I meni se cinilo, ali se vratila Grkinja od 4 1 na 4 6 :23: 

Znaci nista od smene na prvom mestu WTA liste. 

Za sat i 13min je razmontirala. 

Edited by Milica
Posted

Agut opet dobio Medvedeva, pretpostavio sam da ce biti muke za Rusa, ali me iznenadilo da je nakon gubitka prvog seta u finisu, potonuo u nastavku meca. Spanac odlican, podsetio me na izdanje protiv Novaka pre dve godine. Bice zanimljivo protiv Sinera, u Dubaiju su odigrali bas tesan mec.

Posted

Kakva prsotina je Cicipas, imao je set i brejk prednosti i sansu da ode na dupli brejk, onda je izgubio 2.set (svaki put izgubio gem kad je imao 40:15), onda izdivljao i drao se na caleta, dobio kazneni poen jer je dobio drugu opomenu za odugovlacenje, zvao supervizora

i za kraj, izgubio gem u 3.setu kad je imao 40:0 i izgubio mec :default_sofa:

Posted

Nikad od njega igrac, ponasa se kao razmazeno deriste. Ni sam ne zna zasto je zvao supervizora. Verovatno se iznervirao sto je Hurkac pre toga menjao patike, a on morao da ga ceka. Kad kola krenu nizbrdo umesto da razmislja kako da ih zaustavi on krene sa samounistenjem. 

Posted (edited)

Kakva borba Bianke i Marie! Sve vreme napeto. Proslo 1 posle ponoci.

Ipak Bianka na kraju, TB 3. seta.

Obe su bile odlicne, samo nek tako nastave u ostatku sezone.

Zao mi samo sto ce Barti profitirati od ovoga.

Mama Andreescu je sou :lol_2:

Edited by wwww
  • Like 1
Posted

Znaci u finalu dve pametnice, Barti i Andresku :thumbup: Vrlo slicne igracice, niskog rasta, sa preciznim i snaznim udarcima ali i onim sto je po meni najbitnije, imaju "sale in zucca".

Bice to dobar mec, mala prednost za Barti jer dolazi svezija, Svitolinu je bez problema savladala za 1.20min, a Bianka se macevala sa Grkinjom skoro 3 sata.