Милица Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 (edited) Mozda vi na kosarci nemate Boxy kojoj je zbog privatnih veza sa moderatorima i toga sto je Fed fan (zasticena vrsta) ama bas sve dozvoljeno. Neko moze da cuti i trpi, neko ne.. Edited February 15, 2021 by Milica
Boxy Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 12 minutes ago, Milica said: Ja ovakve proste reci ne koristim, mozes celi forum da pretrazis naci ih neces. A ti sta si za Novaka i Jelenu iz cista mira napisala treba da se stidis svojih godina Ne, ti samo vredjas i mrtve i zive... Skini mi se vise bre
alcesta Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 4 hours ago, zoe Bg said: Tema za vanturnirske rasprave ali i ovde vaze pravila za vredjanje i uvredljive generalizacije, mozete da raspredate ali da ne ometate druge teme. 3 minutes ago, ciao said: A na ovoj temi znaci moze da se pise sve sto ti je na dusi i nema banovanja, jel tako?
Don Dusko Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 (edited) 3 minutes ago, Milica said: Mozda vi na kosarci nemate Boxy kojoj je zbog privatnih veza sa moderatorima i toga sto je Fed fan (zasticena vrsta) ama bas sve dozvoljeno. Neko moze da cuti i trpi, neko ne.. Uf koliko gresis. :D Ovde ako bas preterate mozete zavrsiti u vecnim lovistima. :)) Edited February 15, 2021 by 12Laki
Милица Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 2 minutes ago, Boxy said: Ne, ti samo vredjas i mrtve i zive... Skini mi se vise bre Ja vredjam i zive i mrtve Ja tebi da se skinem? A juce sam ti napisala da mi se cini da me neko tj ti pratis, tvoj odgovor je bio da je ovo forum i svaki post moze da se komentarise Jel tako bilo? Pa ti si gore napisala da ne mrzis nikog i ja te samo citirala. Kakvi zivi i mrtvi? Sta izmisljas?
Милица Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 11 minutes ago, 12Laki said: Uf koliko gresis. 😄 Ovde ako bas preterate mozete zavrsiti u vecnim lovistima. :)) Mogu ja ali ona nece sigurno, perjanica ovog foruma i mekova sticenica
Odjosh Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 18 minutes ago, ciao said: A na ovoj temi znaci moze da se pise sve sto ti je na dusi i nema banovanja, jel tako? ‘ Your own personal Jesus Someone to hear your prayers Someone who cares .... ‘ + Sto se tice ko je jaci placko, epilog tek sledi, Ulazimo u godine raspleta 1
Милица Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 4 hours ago, zoe Bg said: Tema za vanturnirske rasprave ali i ovde vaze pravila za vredjanje i uvredljive generalizacije, mozete da raspredate ali da ne ometate druge teme. * za Boxy ne vazi
berti Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 12 minutes ago, McLeod said: Kad je bio povredjen skoro svaki put. Novak bio povredjen? Zato ga i dobijao. 1 1
Drug Crni Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Dobrodosla nazad na forum @Boxy Gde je cestitka,gde je cvece? 9
Boxy Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Kakva je ovo slika, ti to hoces da me ponovo banuju ali bolje te nasla 1 6
NMX Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 JEBOTE JEBOTE JEBOTE Pa ja tek sada vidim ovaj topic...pa banujte me momentalno.... auuu kakvo suvo zlato, svaka vam čast 2 5
Brian Setzer Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 20 minutes ago, Boxy said: Kakva je ovo slika, ti to hoces da me ponovo banuju ali bolje te nasla Ovde Noksa pustio "patriotsku" suzu, to se ne računa, nije ko Rođa... A i na RG-u 2015. se ne računa, dušmani mu namerno pljeskali dok se nije rasplak'o.
Boxy Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 2 minutes ago, stray_cat said: Ovde Noksa pustio "patriotsku" suzu, to se ne računa, nije ko Rođa... A i na RG-u 2015. se ne računa, dušmani mu namerno pljeskali dok se nije rasplak'o. Musku, najtezu 1
Losmi17 Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Patnja ce ipak biti vecna. Patuljak resio da ga fedfanovi i lazna elita jos vise zamrze.
MilošVB Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 (edited) 1 hour ago, Crni Bombarder said: Ja kad imam ispit za dva dana a drugar donese flašu žestine. Edited February 22, 2021 by MilošVB 10
Boxy Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 1 hour ago, Losmi17 said: Patnja ce ipak biti vecna. Patuljak resio da ga fedfanovi i lazna elita jos vise zamrze. Ali nikad nece biti voljen, a to najvise zeli
Losmi17 Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 8 minutes ago, Boxy said: Ali nikad nece biti voljen, a to najvise zeli Historijske knjige ce biti ispisane. Ko li ce vise da roni suze, boxy ili fed?👀 2
McLeod Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 40 minutes ago, Losmi17 said: Historijske knjige ce biti ispisane. Ko li ce vise da roni suze, boxy ili fed?👀 Neko pokusava da ih pise, neko ih je vec ispisao jbg. 🙂
Boxy Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 47 minutes ago, Losmi17 said: Historijske knjige ce biti ispisane. Ko li ce vise da roni suze, boxy ili fed?👀 sv. Nole
Losmi17 Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 21 minutes ago, McLeod said: Neko pokusava da ih pise, neko ih je vec ispisao jbg. 🙂 Da, samo kad taj prvi ispise, patnji kraja nece biti. A ovaj drugi, pa on i bukvalno moze da krene da pise knjige 😂😂
Boxy Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 1 minute ago, Losmi17 said: Da, samo kad taj prvi ispise, patnji kraja nece biti. A ovaj drugi, pa on i bukvalno moze da krene da pise knjige 😂😂 Ne ne, knjige, a posebno ovi dokumentarci "kako sam osvojio slem bez misica" su rezervisani samo za jednu osobu
Losmi17 Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Just now, Boxy said: Ne ne, knjige, a posebno ovi dokumentarci "kako sam osvojio slem bez misica" su rezervisani samo za jednu osobu Zamisli koliko je jak kad tako osvoji slem. Sta im radis Nolo, bre 👊 1
Recommended Posts