Laki21 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) Glasanje se završava prvog maja. PS Prvog aprila. courtesy of @CheshireCat https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EmdN-HEsKqJhfzu5Zxw_EC1Se0vy1wbx9qxxQ_HtCT4/edit?usp=sharing Edited March 2, 2021 by Eddard Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Hajde prekosutra odgovorim, da imam desetodnevni model. Zasad brže raste od jesenas, što bi rekao kolega eksponencijalnija je kriva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Glasao za 4,mada, to je vise molitva nego glasanje,da pisem po osecaju,rekao bih bar 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Sta je poenta ove ankete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Oko 5600 moja procena. Možda pik (oko 25.3) bude malo jači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted March 1, 2021 Author Share Posted March 1, 2021 11 minutes ago, John Terry said: Sta je poenta ove ankete? Da vidimo koliko smo osećaja za ovo što nas okružuje, gledano kroz brojke, stekli za ovih godinu dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Imam problem - kako to mislis glasanje se zavrsava prvog maja a treba da glasamo za mart mesec? btw ja optimisticki glasam za 3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted March 1, 2021 Author Share Posted March 1, 2021 (edited) Izgubljen sam u vremenu i prostoru... Ispravljeno. Edited March 1, 2021 by Laki21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Ja sam glasao za 5k ali čisto zato što je to manje od 8k koliko smo imali prošli put. Vučić ne sme dozvoliti cifru veću od 8k jer to onda vakcinaciju gura u drugi plan i on onda ne može da profitira na tom pitanju. Takođe ako smo ovoliko ljudi vakcinisali to bi trebalo makar za tih 10% da smanji cifru ali to je sad teško reći jer mi ni prošli put nismo imali prave cifre .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Ja sam glasao za preko 10000, jer zelim da sto pre prodje pandemia, treba ici na more i tako to. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 (edited) Laki, jel možeš ovo da pinuješ ili staviš u svoj prvi post? https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EmdN-HEsKqJhfzu5Zxw_EC1Se0vy1wbx9qxxQ_HtCT4/edit?usp=sharing Edited March 2, 2021 by CheshireCat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Ja stavih 7000 - dolaze Slavisa i Suncica da se pelcuju, a Akiro mu dodje tu da ublazi situaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Ja necu pre polovine Maja dolazit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted March 2, 2021 Author Share Posted March 2, 2021 4 hours ago, CheshireCat said: Laki, jel možeš ovo da pinuješ ili staviš u svoj prvi post? https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EmdN-HEsKqJhfzu5Zxw_EC1Se0vy1wbx9qxxQ_HtCT4/edit?usp=sharing Ja ne mogu, istekao rok za editovanje - ali može moderator. Oj moderacijooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 4 hours ago, Slavisa iz Tavankuta said: Ja necu pre polovine Maja dolazit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Glasala za 6K. Možda će biti i više. Ja sam apsolutni pesimista kada je COVID 19 u pitanju. Nadam se da ću ovog puta pogrešiti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 Ako kao model uzmemo krivulju spanskog gripa, ovaj prolecni talas se zavrsava negde maja meseca, a pik broja obolelih bi trebao da je na trecini zimskog talasa. Posto smo evidentno vec presli I polovinu zimskog pika, zaista je tesko dati procenu barem dok ne vidimo kakve ce reakcije drzava biti. Evo Grci, kaze Akiro prelaze na hard lockdown, to ce drasticno smanjiti prenosenje, ali I pouzdano znamo da mnoge druge drzave prakticno aktivno I svesno rade na povecanom sirenju virusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted March 6, 2021 Share Posted March 6, 2021 On 3/5/2021 at 9:26 AM, djura.net said: Ako kao model uzmemo krivulju spanskog gripa, ovaj prolecni talas se zavrsava negde maja meseca, a pik broja obolelih bi trebao da je na trecini zimskog talasa. Posto smo evidentno vec presli I polovinu zimskog pika, zaista je tesko dati procenu barem dok ne vidimo kakve ce reakcije drzava biti. Evo Grci, kaze Akiro prelaze na hard lockdown, to ce drasticno smanjiti prenosenje, ali I pouzdano znamo da mnoge druge drzave prakticno aktivno I svesno rade na povecanom sirenju virusa. Bold: osim ako to vreme hardlockdown-a ne iskoriste za masovnu, intenzivnu, brzu vakcinaciju, onog trena kad popuste mere, dace prostora virusu da se siri i prostora/mogucnosti za nove mutacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Ok, broj za koji je najveci posto nas glasalo smo probili vec 16. marta. Izgleda da je rezervoar za zarazavanje ipak ogroman. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 On 3/1/2021 at 10:14 PM, CheshireCat said: Oko 5600 moja procena. Možda pik (oko 25.3) bude malo jači. I meni se šanse smanjuju Mada jasno je da brojke koje objavljuju nemaju veze s mozgom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 10 takmičara ispalo iz takmičenja, ostalo nas 11 u igri... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 sad glasam za 6k, mada, kakav sma baksuz,i taj rekrod ce biti razbijen Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Među "pobednicima" sam. Quote Oko 5600 moja procena. Možda pik (oko 25.3) bude malo jači. Očekivao sam 5600 1.4. i to sam omašio, a očekivao sam blizu 6000 oko 25.3. Najgori dan je bio 23-Mar: 5475 Pošto trend publikovanih brojki deluje opadajuće, mogu reći da sam solidno procenio "prirodni tok" ovog talasa epidemije tj kada će početi da opada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Meni nesto ne izgleda da ce poceti da pada, recimo da ce se 'stabilisati' na nekom broju izmedju 4-5k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 https://covid19.healthdata.org/serbia?view=infections-testing&tab=trend&test=infections Neke projekcije..ovi su inace strogi sa projekcijama..ako su u pravu, i ako smo malko optimisticni, vec sledece nedelej mozemo pasti na 3k..pritom su optimisticne projekcije manje strogih bili da ce nam vrhunac biti 6k..za sad ase ne cini da ce tako biti,e sad, tu dolazimo do vecite price koliko mi uopste otkrivamo dnevno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts